Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ! Αν και κυνηγός τα τελευταία 3 χρόνια τώρα αποφάσισα να γραφτώ στο φόρουμ. Εν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ. Ξεκίνησα από μικρός με τον πατέρα και τον μακαρίτη το παππού μου ο οποίος μου άφησε κληρονομιά ενα όπλο (ZANARDINI 28.5 ιντζες 2 - 1 τσιοκ) . Αρχικά επήαννα τσίκλες μόνο τωρά τα τελυταία χρόνια πάω με τον πατέρα μου και την παρέα του καθόλη τη σεζόν (Μόνο φάσσες εν παω γιατι βαρκούμε τες πολλά ).
Αρκεψε τζαι πιάνει με το τριβίτζιασμα έσιει καμια βδομάδα. Ελπίζω να περάσετε ουλλοι καλά και πάνω απ όλα να πάμε πίσω σπίτι μας σώοι και αβλαβής δίοτι έσιει πολλούς αμπάλατους τελικά τζαι στο τζιυνι!
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Ποιό μοντέλο είναι το όπλο του μακαριστού παππού σου ?
Σ.
Να σου πω την αλήθεια εγύρεψα το εψές για το μοντέλο του αλλά δεν το ήβρα! Ξέρω ότι αγοράστηκε το 1974 καινούργιο. Έχει πολλά σκαλίσματα πάνω του με ελάφια και οι κάννες τοθ είναι καβαλούρι που ελαλεν τζαι ο μακαρίτης.
Ψάχνω το τζαι εγώ πέρκι το έβρω μεσα στο ιντερνετ αλλά τίποτε!
Η τζιηκλουα τσιφ
Σ.
Να σου πω την αλήθεια εγύρεψα το εψές για το μοντέλο του αλλά δεν το ήβρα! Ξέρω ότι αγοράστηκε το 1974 καινούργιο. Έχει πολλά σκαλίσματα πάνω του με ελάφια και οι κάννες τοθ είναι καβαλούρι που ελαλεν τζαι ο μακαρίτης.
Να ήξερες μόνο τι κρατάς στα χέρια σου...
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Σ.
Να ήξερες μόνο τι κρατάς στα χέρια σου...
Μονο και μόνο που είναι κληρονομια και τόσο παλιό όπλο λυπούμαι να το παίρνω κυνήγι φίλε μου αλλά εν τζαι τούτη η κρίση τζαι φοούμαι να πάω να δώσω λεφτά να πιάσω άλλο. Ξέρεις πληροφορίες παραπάνω για το όπλο? Πάντως τες τσιήκλες παίζω τες μεσούρανα!
Η τζιηκλουα τσιφ
φιλε το κυνήγι είναι σαν τα ναρκωτικά ο πατέρας μου ο μακαρίτης ήταν άρρωστος με καρκίνο και "εκαμνε" χημειοθεραπεία έφτασε παραμονή τις πρώτης κυριακής τζάι λάλη μας θα φέρω την karekloua μου τζάι την μάνα σας μαζί μου άρα τζάι συμβεί μου τίποτε τζάι θα πάμε "σιφιλο" θα κάμετε εσείς την παγανιά σας τζάι αν "ερτι" τίποτε ρεχτώ παίζω τζάι γης epiaen ένα "περτικο" έκαμε σου τον χαρά πάντες τζάι έπιασε 5 κότα το καλών "εφορτοθικαμεν" εγώ τζάι ο arfos μου τζάι ήταν γεμάτος καμάρι για τους γιούς του που έπιασαν που δυο λαγούς μέχρι τις 9 το πρωί τζάι "εφεφκαν" να pan φάρμα τζάι έντοκα με τούτα να τα πάρει σπίτι τζάι πιάνει μας μετά που μια ώρα τηλ τζάι λάλη μας δώστε τζάι κάνα γύρο στην φάρμα "περκι" εύρετε άλλο τίποτε τζάι το κότα "εκρατουσαμε" το που τες 9 "εδοκαμε" άλωνα γύρο "επεξαμε" ήντα που παίξαμε τζάι "εφιαμε"
gptochos έγραψε:Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ! Αν και κυνηγός τα τελευταία 3 χρόνια τώρα αποφάσισα να γραφτώ στο φόρουμ. Εν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ. Ξεκίνησα από μικρός με τον πατέρα και τον μακαρίτη το παππού μου ο οποίος μου άφησε κληρονομιά ενα όπλο (ZANARDINI 28.5 ιντζες 2 - 1 τσιοκ) . Αρχικά επήαννα τσίκλες μόνο τωρά τα τελυταία χρόνια πάω με τον πατέρα μου και την παρέα του καθόλη τη σεζόν (Μόνο φάσσες εν παω γιατι βαρκούμε τες πολλά ).
Αρκεψε τζαι πιάνει με το τριβίτζιασμα έσιει καμια βδομάδα. Ελπίζω να περάσετε ουλλοι καλά και πάνω απ όλα να πάμε πίσω σπίτι μας σώοι και αβλαβής δίοτι έσιει πολλούς αμπάλατους τελικά τζαι στο τζιυνι!
καλως ορισες φιλε ! περιποιηθου το και φυλαξε το οπλουι σου μολις μπορεσεις να αγορασεις αλλο.