Ξύλα για τζάκι

Απάντηση
Γιατρός

Ξύλα για τζάκι

Δημοσίευση από Γιατρός »

Θέλω ένα μονοκάμπινο
Ξέρετε κανένα που προμηθεύει;
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: Ξύλα για τζάκι

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΦΙΛΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΙΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΤΙΝ ΠΙΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΚΛΙΝ ΚΑΙ ΒΑΛΙΣΟΥΤΙΝ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ 80 ΠΕΦΚΟΣ ΕΦΚΑΛΙΠΤΟΣ ΚΙΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ 150 ΤΕΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΑΤΗ
EPANIEL POWER
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

να παεις φιλε μου να κοψεις και σαν κοφκεις να βρεις και το μανιταρουι σου να δει και τη φυση πομπα το κακο εν το φωρτομα στα αυτοκυνητο ;)
Άβαταρ μέλους
mariosgeri
Full Member

Δημοσίευση από mariosgeri »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΚΟΤΣΙΑΤΗ
ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 99- 619744 ΝΟΥΦΡΗΣ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

lagomania έγραψε:να παεις φιλε μου να κοψεις και σαν κοφκεις να βρεις και το μανιταρουι σου να δει και τη φυση πομπα το κακο εν το φωρτομα στα αυτοκυνητο ;)

Στους κατα τόπους δασικούς σταθμούς εκδιδονται άδειες και υποδυκνειονται περιοχες που μπορεις να πάς να κοψεις μεχρι και 3 πευκα να καμεις την δουλεια σου, αλλιως αγοραζεις έτοιμα όπως γραφουν και οι υπολοιποι.

Προς θεού μην πατε να κοψετε αυθεραιτα ξυλα , ειτε ελιες , ειτε τερατσιες ή ακομα και μοσφιλιες-λατζιες , απαγορευεται και μπορει να βρειτε ασχημο μπελα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

εγω παντος να λαλω την αληθκει ποττε εν εκοψα ξυλα με αδεια παντα που παω κοφκο μονο τα ξερα πευκα που βλεπω αμαν παενω στους σκυλους
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

lagomania έγραψε:εγω παντος να λαλω την αληθκει ποττε εν εκοψα ξυλα με αδεια παντα που παω κοφκο μονο τα ξερα πευκα που βλεπω αμαν παενω στους σκυλους

Φιλε μεγάλες εκτασεις Δασους ειναι ιδιωτική περιουσία και αν σε δει ο ιδιοκτητης μπορεις να βρεις ασχημο μπελα που κοφκεις τους πευκους τους. Το αντιτιμο στο δασονομειο δεν υπαιρβαινει τα 15 ευρω για τρεις πευκους οποταν εν κριμα να μπερτεψεις αδικα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε μου και δική σου έκταση δάσους να έχεις δέν δικαιόυσε να κόψεις πεύκο χωρίς άδεια! Ειδοποιάς το τμήμα δασών και έρκουντε και σου υποδικνύουν ποιά να κόψεις. Όπως είπεν ο Άνθυμος, άν σε πιάν εννά μπερτέψεις. Άν θέλεις στείλε μου μήνυμα να σου πώ 2-3 τηλέφωνα ανθρώπων που πουλούν ξύλα, μίλα μαζί τους, σύγκρινε και αποφάσισε.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

καλα ρε κοπελια εχαθηκαν οι αμυγδαλιες?? εν αναγγη να κοφκετε πεφκα? με κηνδυνο να μπλεξετε...εμεις παενουμε στο χοραφι τζαι βλεπουμε τι ξερο ξυλο εχει και το φορτονουμε(αμυγδαλιες,μηλιες,φυντουκιες)
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Μοδεστος έγραψε:καλα ρε κοπελια εχαθηκαν οι αμυγδαλιες?? εν αναγγη να κοφκετε πεφκα? με κηνδυνο να μπλεξετε...εμεις παενουμε στο χοραφι τζαι βλεπουμε τι ξερο ξυλο εχει και το φορτονουμε(αμυγδαλιες,μηλιες,φυντουκιες)

Αμαν εξεραναν τα πευκα γιατι να μεν κοπουν. Το θέμα είναι να γίνει με αδεια για να μεν την παθεις.
Εν τζαι τα κλαδεμματα των ελιων. Ποτζει ποδα μερνουμε καθε χρονο χωρις να κοψουμε χλωρα δεντρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”