ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΣΚΎΛΟΣ
-
- Full Member
ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΣΚΎΛΟΣ
πουλά κανένας σκύλο φέρμας φτηνό???
Re: ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΣΚΎΛΟΣ
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =31&t=2655
πολλα γλιορα εθυμηθηκες!!!! μεν βιαζεσε εχεις ακομα 18 ωρες!
πολλα γλιορα εθυμηθηκες!!!! μεν βιαζεσε εχεις ακομα 18 ωρες!
- lefteris
- Full Member
Αν πιάσεις ρε φίλε να πέσεις μαζί του απόψε να σε μάθει καλύτερα αμπα τζαι φύγει σου αύριο μες το βουνόmarios p έγραψε:πουλά κανένας σκύλο φέρμας φτηνό???

ρε μα κάτι ώρες πριν το κυνήγι θυμήθηκες να θες σκύλο έχτος αν είναι για του χρόνου που τον θεςlefteris έγραψε:Αν πιάσεις ρε φίλε να πέσεις μαζί του απόψε να σε μάθει καλύτερα αμπα τζαι φύγει σου αύριο μες το βουνόmarios p έγραψε:πουλά κανένας σκύλο φέρμας φτηνό???
πάρε ένα κουτάβι από σκυλιά φέρμας που κυνηγάνε οι γονείς του και θα με θυμηθείς
εγώ δεν έχω σκυλιά φέρμας αλλα θεωρώ ότι έχει καλά αίματα στην κύπρο από σκύλους φέρμας γιατί έχουνε και οι περισσότερη κυνήγι στην κύπρο
αν paris σκύλο σήμερα και αύριο πας κυνήγι θα τον χασίς και ούτε θα σου κυνηγήσει
απλά στο λέω φιλικά για να το ξέρεις όχι για τίποτε άλλο
-
- Full Member
επειδη επσατσεπσαν μας τον σκυλο γκρεκο εναν μιτσι σιλουι για να τσινιισι του χρονουsotiris NIKOLAOU έγραψε:ρε μα κάτι ώρες πριν το κυνήγι θυμήθηκες να θες σκύλο έχτος αν είναι για του χρόνου που τον θεςlefteris έγραψε:Αν πιάσεις ρε φίλε να πέσεις μαζί του απόψε να σε μάθει καλύτερα αμπα τζαι φύγει σου αύριο μες το βουνόmarios p έγραψε:πουλά κανένας σκύλο φέρμας φτηνό???
πάρε ένα κουτάβι από σκυλιά φέρμας που κυνηγάνε οι γονείς του και θα με θυμηθείς
εγώ δεν έχω σκυλιά φέρμας αλλα θεωρώ ότι έχει καλά αίματα στην κύπρο από σκύλους φέρμας γιατί έχουνε και οι περισσότερη κυνήγι στην κύπρο
αν paris σκύλο σήμερα και αύριο πας κυνήγι θα τον χασίς και ούτε θα σου κυνηγήσει
απλά στο λέω φιλικά για να το ξέρεις όχι για τίποτε άλλο
- AndreasDr
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =31&t=2526marios p έγραψε:πουλά κανένας σκύλο φέρμας φτηνό???
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....