Διατηρήστε τον εξοπλισμό σας σε άριστη λειτουργία με σωστή και τακτική λίπανση και συντήρηση

Προστατεύει από τη διάβρωση, λιπαίνει, καθαρίζει και αφαιρεί την πυρίτιδα, καθώς και τα απομεινάρια μόλυβδου και χαλκού. Το λάδι Ballistol εισχωρεί σε ρωγμές και αφαιρεί παλαιά κατακάθια ενώ παράλληλα καθαρίζει από παλιές ρητίνες και λάδια. Εξουδετερώνει τα υπολείμματα άκαυτης πυρίτιδας, καθαρίζει και συντηρεί τα ξύλινα μέρη και τους δερμάτινους αορτήρες.

Εντελώς ακίνδυνο για το δέρμα είναι κατάλληλο ακόμη και για τον καθαρισμό του τριχώματος των ζώων. Είναι κατασκευασμένο από φυσικές ουσίες και είναι χωρίς CFC, ενώ ούτε η χρήση του, ούτε ή αποσύνθεση του ρυπαίνουν το περιβάλλον. Το Ballistol περιέχει έναν αβλαβή συνδυασμό αντιοξειδωτικών και ιατρικών ελαίων, έτσι ώστε να διατηρεί τις ιδιότητές του για χρόνια και το λευκό πετρέλαιο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή είναι απόλυτα καθαρό από ιατρικής άποψης. 

Το Ballistol και η ιστορία του

Η πείρα δεκαετιών και εξειδικευμένων πειραμάτων και εφαρμογών κατέστησε αυτή την εταιρεία κολοσσό να είναι σήμερα από της πρώτες εταιρείες ανά το παγκόσμιο παραγωγής και διάθεσης λιπαντικών για όπλα και μηχανήματα. 

Η Ballistol με τα προϊόντα της αποτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα με πολύ χαμηλό κόστος. 

Τα προϊόντα παράγονται και πωλούνται σε όλο τον κόσμο εδώ και τέσσερις γενιές. Αν και αρχικά αναπτύχθηκαν για τον αυτοκρατορικό στρατό ως λιπαντικό για την συντήρηση των όπλων, βρήκαν εφαρμογή και σε πολλές άλλες καθημερινές χρήσεις. 

Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από δύο βασικά και πολύ τυπικά γερμανικά χαρακτηριστικά. Την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. 

Γενικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες Το Ballistol: 

•Λιπαίνει και διαπερνά όλα τα είδη των μηχανισμών 

•Το λάδι βάσης είναι ιατρικώς καθαρό λευκό πετρέλαιο 

•Πλήρως βιοαποικοδομήσιμο και περιβαλλοντικά ασφαλές

•Διατηρεί και αναζωογονεί το δέρμα 

•Διατηρεί, προστατεύει και αναζωογονεί το ξύλο 

•Καθαρίζει και διατηρεί τα μαχαίρια και τα όπλα 

•Καθαρίζει και συντηρεί τον θαλάσσιο εξοπλισμό και εργαλεία αλιείας 

•Διατηρεί και προστατεύει το καουτσούκ 

•Λιπαίνει κλειδαριές, τροχαλίες, μεντεσέδες, φερμουάρ και άλλα πολλά 

•Χαλαρώνει σκουριασμένες βίδες, παξιμάδια και μπουλόνια 

•Προστατεύει το ξύλο από την υγρασία και τα έντομα 

•Έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών και δυνατοτήτων 

•Δεν περιέχει ρητίνες ή οξέα 

•Δεν έχει ημερομηνία λήξης 


Δοκιμασμένο και μοναδικό

Εκτός από την συντήρηση των όπλων και των μεταλλικών μερών τους, το λάδι Ballistol μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ξύλο, δέρμα, καουτσούκ, συνθετικό υλικό, δέρμα και πολλά άλλα. Ιδανικό για την καθημερινή χρήση, την βιομηχανία, την γεωργία, κηπουρική, οχήματα, το ψάρεμα κλπ. Μέταλλα. Παρέχει ένα προστατευτικό αλκαλικό φιλμ στην επιφάνεια των μετάλλων, εξουδετερώνει τον ιδρώτα και άλλα διαβρωτικά κατάλοιπα ώστε να προστατεύεται η επιφάνεια. Λόγω της χαμηλής επιφανειακής τάσης του, εισχωρεί στις παραμικρές ρωγμές και σχισμές των μεταλλικών επιφανειών. Καθαρίζει και γυαλίζει το ασήμι και τον ορείχαλκο. Ιδανικό για τη συντήρηση μηχανισμών μεγάλης ακρίβειας. 


Δέρματα

Προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από την ξηρότητα , το νερό, τα έντομα και τους μύκητες. Εξουδετερώνει τα κατάλοιπα ταννικού οξέος στο δέρμα και μαλακώνει το δέρμα δίνοντάς του ελαστικότητα και με μια ματ λάμψη. Δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιφάνεια του δέρματος. Ξύλο Προστατεύει, συντηρεί και αναζωογονεί όλες τις φυσικές ξύλινες επιφάνειες. Ενισχύει το ξύλο και το προστατεύει από την υγρασία και τα έντομα. Είναι ιδανικό για έπιπλα αντίκες! Πλαστικά. Διατηρεί και προστατεύει αντοχή τους, διατηρεί την ελαστικότητά τους και προστατεύει από την ξήρανση και την ακαμψία. Αποτρέπει το κόλλημα του καουτσούκ στις πόρτες του αυτοκινήτου τον χειμώνα, ανανεώνει τη λάμψη των συνθετικών επιφανειών και δεν δημιουργεί ένα λιπαρό φιλμ. 


Δέρμα και προσωπική υγιεινή

Το BALLISTOL είναι εντελώς ακίνδυνο για το δέρμα. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό του τριχώματος των ζώων. Περιβάλλον Είναι κατασκευασμένο από φυσικές ουσίες και είναι χωρίς CFC. Είναι ασφαλές για τους ανθρώπους και τα ζώα. Ούτε η χρήση του, ούτε ή αποσύνθεση του ρυπαίνουν το περιβάλλον. Το λευκό πετρέλαιο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή είναι απόλυτα καθαρό από την ιατρική άποψη. BALLISTOL περιέχει έναν αβλαβή συνδυασμό αντιοξειδωτικών και ιατρικών ελαίων, έτσι ώστε να διατηρεί τις ιδιότητές του για χρόνια. BALLISTOL για χίλιες και περισσότερες χρήσεις! 

Για περισσότερες πληροφορίες: Π.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ τηλ. 24530309