ΚΥΝΗΓΟΙ - ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mariosgeri
Full Member

ΚΥΝΗΓΟΙ - ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Δημοσίευση από mariosgeri »

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ Η ΛΕΞΗ Κ Υ Ν Η Γ Ο Σ!!!!
ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ 1 ΜΕ 2 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ. ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΡΕΚΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΣ 15 ΑΛΛΟΣ 16 ΑΛΛΟΣ 12 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕ 10 ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΛΟΥΒΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΜΕΧΡΙΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ.ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΟΙ - ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Δημοσίευση από tracker686 »

mariosgeri έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ Η ΛΕΞΗ Κ Υ Ν Η Γ Ο Σ!!!!
ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ 1 ΜΕ 2 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ. ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΡΕΚΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΣ 15 ΑΛΛΟΣ 16 ΑΛΛΟΣ 12 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕ 10 ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΛΟΥΒΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΜΕΧΡΙΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ.ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
πιασε την θηρα φιλε μου,η τον Ουλαμο......ΔΕΝ ΕΧΕΙ αντροπη......και εμας ειχε μια τετοια περιπτωση που εκραταν 14 περδικια ο Γαδαρος,αλλα επιασαν τον γιατι μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις του οικοκυρη...με λιγα λογια επιασε το ΚΟΤΑ σχεδον 3ον κυνηγων,ελεος δηλαδη
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου πιγα σε μια περιοχη πλουσια σε αγρια περδικια ομως ... εβαλαν και μια κλουβα ακριβος κατο απο το βουνομεσα σε μια χαραδρα... θελοντας εγω να μην βγω στο βουνο τι νυχτα με το αυτοκινητο και να φιγουν τα αγρια εμεινα κατω μεχρι να βλεπω και εμεινα κοντα στο αυτοκινητο και παρακολουθουσα το τι γινοταν..."κυνηγοι" τις κλουβας, ερχονταν τα περδικια τις κλουβας πανικοβλημενα απο πανω στην κλουβα και καθονταν μπροστα τους και τα εκτελουσαν του καθου!!! επαιξα 1 που επερασεν που πανω μου σε πολι μεγαλο υψος ετσι απλος για να παιξω μια χαρτουτσια επιδη δεν ξερεις ποτε ααααν θα ξαναπαιξεις και επεσε, επαραξενεφτικα να σου πω την αληθεια επιδη ηταν πολλα ψιλα...μολις αρκεπσα και εβλεπα καλα εξεκινισα να φκενο πανω πανω...διασχιζοντας την χαραδρα κατω απο την κλουβα για να καταφερω να φκω πανω στο βουνο και οι "κυνηγοι της κλουβας" επσαχναν το κρεας τους. Κρατουσαν ολοι απο 3-4 η ωρα 6 ατε 6.15 και επσαχναν ματεα μεσα στες παλουρες και τες αγκαθκιες να πιαν ζινα που επαιξαν ζε εν τα βρισκαν...με αποτελεσμα κα8ε 5-10 μετρα ο σκυλος μου να εβρικεν χαμε 1 "κοτοπουλο" ηβρεν 5-6 εδοκα τους τα για να μεν τα γιρεφκουν περκει φιουν ζε για να μεν ρεξω το κοτα με 1 χαρτουτσια...επια τελικα πανω στο βουνο ο ΜΑΛΑΚΑς και ναι ειμαι μαλακας γιατι μετα εκαταλαβα τι μαλακια εκαμα επαιξα τους 5 περτικους που μου αναλογουσαν εκαταχταρτικα εφκαλαν τα ποθκια μου νερο και οι κλουβαζιες εν κανει που επαιξαν τα 120-150 (ποσα εχει μια κλουβα) αρκεπσαν και επαιζαν και τα περδικια τα αγρια που εφεφκαν που το βουνο που εσικονα εγω και η παρεα μου ζε μιλουμε για πολλα περδικια 1 βουνο μονο η παρεα μου ουτε 1ς αλλος κανονικος κυνηγος οι κρεατοσιλεκτες ηταν κατο 30-40 ατομα εσφαξαν τα... στο τελος εξεκεινισαμε να παμε στο αυτοκινητο μας και εξαναρεξαμε που την χαραδρα κατα τες 11 τα κοπελια στα "ποστα" ακομα :evil: οι μισοι ζε παλε ο σκυλος καθε λιο ερκετουν με ενα περτιζι στο στομα ελεος λαλο επεζαν τα μονο γαι το χαζι εν ξερω ρε πελε τη στο καλο εκαμαν!!!
Canis

