Saga high speed 36
-
- Full Member
Saga high speed 36
Παιδια δοκιμασε κανεις αυτο το φυσιγγιο να μας πει εντυπωσεις και ποτε το ριχνει
- titosblaser
- Full Member
- LOUIS SETTER
- Full Member
-
- Full Member
Re: Saga high speed 36
Einai PSB2 mesa i' CSB2??
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- XS^PRESTIGE
- Full Member
Παιζω το οταν εχει πολλη ξηρασια γιατι ειναι παρα πολλα γρηγορο...
The best there is
- Vasils-TOZ34E
- Full Member
Φίλε Νεοκλή,
Εγώ παίζω σε όλα μου τα κυνήγια τις SAGA. Έχω πάνω μου φυσικά ακόμα 2-3 άλλες μάρκες φυσίγγια που μου αρέσει να παίζω.
Δυστυχώς εμένα δεν με εντυπωσίασαν τόσο πολύ τα συγκεκριμένα φυσίγγια για να σου τα προτείνω να τα παίξεις και ιδικά αν μιλούμε για αύριο την Κυριακή. Εγώ θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις την SAGA FILED 32gr 7.
Εγώ μέχρι τώρα κυνηγούσα με έναν Ρωσικό ΤΟΖ-34Ε 28” με αυλούς 18.4 και τα συγκεκριμένα φυσίγγια με ικανοποιούσαν πλήρως.
P.S.: Δεν έχω κανένα συμφέρον από το να προωθήσω αυτά τα φυσίγγια.
Βασίλης Α.
Εγώ παίζω σε όλα μου τα κυνήγια τις SAGA. Έχω πάνω μου φυσικά ακόμα 2-3 άλλες μάρκες φυσίγγια που μου αρέσει να παίζω.
Δυστυχώς εμένα δεν με εντυπωσίασαν τόσο πολύ τα συγκεκριμένα φυσίγγια για να σου τα προτείνω να τα παίξεις και ιδικά αν μιλούμε για αύριο την Κυριακή. Εγώ θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις την SAGA FILED 32gr 7.
Εγώ μέχρι τώρα κυνηγούσα με έναν Ρωσικό ΤΟΖ-34Ε 28” με αυλούς 18.4 και τα συγκεκριμένα φυσίγγια με ικανοποιούσαν πλήρως.
P.S.: Δεν έχω κανένα συμφέρον από το να προωθήσω αυτά τα φυσίγγια.
Βασίλης Α.
- XS^PRESTIGE
- Full Member
Tα SAGA FIELD steel(395m/s) παιζουνται σε κανονικο καιρο... Σε ταχυτητα ειναι πολυ πιο αργο απο το high speed. Ισως το πιο αργο κυνηγετικο της SAGA.
Τα SAGA FIELD (442m/s) ειναι πιο γρηγορα απο τα high speed.
Τα SAGA FIELD (442m/s) ειναι πιο γρηγορα απο τα high speed.
The best there is