Σολων εισαι σιγουρος οτι μπορουσες τα προηγκυμενα χρονια τις καθημερινες να παιζεις και φασσες?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΦΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΠΑΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.....
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ....ΟΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΤΣΙ ,ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ![]()
Π.Χ ΤΟ 2009-2010 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 15/2/10 ΜΕΧΡΙ 28/2/10...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 7 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ....
ΤΟ 2010-2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/2/11 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 28/2/11...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 2 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ....
ΤΟ 2011-2012 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 20/2/12 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 28/2/12....ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ.....
ΤΟ 2012-2013 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 18/2/13 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28/2/13....ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 5 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ.....
ΤΟ 2013-2014 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/2/14 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 28/2/14....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ 0![]()
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- kanaris
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΑΣΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ..... ΤΟ ΘΕΟΡΟΥΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/2...ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ....ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΤΡΠΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ......ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ...ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ:?kanaris έγραψε:Σολων εισαι σιγουρος οτι μπορουσες τα προηγκυμενα χρονια τις καθημερινες να παιζεις και φασσες?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΦΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΠΑΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.....
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ....ΟΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΤΣΙ ,ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ![]()
Π.Χ ΤΟ 2009-2010 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 15/2/10 ΜΕΧΡΙ 28/2/10...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 7 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ....
ΤΟ 2010-2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/2/11 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 28/2/11...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 2 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ....
ΤΟ 2011-2012 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 20/2/12 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 28/2/12....ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ.....
ΤΟ 2012-2013 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 18/2/13 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28/2/13....ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΕΙΧΑΜΕ 5 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ.....
ΤΟ 2013-2014 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/2/14 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 28/2/14....ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ 0![]()
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kanaris
- Full Member
ΤΑΣΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ..... ΤΟ ΘΕΟΡΟΥΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/2...ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ....ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΤΡΠΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ......ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ...ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ:?[/quoteSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:kanaris έγραψε:Σολων εισαι σιγουρος οτι μπορουσες τα προηγκυμενα χρονια τις καθημερινες να παιζεις και φασσες?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΦΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΠΑΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.....
Ξερω κι εγω? Η απορια μου ηταν αφθορμητη και ετσι την εγραψα...ρωτα να δουμε!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ..... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ!
ΔΛΔ ΑΝ Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/2 ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!! ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!
ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ????

ΔΛΔ ΑΝ Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/2 ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!! ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!

ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ????

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
-
- Full Member
ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ???? Η ΝΑ ΑΡΚΕΨΩ ΝΑ ΦΟΝΑΖΩ???WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ..... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ!
ΔΛΔ ΑΝ Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/2 ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!! ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!![]()
ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ????![]()

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Κ'ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΞΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ???? Η ΝΑ ΑΡΚΕΨΩ ΝΑ ΦΟΝΑΖΩ???WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ..... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ!
ΔΛΔ ΑΝ Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/2 ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!! ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........Η ΦΑΣΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!![]()
ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΥΡΙΟ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΩΣΗ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Panmoy
- Full Member
Αν μπορεσω να σηκωσω οπλο αυριο μετα που ετσι προπονηση-μαρτυριο να μου φτησεις
οκ αν παιξω κανενα πουλι αυριο οχι να ξεκινησετε φτυμαθκιες...ο λογος το εχει
ατε καληνυχτα και σφυχτα σφυχτα τες τρουμπουνιες αυριο 

- Nikos
Καλές επιτυχιες παιδιά!!!
Εγω εβαλα λουκέτο στο λουναπαρκ μου αυριο, αν θέλεται στέλλω σας τες συστημένες

Εγω εβαλα λουκέτο στο λουναπαρκ μου αυριο, αν θέλεται στέλλω σας τες συστημένες

- spyrosspyrou851
Έτσι είναι παιδιά, η φάσσα, όπως και η τζίκλα επιτρέπεται τις καθημερινές μέρες. Η φάσσα είναι όμως μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Φεβράρη. Ουσιαστικά η φάσσα, επιτρέπεται σε όλες τις επιτρεπόμενες περιοχές εκτός την τελευταία εβδομάδα του Φεβράρη. Και την περίοδο του ενδημικού, υπάρχουν περιοχές που επιτρέπεται το κυνήγι κάθε μέρα χωρίς όμως να επιτρέπεται πέρδικα, φραγκολίνα, λαγός.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Κ'ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΞΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ???? Η ΝΑ ΑΡΚΕΨΩ ΝΑ ΦΟΝΑΖΩ???WOODPIGEONHUNTER έγραψε:Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ..... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ!
ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΥΡΙΟ![]()
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΩΣΗ
Καλά κυνήγια αύριο παιδιά.
- Nikos
Laurona έγραψε:ΝΑ ρκεσε φιλε μου οποτε θελεις.
ευχαριστη η παρεα σου και χαλαρωνει και μας 5 λεπτα ο νους μας.
Αθυμουμε καλοΕιπα που μεσα μου , μακαρι να τα καταφερεις( να τους γελασεις εννοω των φασσων) αλλα δεντο πιστεψα.....ετω ομως που τα καταφερες και πολλα καλα μαλιστα.
Μπραβο Νικολη μου, εγω εχαρηκα σε πολλα παντως.
Νομιζω δεν θα χρειαστεις ουτε νεο κουταβι παντως........θωρω σε να γινεσαι φασσαρης ως τα φκια
Καλημέρα φίλε !
Τον σκυλο θέλω τον, αλλά κάμνω υπομονή προς το παρόν

Άλλα τα ματια της περδικας και φραγκολίνας και άλλα τα μάτια της φάσσας

Εγω θωρώ με το πρωί κυνήγι με σκύλο και το απόγευμα ΄στις φάσσες , χωρίς σκυλο γιατί ο δικός μου εν σέρτης και εν καθεται εναν τόπο!
Είδωμεν!!
Καλό υπόλοιπο!