Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουμε προβεί σε μια διαπίστωση και θα θέλαμε να σας την μεταφέρουμε για να έχετε το νού σας. Κάποιοι κύριοι ίσως να το έχετε αντιληφθεί προσπαθούν με μανία να μιμηθούν το τί κάνουμε εμείς με το περιοδικό αλλά με διάφορα ανήθικα μέσα. Για παράδειγμα ενώ ξεκίνησαν ένα περιοδικό για συγκεκριμένο σκοπό τελικά άλλαξαν βλέψεις και προσπαθούν να κάνουν το HUNT AND SHOOT 2. Φυσικά εμάς προσωπικά ολίγο μας επηρεάζει γιατί ο ανταγωνισμός πάντα σε κάνει καλύτερο. Εντούτοις όμως προσπαθούν ανήθικα να κερδίσουν κόσμο και να μειώσουν τον κόσμο που ασχολείται με το δικό μας περιοδικό.
1) Στέλνουν φίλους τους σε περίπτερα να κρύβουν το περιοδικό μας και να βάζουν μπροστά το δικό τους.
2)Λένε ψέματα σε πελάτες για το θέμα πωλήσεων των περιοδικών και δίδουν εξωφρενικά χαμηλές τιμές διαφήμισης για να πιάσουν τους πελάτες
3)Ενοχλούν τους συνεργάτες μας και τους τάζουν τον ουρανό με τα άστρα για να τους βοηθήσουν στην σύνταξη του περιοδικού τους και στο να κ;aνουν ένα DVD
4) Βάζουν φίλους τους να γίνονται μέλη στο φόρουμ μας και να κάνουν επιθέσεις σε μέλη μέσα από προσωπικά μηνύματα για αν τους απωθούν από την σελίδα.
Έχω πάρει 3 Π.Μ μέχρι τώρα από μέλη μας που θέλουν να αποχωρήσουν από το φόρουμ γιατί κάποιος ουρανοκατέβατος τους πρόσβαλε μέσα από προσωπικά μηνύματα. Παρακαλώ εάν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο να μας προωθήσετε το μήνυμα για να επιβλεφθούμε της κατάστασης.
1) Στέλνουν φίλους τους σε περίπτερα να κρύβουν το περιοδικό μας και να βάζουν μπροστά το δικό τους.
2)Λένε ψέματα σε πελάτες για το θέμα πωλήσεων των περιοδικών και δίδουν εξωφρενικά χαμηλές τιμές διαφήμισης για να πιάσουν τους πελάτες
3)Ενοχλούν τους συνεργάτες μας και τους τάζουν τον ουρανό με τα άστρα για να τους βοηθήσουν στην σύνταξη του περιοδικού τους και στο να κ;aνουν ένα DVD
4) Βάζουν φίλους τους να γίνονται μέλη στο φόρουμ μας και να κάνουν επιθέσεις σε μέλη μέσα από προσωπικά μηνύματα για αν τους απωθούν από την σελίδα.
Έχω πάρει 3 Π.Μ μέχρι τώρα από μέλη μας που θέλουν να αποχωρήσουν από το φόρουμ γιατί κάποιος ουρανοκατέβατος τους πρόσβαλε μέσα από προσωπικά μηνύματα. Παρακαλώ εάν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο να μας προωθήσετε το μήνυμα για να επιβλεφθούμε της κατάστασης.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Re: Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά
Ψάξε το ποιος έγκρινε το όνομα hunt and shoot2
Κάτι δεν πάει καλά διότι πρόκειται για παραπλάνηση ονόματος πχ. Mercedes2? CocaCola2 ?
Κάτι δεν πάει καλά διότι πρόκειται για παραπλάνηση ονόματος πχ. Mercedes2? CocaCola2 ?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φίλε εν μεταφορικά που είπα hunt and shoot 2 εννοώ προσπαθούν να αντιγράψουν επακριβώς το περιοδικό
-
- Full Member
φίλε το καλό πράγμα φαίνεται ότι και να κάνουν....
μην ξεχνάς την ρήση:
τον χρυσό τσιε μες τα σκατά να το βάλεις πάλε χρυσός είναι...
