ΠΥΡΙΤΙΔΑ VS ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Απάντηση
Filippos
Full Member
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 12 Μαρ 2014, 10:03
Τοποθεσία: Λευκωσια

ΠΥΡΙΤΙΔΑ VS ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δημοσίευση από Filippos »

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΣΤΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΙΟ ΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ?
ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ 18.7 ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ.
andreas78

Re: ΠΥΡΙΤΙΔΑ VS ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε η πυριτιδες των φυσιγγιων διαχωρίζονται σε δυβασικες, μονοβασικες και ζελατηνοποιημενες μονοβασικες.
Ασχέτως της κατηγορίας τους ξεχωρίζουν απο την προοδευτικότητα που εχουν στα ανάλογα βάρη γομωσης ούτως ώστε να προωθείται ομαλά και προοδευτικά εντός της καννης χωρις οι πιέσεις να ανεβαίνουν σε επικίνδυνα επίπεδα.
π.χ. Δεν γεμίζουμε πυριτιδα Χ32 σε 38γρ., γομωσης.
Πέραν αυτών η θερμοκρασια δεν παίζει κανένα ρολο στην πυριτιδα παρα μονο στο συνολικό φυσιγγιο, που αν αυτο εχει μετρηθεί υπο κανονικές συνθήκες και εχει ΧΧΧBars, σε θερμοκρασια καύσωνα οι πιέσεις αυξάνονται αισθητά και για αυτο δυσανασχετουμε.
Άρα όλες οι πυριτιδες μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά σε όλες τις καιρικες συνθήκες, πάντα αναλόγως το πως εχουν στηθεί συνολικά, σε ενα φυσιγγιο.
Filippos
Full Member
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 12 Μαρ 2014, 10:03
Τοποθεσία: Λευκωσια

Re: ΠΥΡΙΤΙΔΑ VS ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δημοσίευση από Filippos »

Ευχαριστώ πολύ φίλε Αντρέα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”