συμφωνω με τον νομο φιλε αλλα οπως και φετος αν προσεξες πολλες καθημερινες στα παραλια εμειναν ανοιχτες για τραχηλα μεχρι 1 νοεμβριου λογω του οτι τα πουλια περνουσαν οκτωμβριο και μπραβο σε αυτους που το αποφασισαν.το ιδιο να γινει και με την τζικλα ασ την βαλουν στον χαρτη του τρυγονιου αφου αρχιζει να εμφανιζεται απο τον οκτωμβριο.νομιζω οτι ο μονος λογος που απαγορευεται ειναι λογω οτι κανενας δεν μελετησε οτι τα πουλια παιρνουν τον οκτωμβριο και δεν τυπωνεται στον χαρτη ,beretta686-special έγραψε:φίλε πανίκο συμφωνώ ότι μπορεί να μεν προκαλείται ουσιαστική ζημία η κάτι αλλά ο νόμος λέει ξεκάθαρα ότι το κυνήγι της τσίχλας επιτρέπεται από τις 3 Νοεμβρίου...πάντα φιλικά
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- πανικος
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- SilverPigeonS
Παιδιά ένα τηλέφωνο στην υπηρεσία θήρας θα λύσει την απορία όλων. Πάρτε τους τηλ, ρωτήστε τους αν επιτρέπετε να κυνηγήσετε την τζίκλα τώρα και θα σας πουν.
Όμως πολύ φοβάμαι η απάντηση τους θα είναι αρνητική αφού δεν αναγράφετε στο χάρτη.
Καλύτερα να ακολουθούμε ότι είναι νόμιμο κατά την άποψη μου. Τώρα να μου πείτε γιατί στην Ελλάδα την κυνηγούν;
Άλλη νομοθεσία, άλλο κράτος, άλλα διατάγματα...
Όμως πολύ φοβάμαι η απάντηση τους θα είναι αρνητική αφού δεν αναγράφετε στο χάρτη.
Καλύτερα να ακολουθούμε ότι είναι νόμιμο κατά την άποψη μου. Τώρα να μου πείτε γιατί στην Ελλάδα την κυνηγούν;
Άλλη νομοθεσία, άλλο κράτος, άλλα διατάγματα...
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- beretta686-special
- Full Member
έχεις δίκαιο φίλε Πανίκο! Το ζήτημα πρέπει να ρυθμιστεί αναλόγως. Απλά πρέπει να είμαστε πάντα νομικά καλυμμένοι 

- canastas
- Full Member
- spyrosspyrou851
Είσαι ένας εγκληματίας. Πάεννε να παραδοθείς στις αρχέςcanastas έγραψε:

- canastas
- Full Member
εφύε το κέφαλι μου ειλικρινά δεν το γνώριζα, εφκάλαμε νάμι...spyrosspyrou851 έγραψε:Είσαι ένας εγκληματίας. Πάεννε να παραδοθείς στις αρχέςcanastas έγραψε:![]()

THE BEST THERE IS
- πανικος
καλα εκαμα ψες και εξαφανισα τα τεκμηρια 4 τρ αχηλες 2 τζικλες 2 ορτυκια 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- canastas
- Full Member
εγώ πήγα να παίξω καμιά τραχίλα και βρεθήκαν οι ξορισμένες τζιαμέ, εννα κάτσουμε φυλακή τζιε να ρωτούμε και το γιατί θέμα... 

THE BEST THERE IS
- Γιατρός
- Full Member
O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- πανικος
φιλε μου παω σχεδον καθε μερα κυνηγι και μακαρι ναμαστε εγω και εσυ οι παρανομοι.νομιζω βλεπεις και εσυ τι γινεται καθε μερα.μελισσοφαους,περδικια, μηχανουθκια των ορτυκιων στηματα για αμπελοπουλια και κατα τα αλλα ειμαστε παρανομοι που κτυπησαμε τες τζικλεςcanastas έγραψε:εγώ πήγα να παίξω καμιά τραχίλα και βρεθήκαν οι ξορισμένες τζιαμέ, εννα κάτσουμε φυλακή τζιε να ρωτούμε και το γιατί θέμα...