Δημοσίευση από Canis »

Αυτό φίλε Σωτήρη είναι ενά σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε σε αρκετές περιοχές. Θέλοντας να εμπλουτ'ησουν ορισμένες περιοχές, τοποθετήθηκαν πυρήνες απελευθέρωσεις σε περιοχές απόμακρες και δύσβατες, στις οποίες λίγοι κυνηγοί εξορμούσαν.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κοσμοσυρροή πολλών κυνηγών που αρέσκοντε στο κυνήγι εκτρεφόμενου θηράματος στις συγκεκριμένες μέχρί τότε άγνωστες στους πλήστους κυνηγούς περιοχές, και τα αποτελέσματα είναι να πλήγωντε οι πλυθησμοί των άγριων περδικίων.
Η τοποθέτηση των πυρήνων απελευθέρωσης πρέπει να γίνετε ποιο προσεκτικά και ποιό επιλεκτικά. μόνο σε περιοχές που πραγματικά είναι πολύ φτωχές σε άγριο θήραμα πρέπει να τοποθετούνται. Με αυτό το τρόπο απομακρύνεις την πολυκοσμία απο περιοχές πλούσιες σε άγριο θήραμα και οι κυνηγοί διασκορπόντε αναλόγος.
Εκείνοι που θέλουν να κυνηγίσουν εκτρεφώμενα πάνε στις κλούβες και οι μερακλίες κυνηγάνε τα άγρια με την υσηχία τους.
2 φίλοι μου την πρώτη εξόρμηση στον Κόρνο κτύπησαν απο 5 περδίκια και τα μισά ήταν άγρια και τα άλλα μισά της εκτρόφης. Αυτό είναι λάθος γιατί αποδυκνειει πως ελευθερώνοντε εκτεφώμενα πουλία σε περιοχές οι οποίες είναι πλούσιες σε άγρια με αποτέλεσμα την κοσμοσυρροή και την αποδεκάτηση των τοπικών αγρίων περδικιών.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου ζεμεις ετσι επαθαμε τα μισα που επιαμε ηταν τις κλουβας και τα αλλα μισα ειχαν ετσιιιιιι κοτσια πας τα ποθκια τους...οι πως εν να τα πεταξω που εν τις κλουβας :lol: ζιπαω που εκοπσα ζε επια η δουλεια του σκυλου και ο πυροβολισμος αφτα εχουν σχεσι για μενα .... οταν ΔΕΝειναι χαμε ζε να το κλοτσο ζε να μεν φεφκει τοτε για μενα ουλλα εν καλα!
Άβαταρ μέλους
GPS Browning
Full Member

Δημοσίευση από GPS Browning »

παιδια εγω την κυριακη περπατουσα απο τις 6 μεχρι τις 10 και δεν ειδα ουτε ενα περδικι να πεταξει σε περιοχη που θεωρειται απο τις καλες για περδικι. αλλοι κυνηγοι στην περιοχη κρατουσαν οι τυχεροι 1 περδικι. οι υπολοιποι αναρωτιωνταν τι συμβαινει και που ειναι το θηραμα. πιστευω η θηρα εκανε ακομα μια φορα το θαυμα της και ελευθερωσε τα περδικια σε λαθος περιοχες. μπορει να επεστρεψα παπαγαλος αλλα απολαυσα περπατημα και δωξα το Θεο επεστρεψα καλα σπιτι μου.
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

