Πρόκειται για Συμβασιούχο Ειδικό Αστυνομικό, ο οποίος εντοπίστηκε να κυνηγά λαθραία με προβολείς και χωρίς να έχει πινακίδες εγγραφής στο όχημά του.


Συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από ελέγχους της Υπηρεσίας Θήρας στην περιοχή Τρεμιθούσας, της επαρχίας Πάφου, να λαθροκυνηγά με τη χρήση προβολέα. Σύμφωνα με την πληροφορίες της Υπηρεσίας Θήρας, για την κατηγορία της καταδίωξης και παρενόχλησης θηραμάτων με την χρήση προβολέων, του επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ και έλαβε δύο προειδοποιητικούς βαθμούς ποινής, ενώ εκδόθηκε εξώδικο ύψους 85 ευρώ για οδήγηση χωρίς πινακίδες.

Μπορεί το μέλος της Δύναμης να κατέβαλε το χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο φαίνεται πως θα έχει δύσκολα ξεμπερδέματα, αφού αναμένεται έκθεση γεγονότων για το περιστατικό και στην συνέχεια θα ενημερωθεί ο Αρχηγός Αστυνομίας.


Στην επαρχία Πάφου εντοπίστηκαν επίσης ακόμη 3 παράνομα περιστατικά, 2 για χρήση ηχομιμητικής συσκευής (€500 πρόστιμο έκαστος) και ένα περιστατικό μεταφοράς όπλου εκτός θήκης (€150 εξώδικο). 

Στη Λευκωσία καταγράφηκε μόνο μία παράνομη δραστηριότητα, για χρήση ηχομιμητικής συσκευής (€500 πρόστιμο), ενώ στις υπόλοιπες επαρχίες δεν παρατηρήθηκε οποιοδήποτε περιστατικό.