BERETTA 686E SPORTING

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

BERETTA 686E SPORTING

Δημοσίευση από Warrior »

Κοπελια τουτο το οπλο τι τιμη εχει μεταχειρισμενο περιπου; Πουλα το ενας παρεας και σκεφτομαι να το παρω, εν το 686 το gold ειπε μου, εχει το κανενας τι λεει σαν οπλο;
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: BERETTA 686E SPORTING

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Warrior έγραψε:Κοπελια τουτο το οπλο τι τιμη εχει μεταχειρισμενο περιπου; Πουλα το ενας παρεας και σκεφτομαι να το παρω, εν το 686 το gold ειπε μου, εχει το κανενας τι λεει σαν οπλο;
686 gold ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΕ. Η ΕΙΝΑΙ 682 GOLD Η ΕΙΝΑΙ 686 ΣΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ 686 ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1100 ΕΥΡΩ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

Μιλω για το συγκεκριμμενο οπλο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Warrior έγραψε:Μιλω για το συγκεκριμμενο οπλο
ΟΚ ΕΔΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 686 E ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ OPTIMA BORE 18.6 ΑΥΛΟΥΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ ΦΙΛΕ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΕΝΟ ΟΠΛΟ.
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ OPTIMA BORE ΠΑΕΙ ΩΣ ΤΑ 1500.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Warrior έγραψε:Κοπελια τουτο το οπλο τι τιμη εχει μεταχειρισμενο περιπου; Πουλα το ενας παρεας και σκεφτομαι να το παρω, εν το 686 το gold ειπε μου, εχει το κανενας τι λεει σαν οπλο;
Φιλε προκειτε για το 686Ε (Evolution). Δεν ειναι καθολου τυχαιο οπλο το συγκεκριμενο αφου ειναι δοκιμασμενο για χρονια τωρα. Μαλιστα ο Marko Battisti ειχε κανει αμετρητες νικες με το συγκεκριμενο μοντελο σε παγκοσμιο επιπεδο οπου αγωνιζοταν στην κατηγορια των εφηβων κοντραροντας στα ισα μεγαλα ονοματα απο την κατηγορια των αντρων.

Εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο το 682 Gold E αφου οι καννες ειναι λιγο πιο βαριες λογο του οτι οι αυλοι του ειναι 18,4χιλ. και οι καννες δεν ειναι αεριζομενες.

Ακουγεται εντονα η φημη οτι η Beretta προκειται να σταματησει την παραγωγη του και να το αντικαταστησει με το 686 Silver Pigeon 1. Ηδη στην αμερικανικη αγορα εχει σταματησει η πωληση του και εχει γινει αναρπαστο στην μεταχειρισμενη του μορφη. Θεωρω οτι ειναι το τελευταιο μοντελο Beretta σε σπορτιγκ εκδοση που εχει ως φιλοσοφια το δοκιμασμενο πετυχημενο παρελθον της εταιρειας.

Ο αντιπροσωπος παλαιοτερα το ειχε στην τιμη των 1800-1900 ευρω.

Ειναι αξιοπιστο οπλο χωρις κανενα προβλημα. Με ενα εξοεργοστασιακο κοντακι μεταμορφωνεται.
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

LOUIS SETTER έγραψε:
Warrior έγραψε:Μιλω για το συγκεκριμμενο οπλο
ΟΚ ΕΔΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 686 E ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ OPTIMA BORE 18.6 ΑΥΛΟΥΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ ΦΙΛΕ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΕΝΟ ΟΠΛΟ.
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ OPTIMA BORE ΠΑΕΙ ΩΣ ΤΑ 1500.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
Φιλε Louis Setter, με αυλους 18,6 ειναι το 686 Silver Pigeon 1. To 686E ειναι το μοναδικο Σπορτινγκ οπλο της Beretta (αυτη τη στιγμη) με αυλους 18,4χιλ.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

ΦΙΛΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ. :)

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΥΛΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 18.4 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ειδα το ζιαμε στον Αγγελο τον οπλουργο και ερωτευτηκα το! επιασα το, επομησα το ηταν ζε πανω μου φιξ!!!
αλλα μολις ειδα το μοντελο του εκοπηκαν τα ποθκια μου :lol: :lol: :lol: !!!
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

Να εισαστε καλα κοπελια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”