Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
-
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΜΟΝΙ. ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΤΕΡΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Pathfinder
ρεεεεεεε!!!!!!!μπραβο κοπελια...εκαμετε τες γιαωμα!!!ASE έγραψε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΜΟΝΙ. ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΤΕΡΟ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Panmoy
- Full Member
Μπραβο φιλε, εκαμετε το γαμο τους σημερα....ολοημερο? Τι καιρο ειχε σημερα η Κυπρος γενικα...καλοκαιρια?ASE έγραψε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΜΟΝΙ. ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΤΕΡΟ
-
- Full Member
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΔ ΑΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ.
- Panmoy
- Full Member
Ατε μπραβο και εις ανωτερα..Με τι φυσιγγια επαιξες τα πουλια σου?ASE έγραψε:ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΔ ΑΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ.
- canastas
- Full Member
εποσκολιστήκε από τι βλέπω με τον κουμπάρο εσύρετε δυο τρεις χαρτούτσιεςASE έγραψε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΜΟΝΙ. ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΤΕΡΟ

THE BEST THERE IS
- canastas
- Full Member
Ωραία μέρα η χτεσίνη με μετρημένες και ωραίες τουφεκιές. Κάρπωση 4 πουλιά, υπήρξαν και 2-3 υπέροχα καλλικώματα συν 1 ξυφτερίσμα να κάνω ένα ωραίο μαξίλάρι για να κοιμάμαι και να τις ονειρέυομαι. 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
THE BEST THERE IS
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ....ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ Σ@@@@ΚΑASE έγραψε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΜΟΝΙ. ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΤΕΡΟ

ΤΟ ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΒΛΕΠΩ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑcanastas έγραψε:Ωραία μέρα η χτεσίνη με μετρημένες και ωραίες τουφεκιές. Κάρπωση 4 πουλιά, υπήρξαν και 2-3 υπέροχα καλλικώματα συν 1 ξυφτερίσμα να κάνω ένα ωραίο μαξίλάρι για να κοιμάμαι και να τις ονειρέυομαι.

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Pathfinder
Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Φασσες!!!!Την κεφαλη κλιιιινατε επ αριιιιστεραα!!canastas έγραψε:Ωραία μέρα η χτεσίνη με μετρημένες και ωραίες τουφεκιές. Κάρπωση 4 πουλιά, υπήρξαν και 2-3 υπέροχα καλλικώματα συν 1 ξυφτερίσμα να κάνω ένα ωραίο μαξίλάρι για να κοιμάμαι και να τις ονειρέυομαι.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?