ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
christoforos
Full Member

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ

Δημοσίευση από christoforos »

πωλειται αρσενικο ντρατχααρ 3 ετων με ποιστοποιητικο καθαροαιμιας. πολυ υπακουος,κυνηγα μονο κοντα αριστος σε φερμα και επαναφορα.
perdikaris
Full Member

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ

Δημοσίευση από perdikaris »

christoforos έγραψε:πωλειται αρσενικο ντρατχααρ 3 ετων με ποιστοποιητικο καθαροαιμιας. πολυ υπακουος,κυνηγα μονο κοντα αριστος σε φερμα και επαναφορα.
ποσα ρε φιλε..?? βαλε καμια φωτογραφια να τον δουμε.. :)
christoforos
Full Member

550 ευρω.
Nicos
Full Member

Δημοσίευση από Nicos »

Φιλε ειναι για φτερωτο;
christoforos
Full Member

δεν μπορω να πω ότι 'τραβαει' κάπου καλύτερα, μου έχει φερμάρει πέρσι δύο λαγούς μέσα στα πόδια μου που οι άλλοι σκύλοι πέρασαν από μακρυά και δεν πήραν είδηση. φέτος μόνο ένα ζευγάρι πέρδικες του κτύπησα την μία και την επανέφερε υποδειγματικά.(φέτος οι πέρδικες τουλ στην περιοχή μας δεν δέχονταν φέρμα). ο σκύλος έχει επαναφέρει πολλά πουλια γενικά και 3 λαγούς φέτος. είναι σκύλος μέχρι 30 μέτρα. το δίνω γιατί θέλω σκύλους μεγαλύτερης έρευνας να καλύπτουν 50-80 μετρα το βουνό. όπιος θελει μπορει να τον δουμε μαζι έξω στο βουνο.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου οπως ειπες και πρην... τα πουλια της περιοχης σου δεν δεχονταν φερμα! σκεφτου να εχεις και ενα σκυλο να βουρα 80-100 μετρα μπροστα σου τη θα γινει!
να εχεις ενα σκυλο φερμας να περιφερετε περιμετρικα σου 30 μετρα δεν ειναι λιγο πραμα! (ε3αρτατε και που τη σκυλο φερμας μιλουμε και τες εικανοτιτες του φισικα) ΑΛΛΑ τα 80 μετρα που λες εν λιο πολλα!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

sotiris!129 έγραψε:φιλε μου οπως ειπες και πρην... τα πουλια της περιοχης σου δεν δεχονταν φερμα! σκεφτου να εχεις και ενα σκυλο να βουρα 80-100 μετρα μπροστα σου τη θα γινει!
να εχεις ενα σκυλο φερμας να περιφερετε περιμετρικα σου 30 μετρα δεν ειναι λιγο πραμα! (ε3αρτατε και που τη σκυλο φερμας μιλουμε και τες εικανοτιτες του φισικα) ΑΛΛΑ τα 80 μετρα που λες εν λιο πολλα!
10000+
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”