ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ

Δημοσίευση από Rai »

Τελικά υπάρχουν κυνηγετικά όπλα που είναι ιδιότροπα ή και αυτός είναι ακόμα ένας μύθος και κουβέντα του καφενείου ?
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δέν λέμε ότι δέν σκοτώνουν αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο στο θέμα φυσιγγίου/καιρού .Δέν είναι αυτό που μερικοί ονομάζουν <αψόσκαο> ....
Άν όντως υπάρχουν ιδιότροπα μοντέλα όπλων, το ένα είναι κατα την δική μου γνώμη το beretta 682 gold e το οποίο έχω στην κατοχή μου εδώ και 4 χρόνια.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Socrates MK70
Full Member

Re: ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ

Δημοσίευση από Socrates MK70 »

Φιλε εγω πιστευω πως μπορει να εχει μερικα οπλα που ειναι ιδιοτροπα με τις χαρτουτσιες κ θελουν περισσοτερο ψαξιμο από αλλα, αλλα για το σιγκεκριμενο οπλο δεν μπορω να πω πως ειναι ιδιοτροπο γιατι το εχω εγω εδω και 3 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μαζι του. Φυσικα να μην περιμενουμε οτι πουλι παιζουμε να πεφτει σεκκο, θα εχουμε και τα κουτσοφτερα μας.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Ιδιοτροπα εννεν τα οπλα!! Το οπλο αντικατοπτριζει την ψυχοσυνθεση του ατομου που το κραταει στα χερια του. :idea: :idea: :idea:
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

istriano έγραψε:Ιδιοτροπα εννεν τα οπλα!! Το οπλο αντικατοπτριζει την ψυχοσυνθεση του ατομου που το κραταει στα χερια του. :idea: :idea: :idea:
Α! Γεια σου
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Αποψη μου, είναι ότι περισσοτερα είναι τα κοντακια που δεν ειναι στα μετρα των ιδιοκτητων παρά οτιδηποτε άλλο και πριν καταδικάσουμε ενα όπλο αν " σκοτωνει " ή όχι πρεπει να βεβαιωθουμε πρωτα ότι εν το κοντακι στα μέτρα μας και ότι ξερουμε να επωμιζουμε σωστα!!! Θεωρω οτι όλα τα όπλα σκοτωνουν και γι αυτο εξ αλλου καθε μαρκα εχει τους φανατικούς της!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Έχει και πλαγιόκαννα που είναι 'ιδιότροπα';
Mε το σκοπευτήριο τι γίνεται με τα ιδιότροπα όπλα ; Οι σκοπευτές αγοράζουν ανάλογες χαρτούτσιες ;
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ + ΣΚΟΤΩΜΑ = ΑΙΣΩΠΟΥ ΜΥΘΟΙ

ΚΟΝΤΑΚΙ + ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ + ΣΩΣΤΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ = ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Ιδιοτροπα φυσιγγια... μπορει να υπαρχουν
Ιδιοτροποι ανθρωποι....σιγουρα υπαρχουν...
Ιδιοτροπα οπλα... μαλλον οχι... ολα ειναι μεσα στην ψυχολογια μας και στους καφενεδες μας
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
ANDREAS A
Full Member

Δημοσίευση από ANDREAS A »

Όλα μια ιδέα είναι. Όλα τα όπλα κατασκευάζονται για τον ίδιο σκοπό. Απλά υπάρχουν σε διαφόρες τιμές και ποιότητες για να μπορούν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα να τα αγοράζουν. Δηλαδή είναι όπως και τα αυτοκίνητα. Εάν θέλεις να πας με το αυτοκίνητο Πάφο από Λευκωσία μπορείς να πας και με Mercedes, bmw, ferrari, nissan, mini, kia, fiat κτλ με μόνη διαφορά την ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

louisll έγραψε:Έχει και πλαγιόκαννα που είναι 'ιδιότροπα';
Mε το σκοπευτήριο τι γίνεται με τα ιδιότροπα όπλα ; Οι σκοπευτές αγοράζουν ανάλογες χαρτούτσιες ;
εξανακουσες για κουτσοφτερο δισκο???!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”