Το νέο Garmin Alpha 200i είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και εκπαίδευσης σκύλων που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε έως 20 σκύλους από απόσταση έως 14.4 χλμ σε μία οθόνη 3.5" με ρυθμό ανανέωσης 2.5 δευτερολέπτων. Ελέγξτε εύκολα τις λειτουργίες εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας την νέα ειδική σχεδίαση με κουμπιά για να σας βοηθά στη διαχείριση των σκύλων. Αποκτήστε πρόσβαση σε κορυφαίες λειτουργίες πλοήγησης όπως προ-φορτωμένους χάρτες Topo Active Europe, Topo Drive Hellas, δορυφορικές εικόνες BirdsEye με απευθείας λήψεις στη συσκευή, ενσωματωμένη πυξίδα τριών αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο. Πλέον η τεχνολογία 2 inReach προσθέτει αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων και διαδραστικές ειδοποιήσεις SOS για να μείνετε ήρεμοι και σίγουροι όσο είστε στο πεδίο.


ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ 3.5" ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΗ 6 ΚΟΥΜΠΙΩΝ.

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ Παρακολουθήστε έως 20 σκύλους από απόσταση έως 14.4 χλμ. μακριά.

ΝΕΟ ΛΙΣΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΕΛΗΣ Η λίστα σκύλων και η διαχείριση της αγέλης σας επιτρέπει να διατηρείτε ανενεργούς σκύλους στο σύστημα για ευκολότερη ρύθμιση

ΝΕΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INREACH® Διαδραστικές ειδοποιήσεις SOS και αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού δικτύου Iridium® με 100% κάλυψη (απαιτείται δορυφορική συνδρομή)

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΜΟΝΟ TT15/ TT15 MINI) Όταν συνδέεται με τα κολάρα παρακολούθησης και εκπαίδευσης TT15 θα έχετε πρόσβαση σε 18 διαφορετικά επίπεδα συνεχόμενης ή στιγμιαίας διέγερσης, δόνηση και ρυθμιζόμενους τόνους.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Η υποδοχή για κάρτα microSD™ σας επιτρέπει να φορτώσετε ακόμα περισσότερη χαρτογράφηση

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Συμβατότητα με προηγούμενα μοντέλα έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα ήδη υπάρχοντα κολάρα3 σας και άλλες συμβατές συσκευές με τα Alpha. Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα τοποθεσίας μεταξύ συμβατών συσκευών Garmin.

ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Η μπαταρία διαρκεί έως 20 ώρες ή έως 15 ώρες με ενεργοποιημένη την τεχνολογία inReach


ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις μονάδας (ΜxΥxΠ): 6.8 x 16.2 x 3.4 εκ (χωρίς κεραία)

Βάρος: 280 γρ. (με την βασική κεραία και μπαταρία)

Μέγεθος οθόνης: 4.7 x 7.7 εκ., 3.5" διαγώνιος

Ανάλυση οθόνης: 282 X 470 pixels

Τύπος οθόνης: Έγχρωμη, TFT, αφής

Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Λιθίου

Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 20 ώρες ή Μέχρι 15 ώρες με ενεργοποίηση της τεχνολογίας inReach®

Αδιαβροχοποίηση: IPX7

Προεγκατεστημένοι χάρτες: Βασικός χάρτης και TopoActive

Δέχεται κάρτες δεδομένων: Ναι - microSD™ card (πωλείται χωριστά)

Εσωτερική μνήμη: 16 GB