αλλά μεν πάρεις πάνω σου τσιε να χαλάσεις το υλικό

μην ξεχνάς την ρήση:
τον χρυσό τσιε μες τα σκατά να το βάλεις πάλε χρυσός είναι...
αλλά μεν πάρεις πάνω σου τσιε να χαλάσεις το υλικό

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φίλε το θέμα ανταγωνισμού δέν μας φοβίζει απλά όταν μαθαίνεις ότι κάποια μέλη του φόρουμ δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις στεναχωριέσαι ειδικά όταν οι άνθρωποι δέν γνωρίζουν ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα
-
- Full Member
εν τούτον που μας χαλά δαμέσα ούλλους μας.......σε όλους τους τομείς γενικά.
Δεν μπορούμε να δούμε τον καλύτερο μας.
-
- Full Member
Φίλε SPORTSMAN εν υπάρχει θέμα καλύτερου. Ο καθένας κυνηγά όπως μπόρει με βάση τα λεφτά που μπορεί/θέλει να διαθέσει, το χρόνο που μπορεί/θέλει να διαθέσει, την φυσική-σωματική κατάσταση που έχει κλπ. Επίσης ο καθένας κυνηγά ό,τι θήραμα επιθυμεί με τον τρόπο που επιθυμεί (φτάνει να είναι νόμιμος) και γενικά ασκεί το άθλημα αυτό με τρόπο που να τον ικανοποιεί (ο καθε ένας μπορεί να είναι ικανοποιημένος με διαφορετικό πράγμα) . Και τα αποτελέσματα είναι ανάλογα των πιο πάνω και της τύχης (λίγης ή πολλής). Εγώ προσωπικά εν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο που κανένα. Γιαυτό δεν πρέπει κάποιος να θωρεί τους άλλους σε αυτό το φόρουμ ανταγωνιστικά αλλά να προσπαθεί να μάθει από αυτούς και ο ίδιος να μεταδώσει τις όποιες γνώσεις ή πληροφορίες έχει για το κυνήγι.sportsman έγραψε:εν τούτον που μας χαλά δαμέσα ούλλους μας.......σε όλους τους τομείς γενικά.
-
- Full Member
Φίλε Διομήδη εξέφρασα την προσωπική μου άποψη όσον αφορά τον χαρακτήρα μας σαν Κύπριοι-Μεσογειακός λαός που είμαστε χωρίς όμως ευτυχώς να είναι κανόνας αυτό.
Όσον αφορά το κυνήγι ή το όποιο χόμπι του καθενός συμφωνώ απόλυτα όμως θα προσθέσω ότι το συγκεκριμένο forum εγώ το βλέπω σαν την μόνη (δυστυχως) σοβαρή πηγή στο να καλυτερεύσω/εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στο κυνήγι χωρίς αντιπαλότητες και σε φιλικό κλίμα ασχέτως του ότι δεν είμαι παιδί και κυνηγώ με σκύλους τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια.
Δεν γνωρίζω κανένα σας προσωπικά, κυρίως λόγω φόρτου εργασίας και οικογένειας, αλλά πιστεύω κερδίζω έξτρα γνώσεις και αποκτώ φίλους εδω.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Δεν ανταγωνίζομαι κανένα ούτε στο κυνήγι ούτε εδώ.
Όσον αφορά το κυνήγι ή το όποιο χόμπι του καθενός συμφωνώ απόλυτα όμως θα προσθέσω ότι το συγκεκριμένο forum εγώ το βλέπω σαν την μόνη (δυστυχως) σοβαρή πηγή στο να καλυτερεύσω/εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στο κυνήγι χωρίς αντιπαλότητες και σε φιλικό κλίμα ασχέτως του ότι δεν είμαι παιδί και κυνηγώ με σκύλους τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια.
Δεν γνωρίζω κανένα σας προσωπικά, κυρίως λόγω φόρτου εργασίας και οικογένειας, αλλά πιστεύω κερδίζω έξτρα γνώσεις και αποκτώ φίλους εδω.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Δεν ανταγωνίζομαι κανένα ούτε στο κυνήγι ούτε εδώ.
