Εσεις που εισαστε μερακληες και ασχολειθηκατε με το θεμα πετε μου την σωστη διαδικασια για να βγαλω το λουστρο σε οπλο και να το καμω oil finish. Μ εν μου πειτε τρυψε το και βαψε το

Φιλε Δημητρη αν μου εγραφες και καμια παραπανω πληροφορια θα το εκτιμουσαdimitris savva έγραψε:οταν εχεις αυτα θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Εκανα πολλα κοντακια και εγειναν τελεια!!
1)πρωτα πρεπει να ξυλωσεις το κοντακι και το παρακοντακο απο το οπλο .Pathfinder έγραψε:Φιλε Δημητρη αν μου εγραφες και καμια παραπανω πληροφορια θα το εκτιμουσαdimitris savva έγραψε:οταν εχεις αυτα θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Εκανα πολλα κοντακια και εγειναν τελεια!!
![]()
Τωρα μαλιστα...ευχαριστω πολυ.Απο την ψαθα καθαριζει καλα το βερνικι με το paint remover?dimitris savva έγραψε:1)πρωτα πρεπει να ξυλωσεις το κοντακι και το παρακοντακο απο το οπλο .Pathfinder έγραψε:Φιλε Δημητρη αν μου εγραφες και καμια παραπανω πληροφορια θα το εκτιμουσαdimitris savva έγραψε:οταν εχεις αυτα θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Εκανα πολλα κοντακια και εγειναν τελεια!!
![]()
2) με ενα πινελο να απλωσεις το paint remover και να το αφησεις για λιγη ωρα να φουσκωσει το βερνικη
3)με μια λεπιδα-ξυστρα και με ελαφριες κινησεις και με προσοχη στη ψαθα να βγαλεις το λουστρο
4) γυαλλοχαρτο σφογγαρακι τριφεις ολα τα ξυλα εκτος απο την ψαθα
5)απλωνεις το λαδι (εξαρτατε απο το χρωμα που θα διαλεξεις ) με τα χερια να απλωσει καλα να τραβισει το ξυλο
6)ενα γυαλοχαρτο polish p1200 ξανακανεις τα ξυλινα μερη μεχρι να γεμισουν ολοι οι ποροι( τριπιτσες του ξυλου)
7)ξανα λαδι μεχρι να σε ικανοποια εσενα η αφη και η εμφανιση. πρεπει να κλεισουν ολοι οι ποροι το βασικο.
θα δοκιμασω πανω σε αλλο οπλο πρωταdimitris savva έγραψε:ναι αλλα πρεπει να την καθαρισεις καλα με μια οδοντογλυφιδα και οδοντοβρουτσα να καθαρισει απο την σκονη (προσοχη μην την καθαρισεις με μεταλικα εργαλεια γιατι εν δουλεια του επαγγελματια τουτο)
οταν τα κανεις ολα αυτα στο τελικο φερτο να σου το κανω το τελευταιο finiSh και εν θα θελεις να το πουλησεις και ουτε παραλλαγη να το κανεις.
για λαδι τι προτεινεις?αποχρωση?dimitris savva έγραψε:οταν το κανεις μια φορα και δεις τα νερα του οπλου θα ενθουσιαστεις γιατι το ξυλο ειναι ζωντανο .
εξαρτατε απο τα ξυλα του οπλου και απο εσενα . τι σου αρεσει.Pathfinder έγραψε:για λαδι τι προτεινεις?αποχρωση?dimitris savva έγραψε:οταν το κανεις μια φορα και δεις τα νερα του οπλου θα ενθουσιαστεις γιατι το ξυλο ειναι ζωντανο .