ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ BROWNIG
-
- Full Member
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ BROWNIG
Φιλοι γεια σας.Ειμαι νεος στο φορουμ και ελπιζω να με δεχτητε στην παρεα σας.Θελω να ρωτησω τον φιλο Σαββα Μακρη τι σημαινει το invector plus που γραφει πανω το οπλο.Και αν το οπλο θεωρηται sporting.Το οπλο ειναι Browning B525 με 18.7 αυλους 28αρι η ρηγα του ειναι 10 mm και ειναι G1. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.
- XS^PRESTIGE
- Full Member
Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ BROWNIG
Συνηθως τα κυνηγετικα εχουν πιο χαμηλο κοντακκι απο τα σπορτινγκ και πιο στενη ρηγα (6μμ,7μμ). Invertor plus ειναι η ονομασια που δινει η browning για τους διευρυμενους αυλους 18.7 κ 18.8.
The best there is
- XS^PRESTIGE
- Full Member
-
- Full Member
-
- Full Member
Φιλε γνωριζεις τι βαρος εχει το B 525?
- virtualgreek
- Moderator
Φίλε Angastinioti καλοσόρισες στην παρέα μας.Angastiniotis έγραψε:Φιλοι γεια σας.Ειμαι νεος στο φορουμ και ελπιζω να με δεχτητε στην παρεα σας.Θελω να ρωτησω τον φιλο Σαββα Μακρη τι σημαινει το invector plus που γραφει πανω το οπλο.Και αν το οπλο θεωρηται sporting.Το οπλο ειναι Browning B525 με 18.7 αυλους 28αρι η ρηγα του ειναι 10 mm και ειναι G1. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.
Τα παιδιά που σου απάντησαν νωρίτερα σου έδωσαν σωστές πληροφορίες.
Όσο αφορά το βάρος του είναι κυμαινόμενο ανάλογα με το μήκος της κάννης, την πυκνότητα του ξύλου που χρησιμοποιήθηκε και εάν είναι κυνηγετικό ή σκοπευτικό.
Η ρήγα των 10χιλ μας λέει ότι το όπλο είναι σκοπευτικό. (Αυτός είναι ο κανόνας. Υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Πιθανολογώ ότι για 28 ίντζες και Grade 1 το βάρος του πρέπει να είναι περίπου 3,450-3,550γρ.
Μία ζυγαριά ακριβείας ή μία ηλεκτρονική ζυγαρία θα μας λύση την απορία.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- LAGOS
- Full Member
Πολύ σωστός ο φίλος Σάββας για ακόμα μιά φορά. 3.470 το δικό μου 525 sporting 28'' Gr1. Θεριστική μηχανή. Το μοναδικό 'μειονέκτημα΄είναι το βάρος του στο κυνήγι. Κατα τα άλλα για μένα είναι εξαιρετικό όπλο.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..