Η ανιδιοτελής προσφορά, του ανθρώπου προς το συνάνθρωπο του είναι η κατάθεση ψυχής. Είναι ο δρόμος, είναι ο αγώνας, είναι η συμμετοχή στην αγωνία για το μέλλον του. Ναι, φέτος οι γιορτές είναι διαφορετικές. Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης και η ώρα να δείξουμε τις αξίες μας ως λαός. Ένα περήφανο νησί που άντεξε και αντέχει τα «χτυπήματα» μέσα από την ιστορία του. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει πολλές φορές και τώρα ήρθε και πάλι η σειρά μας να σταθούμε δίπλα σε εκείνους που έχουν πληγεί από τα μέτρα και τα διατάγματα.

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κατανόησης στέκεται δίπλα στις μικρές επιχειρήσεις και υπενθυμίζει σε όλους μας ότι αυτοί αποτελούσαν και εξακολουθούν να αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα τις μικρές επιχειρήσεις. Φέτος ας γίνει ο καθένας από μας η «δύναμη» της ίδιας της επιχείρησης, του κάθε επαγγελματία που με κόπο στέκει ακόμη και αγωνίζεται να μην βάλει «κλειδωνιές». Αυτοί οι άνθρωποι παλεύουν, δικαίως προβληματισμένοι για το αύριο και χωρίς «αναπνευστήρα».

Ως Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών γινόμαστε κοινωνοί αυτής της προσπάθειας στηρίζουμε και καλούμε όλους εσάς με τη σειρά σας να στηρίξετε ανθρώπους που για δεκαετίες ήταν και είναι αιμοδότες της οικονομίας μας.

Κάντε τις αγορές σας και από μικρά καταστήματα και επιχειρήσεις και βγάλτε μια φωτογραφία με το #thesmallbusinesschallenge, κάντε TAG 5 φίλους σας για να κάνουν το ίδιο εγχείρημα με εσάς. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσουμε μια αλυσίδα βοήθειας και αλληλεγγύης στις μικρές επιχειρήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε, η αλλαγή είναι στα δικά μας χέρια και όχι σε χέρια άλλων #cyprushunters