Ρυθμιζόμενα Κοντάκια
- kypros
Ρυθμιζόμενα Κοντάκια
Παιδια τι γνωμη εχετε για τα ρυθμιζωμενα κοντακια?
Εγω πραγματικα βρηκα την υσηχια μου με το adjustable γιατι βρηκα ακριβως τις διαστασεις που θελω.
Και πλεων διεροτουμε, γιατι υπαρχουν σταθερα κοντακια?
η λογικη μου πλεον λεει οτι θα επρεπε ολα τα κοντακια να ειναι ρυθμιζωμενα. Πολυ πιο πρακτικο και οικονομικπ για τον κυνηγο αφου ουσιαστικα δεν χρειαζεται να μετατρεπει κοντακια και να καμνει λαθη. Δοκιμαζεις και ακομα και αν εκαμες λαθος εκτιμηση με ενα κατσαβιδι εισαι εκει που θελεις....
Εγω πραγματικα βρηκα την υσηχια μου με το adjustable γιατι βρηκα ακριβως τις διαστασεις που θελω.
Και πλεων διεροτουμε, γιατι υπαρχουν σταθερα κοντακια?
η λογικη μου πλεον λεει οτι θα επρεπε ολα τα κοντακια να ειναι ρυθμιζωμενα. Πολυ πιο πρακτικο και οικονομικπ για τον κυνηγο αφου ουσιαστικα δεν χρειαζεται να μετατρεπει κοντακια και να καμνει λαθη. Δοκιμαζεις και ακομα και αν εκαμες λαθος εκτιμηση με ενα κατσαβιδι εισαι εκει που θελεις....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- BECCACCIA
- Full Member
Re: Ρυθμιζωμενα κοντακια
πολυ καλη λυση για μιαλομενους. εγω το ειχα και το εδωσα γιατι αλλη δουλεια δεν εκαμνα. μια πανω . μια κατω κλπ. σαν να εφτεγε παντα το κοντακι 

- kypros
Ναι τουτο ειναι λιγο επικυνδυνο εαν εισαι απειρος....ειναι αρρωστια που λεγεται κοντακιτιδα!!BECCACCIA έγραψε:πολυ καλη λυση για μιαλομενους. εγω το ειχα και το εδωσα γιατι αλλη δουλεια δεν εκαμνα. μια πανω . μια κατω κλπ. σαν να εφτεγε παντα το κοντακι
- Breda Pegaso
Ασιημη αρρωσκια! 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- kypros
Ναι αλλα απο την αλλη το ξιβιδομα μια βιδας μπορει να σωσει ενα οπλο που κατα τα αλλα να ηταν αχρειστοBreda Pegaso έγραψε:Ασιημη αρρωσκια!
- Artemis G.
- Full Member
Egw o tropos pou to skeftoume einai gia na mporoun oi diafores etairies ena montelo na fkenei se diafores ekdoxes kai parallila diafores times.... ( kinito)
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Breda Pegaso
Σιουρα εν πολλα βοηθητικο. Αν τζινος που το εχει ξερει τι καμνει οπως ειπε και ο φιλος BECACCIA. Με καποιες μικροαλλαγες θα το προσαρμοζει οπως θελει.
Προσωπικα δεν μου πολλοαρεσκει για λογους αισθητικης παραπανω. Επειδη μου αρεσκουν τα κυνηγετικα οπλα για κυνηγι και οχι τα σπορτινγκ
Τωρα για σκοπευτηριο δεν θα ειχα προβλημα.
Προσωπικα δεν μου πολλοαρεσκει για λογους αισθητικης παραπανω. Επειδη μου αρεσκουν τα κυνηγετικα οπλα για κυνηγι και οχι τα σπορτινγκ
Τωρα για σκοπευτηριο δεν θα ειχα προβλημα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Καλη λυση!! Αλλα δεν κανει για χαρακτηρες που τους φταινε τα φυσιγγια, τα μεταλλα του οπλου, το γιλεκο τα παντα γενικα οταν εχουν αποτυχιες γιατι μετα θα καταντησεις με ενα κατσαβιδι στο κυνηγι να αλλασεις κλισεις μετα που καθε καλλικωμα.
Ενα μειονοκτημα για μενα του ρυθμιζομενου ειναι η αυξηση του βαρους σε ενα μοντελο αλλα απο την αλλη μπορει να θεωρηθει και πλεονεκτημα σε ενα οπλο με 30'' η 32'' καννες που σαφως ειναι και pio εμπροσθοβαρη το βαρος του ρυθμιζομενου κοντακιου λειτουργα σαν αντιβαρο σε αρκετο βαθμο.
Ενα μειονοκτημα για μενα του ρυθμιζομενου ειναι η αυξηση του βαρους σε ενα μοντελο αλλα απο την αλλη μπορει να θεωρηθει και πλεονεκτημα σε ενα οπλο με 30'' η 32'' καννες που σαφως ειναι και pio εμπροσθοβαρη το βαρος του ρυθμιζομενου κοντακιου λειτουργα σαν αντιβαρο σε αρκετο βαθμο.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΩΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kanaris
- Full Member
αυτο ακριβως! απο την αλλη ρε παιδια οι οπλουργοι οι γεριμοι να κλεισουν δηλαδη? ουτε να κοφκουν ουτε να πιντώνουν?solon loyka έγραψε:ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΩΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚΣ
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!