-
- Full Member
Φιλε, Admin θα ασχοληθω μονο με την παραγραφο 4, των παρατηρησεων σου. Επ' ευκαιρειας της πιο πανω αναρτησης σου, καλο θα ηταν η διαχειρηση του φορουμ, να βρει καποιο τροπο να εχει "πληροφορηση" για το ποιος ειναι ο καθε ενας απο εμας. Δυστυχως η ανωνυμια γινεται εκμεταλευση απο καποιους με ολα τα συνεπακολουθα. Δεν λεω οτι ολα τα παιδια το εκμεταλευονται, αλλα προσφατα, ειδαμε καποιους, κρυβομενοι πισω απο την ανωνυμια, να προσπαθουν να βλαψουν, τοσο καποια αλλα μελη του φορουμ αλλα κατ'επεκταση και το ιδιο το φορουμ. Δεν ξερω νομικα, τι ειναι το σωστο, αλλα πιστευω οτι η ολη υποθεση, θελει ψαξιμο.
- virtualgreek
- Moderator
Να προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου προς βελτιστοποιήσης της ιστοσελίδας που μας φιλοξενεί.
1. Όταν ένα νέο μέλος κάνει εγγραφή η ενεργοποίηση του λογαριασμού του γίνεται αυτόματα μέσον ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους spammers να κατακλύζουν την ιστοσελίδα καθημερινώς με spam.
Στο παρών στάδιο, υπολογίζω ότι οι εγγραφές έχουν μειωθεί αρκετά. Καλό θα ήταν λοιπόν να μήν γίνεται αυτόματη ενεργοποιήση του λογαριασμού. Να στέλνεται κανονικά το εμαίλ, να κάνει εκείνος/η κανονικά κλικ ακολουθώντας τον σύνδεσμο και να τον ενημερώνει ότι η εγγραφή επίκειται της αναθεώρησης από τους administrators. Κάτι το οποίο μπορεί να γίνεται 5-10 φορές την ημέρα χωρίς να υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις.
2. Κατά την εγγραφή, το άτομο οφείλει να προσκομεί τα πραγματικά του στοιχεία τα οποία όμως θα αποκρύπτονται και μόνο κατά επιλογή του χρήστη θα εμφανίζονται. Έτσι οι administrators θα έχουν περισσότερο έλεγχο.
3. Όταν ένα άτομο παρεκτρέπεται, τότε να αναστέλνεται ο λογαριασμός του για ορισμένες μέρες, και όπως είχε αναφερθεί στο παρελθόν, να σβήνοντε και τα συγκεκριμένα ποστ.
Αυτά εν ολίγης.
Σ. Μακρής
1. Όταν ένα νέο μέλος κάνει εγγραφή η ενεργοποίηση του λογαριασμού του γίνεται αυτόματα μέσον ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους spammers να κατακλύζουν την ιστοσελίδα καθημερινώς με spam.
Στο παρών στάδιο, υπολογίζω ότι οι εγγραφές έχουν μειωθεί αρκετά. Καλό θα ήταν λοιπόν να μήν γίνεται αυτόματη ενεργοποιήση του λογαριασμού. Να στέλνεται κανονικά το εμαίλ, να κάνει εκείνος/η κανονικά κλικ ακολουθώντας τον σύνδεσμο και να τον ενημερώνει ότι η εγγραφή επίκειται της αναθεώρησης από τους administrators. Κάτι το οποίο μπορεί να γίνεται 5-10 φορές την ημέρα χωρίς να υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις.
2. Κατά την εγγραφή, το άτομο οφείλει να προσκομεί τα πραγματικά του στοιχεία τα οποία όμως θα αποκρύπτονται και μόνο κατά επιλογή του χρήστη θα εμφανίζονται. Έτσι οι administrators θα έχουν περισσότερο έλεγχο.
3. Όταν ένα άτομο παρεκτρέπεται, τότε να αναστέλνεται ο λογαριασμός του για ορισμένες μέρες, και όπως είχε αναφερθεί στο παρελθόν, να σβήνοντε και τα συγκεκριμένα ποστ.
Αυτά εν ολίγης.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...