Θα εχετε παρατηρησει οτι τα γραμματα στο μεταλλικο μερος του καλυκα στα φυσιγγια victory εχουν αλλαξει. Αυτος λενε ειναι ο νεος καλυκας της εταιρειας. Η ερωτηση ειναι κατα ποσων οι αλλαγες ειναι μονο εμφανισιακες η αλλαξε και κατι αλλο, πχ το υλικο, το παχος του παλστικου, η ποδια απο μεσα κτλ.
Δεν εχω παρατηρησει καποια αλλη αλλαγη αλλα το σιγουρο οτι τα φυσιγγια 24 γρ της εταιρειας που ριχνω στο σκοπευτηριο ειναι σαφως βελτιωμενα με το καινουριο καλυκα. Καποιοι λενε οτι η ποδια απο μεσα ειναι πιο ψηλη και δουλευει καλυτερα με τα καινουρια , χαμηλοτερα πιστονια της εταιρειας. Οπως και να εχει μεχρι τωρα εαν υπαρχει διαφορα στη αποδοση ,γιαμενα ειναι προς το θετικο...
Καλυκας φυσιγγιων victory
- kypros
Καλυκας φυσιγγιων victory
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- spyrosspyrou851
Re: Καλυκας φυσιγγιων victory
Κύπρο, έχεις κάποια φώτο να δω σε τι γράμματα αναφέρεσαι; Περσινές που έχω οι ίδιες μου φαίνονται. Εκτός εάν η αλλαγή έγινε τωρά.kypros έγραψε:Θα εχετε παρατηρησει οτι τα γραμματα στο μεταλλικο μερος του καλυκα στα φυσιγγια victory εχουν αλλαξει. Αυτος λενε ειναι ο νεος καλυκας της εταιρειας. Η ερωτηση ειναι κατα ποσων οι αλλαγες ειναι μονο εμφανισιακες η αλλαξε και κατι αλλο, πχ το υλικο, το παχος του παλστικου, η ποδια απο μεσα κτλ.
Δεν εχω παρατηρησει καποια αλλη αλλαγη αλλα το σιγουρο οτι τα φυσιγγια 24 γρ της εταιρειας που ριχνω στο σκοπευτηριο ειναι σαφως βελτιωμενα με το καινουριο καλυκα. Καποιοι λενε οτι η ποδια απο μεσα ειναι πιο ψηλη και δουλευει καλυτερα με τα καινουρια , χαμηλοτερα πιστονια της εταιρειας. Οπως και να εχει μεχρι τωρα εαν υπαρχει διαφορα στη αποδοση ,γιαμενα ειναι προς το θετικο...