φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Μοδεστος
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από Μοδεστος »

ρε φιλε μα ιντα χαρτουτσιες πεζεις τζαι ξιφτεριζουν το θιραμα?!! πεμου να παω να τις πιασω τζαι εγω :D
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

η προινες + 8 ζικλες στο ζιταστρο ζε 1 φασα...
κοπελια ηταν να με φαν οι φασες το απογευμα τοσα καλιζια πανω σε φασες δεν εξανακαμα επρεπε να κρατο τουλαχιστο ακομα 4-6 πουλια στο χαμο του κοσμου!!!
επαιξα 1 εφαν την ζε σαν εσσιζε να παει να κατσι 50 μετρα πιο κατω (28gr 8no) επαιξεν την ενας αλλος εγεμοσεν η κελε μου γαιμα!
κατα ταλλα ομως καθαρα καλιζια σε 5-6 φασες που ασπουμε ελαλουν ελεος!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σε τι αποστασεις ηταν τα καλλιτζια??? Μηπως πεζει ρολο και το 3-1?? Δεν συγχωρει λαθη ειδικα αν δεν εισαι με καλα ψυχολογικα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο ρε Σωτο... εφκαλες τον μεζέ για τ καλά...
Φίλε τα καλίτζια εν για να μαθαίνουμε.... ψυχραιμία και θετικη σκεψη :) :)
sotiris!129

ε Νικο μου φετος γενικα επρεπε να παιξω στο χαμο του κοσμου 20-30 φασες ζε επαιξα μονο 4! παντα αντιμετοπιζω τουτο το προβλημα με το συνκεκριμενο πουλι, πανικοβαλουμε μολις την δω ζε ερκετε! ζε επιδη ... ερκετε ερκετε και δεν αλασει πορια και μολις σικοσεις το οπλο κλονει σαντανονουμε! χανω τα !!!
breda μου 1 σου λαλω κοπαι 60-70 πουλια ειδα τα που εκατσαν ενα τοπο... εκοντεπσα τους στα 10-15 μετρα αλλα εν τες εβλεπα γιατι ηταν μεσα στους πευκους, λαλο να μεν κοντεψω ζιαλο για να μεν τες λαοσο ζε να φιουν που πισω! ζε ετσουλοκατσα ζιαμε ζε εκαρτερουν τες, εβλεπα τες που εταρασαν μεσα στα πευκα αλλα για 1-2 δευτερολεπτα και δεν ειχα καθαρο οπτικο πεδιο για να παιξω! μια φαση φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ εσικοστικε το συνεφο εδοκαν ουλες πανω μου!!!! 7-10 μετρα που μενα επαιξα πανω στην πρωτη στο υψος του πεφκου 5-6 μετρα υψος δλδ μπαμ μπαμ ΔΕΝ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΟΥΤΕ 1!!!! 10-12 μετρα μακρος 5-6-7 μετρα υψος το πολι 60-70 πουλια 2 χαρτουτσιες!!! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ!!! :lol: ζε μολις ειχα κατεβη που το αυτοκινητο εκαμα ετσι καλιζι αλλα ζε τες 2 τες χαρτουτσιες ειχα τες συρι πανω σε 1 φασα παλε την ιδια αποσταση ζε ηταν κοπαι τον 10-15 ζινο!
σημιοσε πως 1 ζικλα εκαλικοσα το απογευμα ζε επαιξα 8 αρα η ψυχολογια ηταν ζιπανω!
sotiris!129

3-2 chock btw!
και ρε φιλε εν ειμαι σκοπεφτης αλλα δυσκολα χαριζω!!!
νομιζω ειμαι αρκετα καλος! οπως ειπα ζε πιο πανω ειναι το μονο θηραμα που αντιμετοπιζω προβλημα δαμε ζε πολλα χρονια, αλλα μιλουμε για σοβαρο προβλημα!!! ποτε εν ειβρα την ρεουλα του!!!
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

καλημέρα....
όπως σου έχω ξαναπεί Σωτήρη.... θα σε φάει ο μιτσις...... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

