Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Sergios έγραψε:Εχτές από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 επιασα 6 φασσες κι ένα ελαφουι γύρω στα 8-9 κιλά καθαρό....από το πρωί κακοτυχια αφου εμειναμε που λάστιχο μες την μέση του πουθενά ήρθαν εσασαν μας και η ώρα 10 ειμασταν στα πόστα......ολα μια χαρά μόλις εστησαμε τα όπλα εσηκωστηκε αέρας 6-7 μποφόρ με ψιλοβροχο με συνδυασμό το ότι δεν είχε αλλους κυνηγούς οι φασσες δεν εφκενναν που το δάσος κι εφιαμε που τες 2 γιατί αηδιασαμε τον πολλή αέρα κι εγινικαμε γεριμοι....ελπιζω την Κυριακή να μας λυπηθεί και να μας αφήσει να κυνηγήσουμε.....

επειδη το κινητό μου βγάζει 13 megapixel φωτογραφίες εν με αφήνει οσο κι αν τες κοψω εν τις δεχετε....κι έχω φυσιγγιο Holland & Holland να σας δείξω :(
Α ρε γείτονα τι μου θυμισες τώρα....Ιουνιο 2013... Λονδινο...φασσες.....αλλά καλοκαίρι. Σιγουρα τωρα εκει επικρατουν ασχημες καιρικές συνθηκες ευχομαι την Κυριακή να ειναι τετοιος ο καιρός που να σας αφησει να χαρείται λίγο το κυνηγι, διοτι ξερω απο πρώτπ χερι τι σημαινει να παεις Αγγλια και να μην μπορεσεις να κυνηγησεις.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Όμορφη μέρα για τζιήκλες. Σταματήσαμε στο πόστο και είμασταν μόνοι. Όσπου να φέξει καλά και να περάσουν 2-3 σταματούν 2 αυτοκίνητα και 5 άτομα μας έζωσαν... Μέχρι τις 8 περίπου έπαιξα την μοναδική τζιήκλα που πέρασε από τη γραμμή μαζινό ενώ ο σύντροφος επρόλαβε να κρεμμάσει 2-3 πριν να τελειώσουν όλα :mrgreen:

Αλλαγή περιοχής και υπομονή για φάσσες σε πονηρό σημείο! Μέχρι τις 12 που έληγεν η άδεια μου εκατάφερε ο σύντροφος να κάμει ένα διπλό 8-) . Όσο για εμένα εκάμαν με λάστιχο... Νομίζω πως επήραν με πρέφαν οι φασσούες τζιαί δουλέφκουν με κανονικότατα :evil: . Ακόμα ένα όμορφο παπαγαλούι και ακόμα ένα μάθημα... Άτε να δούμεν ως πόσο θα με δουλέυκουν... :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μα που επηαν τα πουλια???Σημερα πανω απο 120km διαδρομη ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ!!!ουτε τζιηκλες ουτε φασσες!!!εξαφανιστηκαν μαζικα???Εμεινε στον νου μου!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εκατάφερα τζιαι εγώ να πιάσω 1 φάσσα καταλάθος σήμερα περιοχή Αγ. Θεοδώρου. Η φάσσα δεν έχω ιδέα πώς εστραβώθηκε τζιαι ήρτε πάνω μου δεν εκατάλαβα. Επέπσαν της σιερετίσματα κάποιοι τζαι εχαμήλωσεν να κάτσει τζιαι για καλή μου τύχη ήμουν πίσω που ένα δεντρό τζιαι έφκαλα την κκελλούα μου να δω τι παίζουν, ήρτεν ολόισια πάνω μου τζιαι μια *8 Rocket έκαμεν την μάτσα. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου την εστείλαν. :D
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Τελικα εξακολουθουν οι πλειστοι κυπριοι να πιστευουν πως οι φασσες εν στρουφοι και πως μπορουν να πεσουν που το θεο με 9αρακια και 10αρακια...Βρηκα ποστο για φασσες εδω και 3 ευδομαδες,εμαθα τις πορεις τους αλλα καθε κυριακη εν να βρεθει μια παρεα που πιστευει εν να τες κατεβασει απο εκει ψηλα...
λεμε θα φυγουμε,ξυλωνω το οπλο και τσουπ ηταν δεν ηταν απο τα 15-20μ που αρχισαν να περνουν...
Του χρονου παλε
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re:

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:Μα που επηαν τα πουλια???Σημερα πανω απο 120km διαδρομη ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ!!!ουτε τζιηκλες ουτε φασσες!!!εξαφανιστηκαν μαζικα???Εμεινε στον νου μου!!

Πανσέληνος ρε Αλέξη, μάλλον εταξιδεύσαν μαζικά ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:Εκατάφερα τζιαι εγώ να πιάσω 1 φάσσα καταλάθος σήμερα περιοχή Αγ. Θεοδώρου. Η φάσσα δεν έχω ιδέα πώς εστραβώθηκε τζιαι ήρτε πάνω μου δεν εκατάλαβα. Επέπσαν της σιερετίσματα κάποιοι τζαι εχαμήλωσεν να κάτσει τζιαι για καλή μου τύχη ήμουν πίσω που ένα δεντρό τζιαι έφκαλα την κκελλούα μου να δω τι παίζουν, ήρτεν ολόισια πάνω μου τζιαι μια *8 Rocket έκαμεν την μάτσα. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου την εστείλαν. :D
Τζιαί μιαν φοράν ο Άρης :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re:

MARIOSE έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Μα που επηαν τα πουλια???Σημερα πανω απο 120km διαδρομη ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ!!!ουτε τζιηκλες ουτε φασσες!!!εξαφανιστηκαν μαζικα???Εμεινε στον νου μου!!

Πανσέληνος ρε Αλέξη, μάλλον εταξιδεύσαν μαζικά ;)

ρε Μαριε μου είχε και άλλες πανσελήνους αλλά έτσι κακο πρώτη φορά είδα...σοβαρομιλω ότι δεν είδαμε φτερο..τζιαμε που άλλες φορες εβλεπες πουλια δεξια αριστερα μακρυα κοντα!!!Τα κορακοειδή κινουνταν κατά εκατοντάδες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ελπίζω να αλάξουν τα πράματα φιλούι μου. :roll:

Διαφορετικά συντήρηση των αρμάτων και αναμονή του Αυγούστου!

Οι μέρες περνούν εύκολα, εγώ νομίζω πως εν εχτές που απολύθηκα που το στρατό τζιαί έκλεισα τα 42 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

το κακο περνουν οι μερες γληορα σε πραματα που εν θελεις να περασουν γληορα!! :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”