Ευτυχώς εγώ έμεινα στην κράτηση, εγλυτώσαμε τη φυλακή
Ρε παιδιά πάντως τη συνάντηση αφήκαμεν την...Κάποιος πρέπει να αναλάβει το γενικό πρόσταγμα για το που και πότε. Ψηφίζω Σόλωνα
Τι λέτε και εσείς? Σόλωνα?
Σολωνα Σολωνα!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
παιδια η συναντηση ηταν αρχικα προταση δικη μου!! και ειπεται ολοι να ορισω ημερομηνια.
πραγματικα εγω λογω δουλιας(νυχτα) εδυσκολευτηκα πολλα και στο τελος εμεινε να αιωρητε η συναντηση!!
γιαυτο μαζι σας!!! ψηφιζω ΣΟΛΩΝΑ!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5-10 ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ 1 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ...... ΦΟΥΚΟΥΕΣ - ΚΡΕΑΤΑ- ΣΑΛΑΤΕΣ............ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΜΠΑ!!!!!
ΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5-10 ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ 1 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ...... ΦΟΥΚΟΥΕΣ - ΚΡΕΑΤΑ- ΣΑΛΑΤΕΣ............ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΜΠΑ!!!!!
Ο θεος να λυπηθει τες γυναικες μας δηλαδη και εμας υστερα με την μουρμουρα για τες ιστοριες
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5-10 ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ...ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!