Browning Cynergy Sporting

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Re: Browning Cynergy Sporting

Δημοσίευση από RELOADER S »

Breda Pegaso έγραψε:φιλε reloader θα σου απαντησω με ερωτησεις...

Αν ειχαμε μονο ενα καλο φυσιγγι και αλλαζαμε τα νουμερα σκαιων και τα τσιοκς μας αναλογα με το κυνηγι που καμνουμε τι θα γινοταν???

Θα επεζαμε πιο λιγο θηραμα??? Δεν θα επεφταν? Η' θα επεφταν μονο συγκεκριμενες ωρες που εκεινο το φυσιγγι θα εκοφκε????

Υ.Γ.

Εγω εχει 3 χρονια που στο ενδημικο χρησιμοποιω στην πρωτη καννη Ασπρη 35 #7 απο το πρωι ως τη νυχτα και οτι καιρο θελει ας εχει. Εχω παρει αρκετο θηραμα σε αυτα τα 3 χρονια.... Κατα τα αλλα τι καιρο κανει η Ασπρη 35???

Φιλικα φιλε reloader δεν μιλω με εντονο υφος για να μην παρεξηγηθω. :)
Η αναφορά στήν VICTORY 35 έρχεται σε αντίθεση με τό άρθρο στό οπλογνωσία πού έβαλε ο Μουζούρης.
Κανονικά περίμενα μιά 'τετράγωνη' από 28-30 μαξιμουμ.Εγώ προσωπικά πιστεύω σ'αυτή τη θεωρία σε μεγάλο βαθμό ΟΧΙ απόλυτα.
Τήν VICTORY 35 στό Τρόοδος πώς την βρήκες?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Πaiδες εδω η συζητηση αφορα το Browning Synergy Sporting ....
Παρακαλω να παραθετουν ιδιοκτητες του οπλου αυτου εντυπωσεις και σχολια για αυτο το θεμα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Anthimos έγραψε:Πaiδες εδω η συζητηση αφορα το Browning Synergy Sporting ....
Παρακαλω να παραθετουν ιδιοκτητες του οπλου αυτου εντυπωσεις και σχολια για αυτο το θεμα
Σωστά ,μιας καί μιλούμε γιά τετράγωνες πού να βάλω ενα ωραίο πίνακα?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

RELOADER S έγραψε:

Φιλε ReloaderS εδω και μερες παρακολουθω τις παραθεσεις σου με υπομονη! Σε σεβαστηκαμε παρολο που αγγιζεις τα όρια του trolling κατι που οι διαχειριστες του φορουμ αυτου δεν ανεχονται.

Να σου πω κατι ...Η τασιηνοπιττα ειτε τετραγωνη την καμεις ειτε τριγωνη ειτε στρογγυλη ακομα και πλεξουδα παλι τασιηνοπιττα θα ειναι ....εσυ τωρα τι προσπαθεις ν ανακαλυψεις ακομα δεν εκαταλαβα.
Καταλαβα οτι εισαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος απο τα σετ απ σου .
ΟΚ πολυ ωραια....... ως εκει ομως επειδη αρχισες και ξεφουρνιζεις τασιηνοπιττες αντι ν αποδειξεις τις γνωσεις σου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Έχει εταιρίες που βγάζουν όπλα με διαφορετικά μέταλλα, αναλόγως του τι πληρώνει ο πελάτης. Πχ. την σήμερον ημέρα για να αγοράσεις όπλο με κάννες με ατσάλι Boehler από την Beretta θα πληρώσεις ένα διαμέρισμα.

Αυτό το βλέπουμε όμως και σε πιο χαμηλής σειράς όπλα της ίδιας εταιρίας πάνω στην αλλαγή του μοντέλου και κυρίως για σκοπούς πολιτικής διαφήμισης (μάρκετινγκ). Πχ. το νέο 692 έχει άλλο μίγμα στο ατάλι, από τα όπλα που κυκλοφορούν παράλληλα όπως το Silver Pigeon.

Από την πλευρά της Browning/Miroku ισχύει μόνο για τα ακριβά όπλα και όχι στα μαζικής παραγωγής. Λιγότερο έως καθόλου χρώμιο στα ακριβά όπλα με ειδική παραγγελία, με χρώμιο στα φτηνά. Αλλά μεταξύ του Cynergy και του ΜΚ10 καμία διαφορά. Οι σωλήνες είναι οι ίδιες. Και ουδέποτε εξόσων γνωρίζω δεν αναγράφει η εταιρία Browning/Miroku τι είδος ατσάλι χρησιμοποεί. Είναι δυνατόν εδώ και 100 τόσα χρόνια που βγάζουν όπλα να είχαν πάντα το ίδιο είδος ατσαλιού ? Σίγουρα όχι, αλλά η ποιότητα παραμένει ψηλή.

