Real Game

Η εταιρεία Real Game (Hunting and Outdoors) δημιουργήθηκε από το 2008 με απώτερο σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους λάτρεις του αθλητισμού, του κυνηγίου και της σκοποβολής.


ΟΠΛΑ - ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ - ΦΥΣΙΓΓΙΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ 


Από τις πιο γνωστές Ευρωπαϊκές Μάρκες: 


Gunbank Cy

Βρείτε εδώ ελεγμένα μεταχειρισμένα όπλα 

Η Gunbank CY δημιουργήθηκε για να προωθήσει τα υψηλής ποιότητας κυνηγετικά όπλα από τους καλύτερους κατασκευαστές στην Κύπρο και στην Ιταλία. Πήρε το όνομά της από την 1 GUN BANK στην Ιταλία και θα συμβάλει στην προώθηση όπλων στην Ευρώπη.

Facebook: Gunbank Cy


Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ακόλουθων brands: 



Renato Gamba


Ένα όπλο ‘κομμένο ραμμένο στα μέτρα σου’

Η κατασκευή κάθε Renato Gamba θεωρείται ως ένα ξεχωριστό project στην εταιρεία. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά, στη μηχανική λειτουργία, στο σχεδιασμό και την αισθητική του όπλου. Εκεί δουλεύουν οι καλύτεροι οπλουργοί και τεχνίτες για να παραδώσουν στον κάθε κάτοχο ενός Gamba ένα μοναδικό κομμάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ιδιοκτήτη. Ένα έργο τέχνης. 

Facebook: Renato Gamba Cyprus


Fausti

Ένα 100% Ιταλικό όπλο από μια παραδοσιακή οικογένεια οπλοκατασκευαστών. Μια τέχνη η οποία μεταφέρεται από το 1948 μέχρι σήμερα με τα πιο ποιοτικά υλικά και με την βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Όπλα για κυνήγι και σκοποβολή τα οποία προσφέρουν στον κάτοχο τους την  ικανοποίηση του να κατέχουν ένα ποιοτικό όπλο σε μία προσιτή τιμή.

Facebook: Fausti Cyprus


Kemen

”Ουσία” είναι η καλύτερη λέξη για να περιγράψει την Kemen καθώς διατηρεί προσεκτικά την παράδοση στην κατασκευή κυνηγετικών όπλων που σφυρηλατήθηκαν πριν από αιώνες. Από την έναρξή του (1990), η Kemen έχει κερδίσει μια ασύγκριτη φήμη μεταξύ κυνηγών και κορυφαίων σκοπευτών που απαιτούν το καλύτερο στα κυνηγετικά τους όπλα. Όλα τα όπλα Kemen είναι τελειωμένα στο χέρι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε πελάτη, έτσι ώστε το κυνηγετικό όπλο τους να είναι μια προβολή της προσωπικότητάς του.

Facebook: Kemen Cyprus


Chevalier

Όραμα χωρίς συμβιβασμούς. Εκεί όπου η ποιότητα, το θάρρος και η σοβαρότητα διαπερνούν κάθε επιλογή, κάθε ραφή, κάθε σχέδιο. Μέχρι σήμερα η Chevalier χαρακτηρίζεται από την ίδια φιλοδοξία - να δημιουργήσει ευκαιρίες για μια ζωή πιο κοντά στη φύση. 


Στοιχεία Επικοινωνίας:

Real Game

Tel 22263070

Mob 96321701, 96326701

realgame@cablenet.com.cy