Pet-shop
-
Re: Pet-shop
ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΥΨΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΗΣ ΔΕΞΙΑ .ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ.
-
- Full Member
Ευχαριστω για την απαντηση θα παω να δω
-
- Full Member
ALASKA PET SHOP στο μολο ο δημητρης ειναι και κυνηγος θα σε βοηθησει
-
- Full Member
Ευχαριστω για την απαντηση . Αν ξερεις εχει διαφορα ειδη ορτυκιων?
-
- Full Member
NewHunter έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση . Αν ξερεις εχει διαφορα ειδη ορτυκιων?
Γεια σου φιλε μου, για τι ορτυκια ενδιαφερεσαι συγκεκριμενα? Εγω παιρνω τα ορτυκια του ανθρωπου που εχει το pet shop απεναντι απ την EKO στον Υψωνα.
Αν θελεις κατι που μπορω να σε βοηθησω πεσμου.
-
- Full Member
Σκεφτουμε να διασταυρωσω ορτυκια κοινα με ορτυκια ιταλικα οπως εκαμε ενας γνωστος μου για να γεννησουν λιγο πιο αγρια ορτυκια.
-
- Full Member
Τα ιταλικα εννοεις τα κιτρινα, εχω διασταυρωσει ρε φιλε, ειναι πολυ ωραια σε εμφανιση αλλα οχι αγρια.NewHunter έγραψε:Σκεφτουμε να διασταυρωσω ορτυκια κοινα με ορτυκια ιταλικα οπως εκαμε ενας γνωστος μου για να γεννησουν λιγο πιο αγρια ορτυκια.
- Anthimos
- Moderator
Kostantinos έγραψε:NewHunter έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση . Αν ξερεις εχει διαφορα ειδη ορτυκιων?
Γεια σου φιλε μου, για τι ορτυκια ενδιαφερεσαι συγκεκριμενα? Εγω παιρνω τα ορτυκια του ανθρωπου που εχει το pet shop απεναντι απ την EKO στον Υψωνα.
Αν θελεις κατι που μπορω να σε βοηθησω πεσμου.
Φίλε έχεις Bob Whites
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Ιταλικα ορτυκια διαβασα οτι ειναι οπως τα αγρια και στο πεταγμα αλλα και στην οψη και επειδη εχω και κοινα ορτυκια σπιτια μου λεω να δοκιμασω να τα διασταυρωσω.