Όσον αφορά τα δύο όπλα (Cynergy, MK10), είναι και τα δύο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Και τα δύο είναι σειράς 5 της BMW.

Είναι άδικο όμως να κατακρίνετε το B725 την στιγμή που πρόσφατα κυκλοφόρισε. Ένα καλό όπλο δείχνει την αξία του μετά το πέρας αρκετών χρόνων και όχι με την πάροδο μερικών μηνών. Αν το πιάσει ένας και δεν του αρέσει διότι λέει το κλασσικό "δεν σκοτώνει", οτιδήποτε και να του δώσεις πάλι τα ίδια θα ακούς.

Το έχω παρατηρήσει ότι πολλοί κυνηγοί/σκοπευτές είναι προσκολλημένοι σε μία ιδέα ότι το τάδε όπλο θα τους φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Πουλούν τα όπλα που έχουν (τρίτο, τέταρτο, πέμπτο που έχουν πουλήσει) και αγοράζουν αυτό που "νομίζουν" ότι θα τους κάνει και το πρώτο βόλη στο σκοπευτήριο.

Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Στην αρχή όλα μέλι γάλα. Το νέο όπλο είναι σκοτώστρα, όλες οι ντουφεκιές είναι κέντρο, οι δίσκοι γίνονται σκόνη κλπ. Ένα χρόνο αργότερα, θα τους δεις στον οπλουργό να αλλάζουν το Pitch, να βάζουν άλλα πέλματα κλπ. Έχω δει το έργο δεκάδες φορές, και η αλήθεια είναι ότι είμουν και εγώ κάποτε πρωταγωνιστής. Η τακτική και η ψυχολογία είναι το 90% του αποτελέσματος σε ένα αγώνα και το 10% είναι στην τεχνική.

Όλα τα όπλα και σκοτώνουν, και 90% αυτών προσαρμόζονται. Φτάνει να ξέρεις τι θέλεις ή να σε καθοδηγήσει με γνώση αλλά προπάντος με όρεξη κάποιος. Και λέω με γνώση γιατί ημιμαθής υπάρχουν πάρα πολλοί. Και λέω με όρεξη, διότι και αυτό το έργο το έχω δει πολλές φορές. Κάποιος να έχει γνώσεις αλλά να βιάζεται να ξεμπερδέψει με μιά γρήγορη λύση, όπως πχ. αλλαγή του Pitch.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Anthimos έγραψε:
RELOADER S έγραψε:

Φιλε ReloaderS εδω και μερες παρακολουθω τις παραθεσεις σου με υπομονη! Σε σεβαστηκαμε παρολο που αγγιζεις τα όρια του trolling κατι που οι διαχειριστες του φορουμ αυτου δεν ανεχονται.

Να σου πω κατι ...Η τασιηνοπιττα ειτε τετραγωνη την καμεις ειτε τριγωνη ειτε στρογγυλη ακομα και πλεξουδα παλι τασιηνοπιττα θα ειναι ....εσυ τωρα τι προσπαθεις ν ανακαλυψεις ακομα δεν εκαταλαβα.
Καταλαβα οτι εισαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος απο τα σετ απ σου .
ΟΚ πολυ ωραια....... ως εκει ομως επειδη αρχισες και ξεφουρνιζεις τασιηνοπιττες αντι ν αποδειξεις τις γνωσεις σου
Το να βάλω ενα πίνακα με διάφορες 'τετράγωνες΄'γομώσεις με διάφορα παρούτια -ιταλικο-δέν βλέπω γιατί αυτή η αντίδραση.Σ'ευχαριστώ .
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Το να βάλω ενα πίνακα με διάφορες 'τετράγωνες΄'γομώσεις με διάφορα παρούτια -ιταλικο-δέν βλέπω γιατί αυτή η αντίδραση.Σ'ευχαριστώ .
Ν ανοιξεις ενα καινουριο τοπικ οπου αφου εξηγησεις τι ειναι η τετραγωνη γομωση να βαλεις τους πινακες σου...
Θεωρω οτι εισαι αρκετα εξυπνος ανθρωπος και δεν χρειαζοταν η διευκρινηση αλλα μιας και ρωτησες!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

RELOADER S έγραψε:
giorgos80 έγραψε:
Anthimos έγραψε:Παρολο που θαυμαζω τους ιδιωγομοτες και την εμφαση που δινουν σε λεπτομερεια ......θελω να δηλωσω ... ;) ....ευτυχως που ανακαλυψα την Tecna τζαι επνασα!!!