επιτέλους εφανήκαν πουλιά και στον τόπο μας. Χθές απογευματινό κυνήγι με τον tsikloktono πραγματικά εδώσαμε ρεσιτάλ. Πέρασαν απο κοντά μας σε ακτίνα βολής και οριακά 21 πουλιά ΄χτυπήσαμε και τα 21 αλλά δυστηχώς βρήκαμε τα 16. Μάλιστα κατά τις 5 παρά όταν ερχόντουσαν γλυφτά έκανα και ένα πέξιμο εκ του ισχύος αφού δέν προλάμβαινα να επωμίσω το πουλί πατσαούρα αλλά δέν το βρήκαμε Πάντος ευχαριστηθήκαμε κυνήγι έστω και για λίγη ώρα. Τα μηνύματα είναι πολύ καλά
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:ε Νικο μου φετος γενικα επρεπε να παιξω στο χαμο του κοσμου 20-30 φασες ζε επαιξα μονο 4! παντα αντιμετοπιζω τουτο το προβλημα με το συνκεκριμενο πουλι, πανικοβαλουμε μολις την δω ζε ερκετε! ζε επιδη ... ερκετε ερκετε και δεν αλασει πορια και μολις σικοσεις το οπλο κλονει σαντανονουμε! χανω τα !!!
breda μου 1 σου λαλω κοπαι 60-70 πουλια ειδα τα που εκατσαν ενα τοπο... εκοντεπσα τους στα 10-15 μετρα αλλα εν τες εβλεπα γιατι ηταν μεσα στους πευκους, λαλο να μεν κοντεψω ζιαλο για να μεν τες λαοσο ζε να φιουν που πισω! ζε ετσουλοκατσα ζιαμε ζε εκαρτερουν τες, εβλεπα τες που εταρασαν μεσα στα πευκα αλλα για 1-2 δευτερολεπτα και δεν ειχα καθαρο οπτικο πεδιο για να παιξω! μια φαση φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ εσικοστικε το συνεφο εδοκαν ουλες πανω μου!!!! 7-10 μετρα που μενα επαιξα πανω στην πρωτη στο υψος του πεφκου 5-6 μετρα υψος δλδ μπαμ μπαμ ΔΕΝ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΟΥΤΕ 1!!!! 10-12 μετρα μακρος 5-6-7 μετρα υψος το πολι 60-70 πουλια 2 χαρτουτσιες!!! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ!!! :lol: ζε μολις ειχα κατεβη που το αυτοκινητο εκαμα ετσι καλιζι αλλα ζε τες 2 τες χαρτουτσιες ειχα τες συρι πανω σε 1 φασα παλε την ιδια αποσταση ζε ηταν κοπαι τον 10-15 ζινο!
σημιοσε πως 1 ζικλα εκαλικοσα το απογευμα ζε επαιξα 8 αρα η ψυχολογια ηταν ζιπανω!
Καλημέρα Σώτο

Ρε φιλε ετσι απόσταση που λεεις έπαθενα το κι εγώ παλιά....Στην φασσα το καλοκαιρι επρεπε να κρατώ 6 πουλια και δεν εκράτουν ενα....Εκανα ομως το come back την πρώτη τετάρτη του ενδημικου κι επαιξα αρκετες....
Εβαλες τους μπροστά???

Νίκος Α
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:ε Νικο μου φετος γενικα επρεπε να παιξω στο χαμο του κοσμου 20-30 φασες ζε επαιξα μονο 4! παντα αντιμετοπιζω τουτο το προβλημα με το συνκεκριμενο πουλι, πανικοβαλουμε μολις την δω ζε ερκετε! ζε επιδη ... ερκετε ερκετε και δεν αλασει πορια και μολις σικοσεις το οπλο κλονει σαντανονουμε! χανω τα !!!
Μαλλον εν συγχυση αποστασης σε σχεση με το μεγεθος του πουλιου...επαθα το τζιαι γω. Ειδικα αν επαιζες τζιαι τζιηκλες πριν που εν διαφορετικες.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”