ρε παιδια ελεος δηλαδη με τους πυρηνες απελευθερωσεις..ειναι αποδεδειγμενο οτι μονο ζημιες επηφερουν απο καθε αποψη..οι πληστοι κυνηγετικοι συλλογοι οπως και ο δικος μου φτασαμε στο σημειο πλεον να μην θελουμε να εχουμε τετοιους πυρηνες και μαλιστα φετος ειπαμε οχι στη θηρα και δεν ειχαμε απελευθερωση κοτοπουλων,,αυτο που εβγαλε η γλωσσα μαλλια ολων των κυνηγων ειναι οι κινιτοι πυρηνες των 30-40 περδικιων,,,στα πληστα περιοδικα πριν το κυνηγοι ολοι αρμοδιοι μιλουσαν για κινητους πυρηνες κατι το οποιο παλι δεν εχει γινει...απλα τοποθετουν 200 μεσα σε ενα κλουβι και τελος...το μετρο με τους κινητους πυρηνες δεν γινεται ,,ειτε γιατι δεν ειναι η ευκολη λυση οπως τις κλουβες γιατι ισως να απαιτει περισσοτερο χρονο και κοπο??ειτε γιατι το καμουν για τα ματια των πληστων τυφεκιοφορων ταχα και καλα εχει πουλια και να μην φωναζουν απο τη πρωτη εξορμηση?(και να τους κρατουν εκει ξερετε ανανεωσεις αδειων κτλ)?τα συμπερασαματα δικα σας .

οταν κατι το οποιο ειναι αυτονοητο και λογικο δεν γινεται..τοτε αυτοματα ειναι σκοπιμο και εσκεμμενο
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Μα ρε παιδεια το πιο αστειο απολα αυτα ειναι οτι ερχοντε κατω στα σπιτια τους βλεπουν τους οι γυναικες τους οι συγγενεις τους και λαλουν τους μπραβο και χαιρωντε ρε,ελεος δηλαδη,στεκωντε εξω απο τες κλουβες και πεζουν τα μαννοπερδικια ? ουτε στες τζικλες να ηταν,θα ειχαν και ελεος...ατε ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ σαστε τα πραματουθκια σας για αυριο.....καλη πρωτη Τεταρτη.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

winchester έγραψε:Μα ρε παιδεια το πιο αστειο απολα αυτα ειναι οτι ερχοντε κατω στα σπιτια τους βλεπουν τους οι γυναικες τους οι συγγενεις τους και λαλουν τους μπραβο και χαιρωντε ρε,ελεος δηλαδη,στεκωντε εξω απο τες κλουβες και πεζουν τα μαννοπερδικια ? ουτε στες τζικλες να ηταν,θα ειχαν και ελεος...ατε ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ σαστε τα πραματουθκια σας για αυριο.....καλη πρωτη Τεταρτη.....
Εμένα ερωτούσα με κάτι γνωστοί μας , 'Μα τι έπαιξες' έλεα τους 2 περδίκια την Πρώτη Κυριακή και ελέα μου ειρωνικά Εμείς επίαμε μέχρι τις 9 και επιάσαμε 12 . Κάτσε τωρά να του εξηγήσεις ότι για να πέξεις αρκοπέρτικο πρέπει να έρτουν τα αρχ.... σου πάς τους αμυγδαλές σου.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

τουτον ειναι κλασσικό και όχι μονο απο κρεατοσυλλέκτες.
Δηλαδή ερώτηση από γνωστούς ή συγγενείς που δεν έχουν σχέση με κυνήγι:

Ερ- Τι έπαιξες την κυριακή;;;;

Απ- 1 λαό!

Ερ- Μα μόνον;;;;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”