Φετος μιας και καταργησαν την Golden wing ειπα να επιστρεψω πισω στο " χρωματολογιο " φουσιεκκια για νοθκια, πρωινου , βραδυνου μεσημεριανου !!! Σ ενα απολογισμο , εκτος των 2 περδικιων που επαιξα με ΑΟ τα υπολοιπα τα πηρα με φυσιγγια που περιεχουν την αγαπημενη TEcna ...

Ετσι κι εγω αποφασισα διβασικουλλα Tecna σε διαφορα χρωματα και μαρκες με νεο αμορε την Super Coturnice Victory και κανει
πολλα καλη αλλα βρωμιζει την καννη.επαιξα μια Super Coturnice προχτες ολη μερα.40 μετρα με τσιοκ 4*.εβαλα του ενα σκαι στο ποδι ,ενα στο στηθος και ενα στο κεφαλι,ηταν ζωντανο αλλα παραλυτο.πολυ αιμα αλλα δεν μπορω να κατηγορησω το φυσιγγι.αν ηταν αλλος ηταν να πει εν κοφκει η χαρτουτσια ή δεν ηταν η ωρα της
Πρίν να κυκλοφορήση η super coturnice 37 g τι χρησιμοποιούσες?
victory lila victory ασπρη μινι extra και διαφορες αλλες κυπριακες σε νο 5 και 6 για ενδημικο μιλουμε,εν εχω προβλημα δοκιμαζω ολα τα φυσιγγια.φετος δοκιμαζω τη νικελ 36γρ αλλα δεν μου δοθηκε η ευκαιρια ακομα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Re: Browning Cynergy Sporting

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

RELOADER S έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:φιλε reloader θα σου απαντησω με ερωτησεις...

Αν ειχαμε μονο ενα καλο φυσιγγι και αλλαζαμε τα νουμερα σκαιων και τα τσιοκς μας αναλογα με το κυνηγι που καμνουμε τι θα γινοταν???

Θα επεζαμε πιο λιγο θηραμα??? Δεν θα επεφταν? Η' θα επεφταν μονο συγκεκριμενες ωρες που εκεινο το φυσιγγι θα εκοφκε????

Υ.Γ.

Εγω εχει 3 χρονια που στο ενδημικο χρησιμοποιω στην πρωτη καννη Ασπρη 35 #7 απο το πρωι ως τη νυχτα και οτι καιρο θελει ας εχει. Εχω παρει αρκετο θηραμα σε αυτα τα 3 χρονια.... Κατα τα αλλα τι καιρο κανει η Ασπρη 35???

Φιλικα φιλε reloader δεν μιλω με εντονο υφος για να μην παρεξηγηθω. :)
Η αναφορά στήν VICTORY 35 έρχεται σε αντίθεση με τό άρθρο στό οπλογνωσία πού έβαλε ο Μουζούρης.
Κανονικά περίμενα μιά 'τετράγωνη' από 28-30 μαξιμουμ.Εγώ προσωπικά πιστεύω σ'αυτή τη θεωρία σε μεγάλο βαθμό ΟΧΙ απόλυτα.
Τήν VICTORY 35 στό Τρόοδος πώς την βρήκες?
Στο Τροοδος δεν την επαιξα αλλα σε αλλη περιοχη παλι ψηλα μια χαρα ηταν. Εγω ειμαι της σχολης ανοικτο τσιοκ - γραμμαριο - και λεπτο σκαι αναλογα με το θηραμα. Γι αυτο και δεν θελω να χρησιμοποιησω 28-30γρ
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ολα τα browning ειναι εξαιρετικα οπλα. Σημασια εχει το σωστο κοντακι. Αν εχεις ενα καλο κοντακινθανερωτευτεις το οπλο και θα το καμνεις παντου φινιτζια. Εαν ειναι λαθος το κοντακι τοτε φταιει το οπλο....ξεχαστε τις καννες, το κοντακι ειναι που καμνει το οπλο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”