BERETTA 686 ONYX PRO
-
- Full Member
BERETTA 686 ONYX PRO
BERETTA 686 ONYX PRO 26 1/2 ιντζες
Multichoke , 3" Magnum , 5 εργοστασιακα εξωτερικα τσοκς 1". Το οπλο γινετε 27 1/2 " .
Βαρος αν δεν καμνω λαθος ειναι περιπου 3.200
Το οπλο ειναι σε εξαιρετικη κατασταση (σχεδον καινουργιο) δεχτος οποιοσδηποτε ελεχος.
Οποιος ενδιαφερεται 99603633 Παρης
Multichoke , 3" Magnum , 5 εργοστασιακα εξωτερικα τσοκς 1". Το οπλο γινετε 27 1/2 " .
Βαρος αν δεν καμνω λαθος ειναι περιπου 3.200
Το οπλο ειναι σε εξαιρετικη κατασταση (σχεδον καινουργιο) δεχτος οποιοσδηποτε ελεχος.
Οποιος ενδιαφερεται 99603633 Παρης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris87 την 17 Σεπ 2012, 19:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Giorgoscy
- Full Member
Re: Πωλειται BERETTA 686 ONYX PRO
ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ?
ΣΕ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ 28ΑΡΙ !
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΩΣΜΑΣ ΤΙΜΗ
-
- Full Member
Ρε φιλε το οπλο ειναι 1 χρονου μακαρι να σειρεν καμιαν 700σια φουσιεκκια. Ζητω 1200
-
- Full Member
Ελα φιλε μου. Πουλω το γιατι παω για αγορα αλλου οπλου παλε BERETTA αλλα sporting οπλο.Giorgoscy έγραψε:ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ?
- Giorgoscy
- Full Member
Ε αμαν εν παλε BERETTA εν ενταξει !!! Καλοπουλητο και με το καλον το καινουριο !!!Paris87 έγραψε:Ελα φιλε μου. Πουλω το γιατι παω για αγορα αλλου οπλου παλε BERETTA αλλα sporting οπλο.Giorgoscy έγραψε:ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ?
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
-
- Full Member
Έχω και εγω ένα Berreta onyx 686 pro. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλό κυνηγετικό. Εσύ που το χρησιμοποιάς φίλε Giorgoscy πώς συμπεριφέρεται; Είσαι ευχαριστημένος; Εγώ το αγόρασα πρόσφατα και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ρίχνω χαμηλά, αλλά έκανα καλές βολές σε μεγάλες αποστάσεις και το όπλο γενικά σκοτώνει. Δεν το κυνηγώ παρόλο που μου αρέσει, γιατί χρησιμοποιώ ένα beretta 686 special (παλιό) που του έχω παραπάνω εμπιστοσύνη λόγω εξοικίωσης.
- Giorgoscy
- Full Member
Φιλε σε χαιρετω,Miroku Mk-10 έγραψε:Έχω και εγω ένα Berreta onyx 686 pro. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλό κυνηγετικό. Εσύ που το χρησιμοποιάς φίλε Giorgoscy πώς συμπεριφέρεται; Είσαι ευχαριστημένος; Εγώ το αγόρασα πρόσφατα και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ρίχνω χαμηλά, αλλά έκανα καλές βολές σε μεγάλες αποστάσεις και το όπλο γενικά σκοτώνει. Δεν το κυνηγώ παρόλο που μου αρέσει, γιατί χρησιμοποιώ ένα beretta 686 special (παλιό) που του έχω παραπάνω εμπιστοσύνη λόγω εξοικίωσης.
Και εγω περσυ το αγορασα καινουργιο.Το χρησιμοποιησα αρκετα στο σκοπευτηριο οπου ειναι αψογο και σου λεω οτι οσους δισκους εχασα,που ηταν πολλοι, ειχα λαθος εγω 100%.
Στο κυνηγι παλι το ιδιο ομως διαπιστωσα οτι με λαθος χαρτουτσιες ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ !!!
Δοκιμασα αρκετες χαρτουτσιες και διαπιστωσα οτι αν μια χαρτουτσια καμνει του εν φονικο αν δεν του κατσει η χαρτουτσια παρετα.Ετσι καταλαβα εγω τουλαχιστον.Σκοπευτηριο τζικλα και τρασιηλα χρησιμοποιο την ιδια χαρτουτσια με αριστα αποτελεσματα η οποια ειναι η RC 28g 8no.
Στα αλλα κυνηγια δεν κατεληξα σε ασφαλη συμπερασματα.Ελπιζω φετος να υπαρχει θηραμα για να πειραματιστω.
Προβληματιστηκα στο γεγονος οτι χρησιμοποιησα αρκετες κυπριακες χαρτουτσιες και δεν μπορω να εμπιστευτω καμια.Ισως δεν δοκιμασα αρκετα ισως δεν ειμουν στη μερα μου ισως...
Γενικα ειμαι ευχαριστημενος αλλα θελω πολλην δουλεια για να σταθεροποιησω την αποδοση μου.
Φιλικα Γιωργος
-
- Full Member
Ειβρα ολες τες χαρτουτσιες που του τερκαζουν σχεδον. Αμαν εισαι πανω στο θηραμα ενα το καμει σαλατα, πρωτα σκοτωνει το κοντακι τζε μετα οι χαρτουτσιες. Ο μονος λογος που το αλλασω ειναι επειδη εμαθα τζε κυνηγω με sporting οπλο, τζε ενα πιαω beretta παλε αλλα sporting.
-
- Full Member
Μπορεις σε παρακαλω να αναφερεις μερικες. Εχω και εγω το ειδιο οπλο, κηνιγησα μονο τζικλα μαζι του.