Baikal side by side
- Sergios
Baikal side by side
Αν ξέρει κανένας έχει κανένα κατάστημα ο Φοίβος Ερωτοκριτου που φέρνει τα baikal? ?? Και ζητούμε για αγορά side by side κάτω που 500 ευρώ...
- kyriakos304
Re: Baikal side by side
Που τούτο ενδιαφέρειμε και εμένα..Sergios έγραψε:Αν ξέρει κανένας έχει κανένα κατάστημα ο Φοίβος Ερωτοκριτου που φέρνει τα baikal? ?? Και ζητούμε για αγορά side by side κάτω που 500 ευρώ...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
Φιλε σας χαιρετω,kyriakos304 έγραψε:Που τούτο ενδιαφέρειμε και εμένα..Sergios έγραψε:Αν ξέρει κανένας έχει κανένα κατάστημα ο Φοίβος Ερωτοκριτου που φέρνει τα baikal? ?? Και ζητούμε για αγορά side by side κάτω που 500 ευρώ...
Εχω ενα Zaballa Hermanos side by side, Magnum, multichoke για πωληση αν σας ενδιαφερει. Η τιμη ειναι 450ευρω. Το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση. Το χρησιμοποιησα ελαχιστα γιατι εχω αλλα 4 οπλα.
- kanaris
- Full Member
o παμπος Ηρακλειδης παντως φερνει τετοια σιγουρα και στην τιμη που ζητας!Sergios έγραψε:Αν ξέρει κανένας έχει κανένα κατάστημα ο Φοίβος Ερωτοκριτου που φέρνει τα baikal? ?? Και ζητούμε για αγορά side by side κάτω που 500 ευρώ...
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
...φιλε εγω αγορασα το baikal μου απο το γραφειο του Φοιβου...μια πολυκατοιια σε μια παροδο πριν το προεδρικο.αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ να σου εξηγησω ακριβως που ειναιSergios έγραψε:Αν ξέρει κανένας έχει κανένα κατάστημα ο Φοίβος Ερωτοκριτου που φέρνει τα baikal? ?? Και ζητούμε για αγορά side by side κάτω που 500 ευρώ...
φιλε σεργιε σου εστειλα σε πμ το τηλεφωνο μου για να σου εξηγησω αλλα για καποιο λογο δεν ερχετε το μυνημα...αν θες γραψε μου το mail σου να σου στειλω εκει
-
- Full Member
Φίλε σε χαιρετώ.Antonis Zoli έγραψε:Φιλε σας χαιρετω,kyriakos304 έγραψε:Που τούτο ενδιαφέρειμε και εμένα..Sergios έγραψε:Αν ξέρει κανένας έχει κανένα κατάστημα ο Φοίβος Ερωτοκριτου που φέρνει τα baikal? ?? Και ζητούμε για αγορά side by side κάτω που 500 ευρώ...
Εχω ενα Zaballa Hermanos side by side, Magnum, multichoke για πωληση αν σας ενδιαφερει. Η τιμη ειναι 450ευρω. Το οπλο ειναι σε αριστη κατασταση. Το χρησιμοποιησα ελαχιστα γιατι εχω αλλα 4 οπλα.
Εάν μπορείς γράψε μας περισσότερες πληροφορίες για το Zaballa Hermanos όπως μήκος κάννων, αυλούς, κυνηγετικό ή sporting ......
Thanks
-
- Full Member
Φίλε Antonis Zoli σε χαιρετώ.Antonis Zoli έγραψε:Φιλε σας χαιρετω,kyriakos304 έγραψε:Που τούτο ενδιαφέρειμε και εμένα..Sergios έγραψε:Αν ξέρει κανένας έχει κανένα κατάστημα ο Φοίβος Ερωτοκριτου που φέρνει τα baikal? ?? Και ζητούμε για αγορά side by side κάτω που 500 ευρώ...
Εάν μπορείς γράψε μας περισσότερες πληροφορίες για το Zaballa Hermanos όπως μήκος κάννων, αυλούς, κυνηγετικό ή sporting ......
Thanks
- marios10
- Full Member
Ε κοπελια τα Baikal εν ρωσικα?????
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
...ναι φιλε μου!marios10 έγραψε:Ε κοπελια τα Baikal εν ρωσικα?????