Καφές και κυνηγοκουβεντα τη Τετάρτη που έρχεται στη Λευκωσία
Καφές και κυνηγοκουβεντα τη Τετάρτη που έρχεται στη Λευκωσία
Αδελφιν μωρου κ αγιου μεν ταξεις..ειπες το ετελειωσε..ηβρε σ κ ο κλεμεν ξυλα...ατε να μυρισει!!!κ λια φυλλα τερατσιας μεσα ααα
Θενκιου
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Θενκιου
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Re: Καφές και κυνηγοκουβεντα τη Τετάρτη που έρχεται στη Λευκ
Βρηκατε εψες τον γιατρο μονον και απροστατευτο και εταραξε τον.
Γιατρε σου υποσχομαι" you will never walk alone", from now on. That' s a promise
Γιατρε σου υποσχομαι" you will never walk alone", from now on. That' s a promise

-
- Full Member
Πραγματι περασαμε πολυ ωραια, γνωρισαμε ατομα που αγαπουν και σεβονται το κυνηγι εκοψαμε τζαι τις κουβεντες μας ειπιαμε τζαι τις μπυρες μας τρωοντας οφτον τι αλλο εθελαμε...Ελπιζω να ξαναπραγματοποιηθει και αλλη τετοια συναντηση στο προσφατο μελλον η ακομα και πανω στο βουνο ετσι ωστε να γνωριστουμε ακομα καλυτερα!!
Υ.Γ εγλυπαραμεν την τελικα εψες παρα τριχα! Υπηρεσιακο μεχρι τις 11 επεια η ωρα 1.30....ας οψετε η πελλαρα μας!!
Υ.Γ εγλυπαραμεν την τελικα εψες παρα τριχα! Υπηρεσιακο μεχρι τις 11 επεια η ωρα 1.30....ας οψετε η πελλαρα μας!!

- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Εμεις λογο δουλειας εχτες πηγαμε μονοκοματοι απο το πρωι μεχρι τες 9 τη νυχτα και παρολο που εθελα πολλα να ερτω ηταν καπως αδυνατον . ελπιζω στην επομενη συναντηση να τα καταφερω .
...αν κατσεις διπλα μου ε νομιζω...εκτος αν μου πεις τα ποστα σου στις φασσες!!!!
[/quote]
χαχαχα προτιμω να σε θορω να τρωεις και να μεινω νηστικος!!
[/quote]
...σιηλλε...!!!!!
το πιο πιθανον οπως σε θωρω...αν κατσουμε διπλα διπλα εμεις οι 2...ε να συνεννοουμαστε με νοηματα...

χαχαχα προτιμω να σε θορω να τρωεις και να μεινω νηστικος!!

...σιηλλε...!!!!!
το πιο πιθανον οπως σε θωρω...αν κατσουμε διπλα διπλα εμεις οι 2...ε να συνεννοουμαστε με νοηματα...

-
- Full Member
χαχαχα προτιμω να σε θορω να τρωεις και να μεινω νηστικος!!BAIKAL 1980 έγραψε:...αν κατσεις διπλα μου ε νομιζω...εκτος αν μου πεις τα ποστα σου στις φασσες!!!!

...σιηλλε...!!!!!

τα νοηματα μας νομιζω θα ειναι ( που σου νεφκω που παεις!!)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
...σιηλλε...!!!!! το πιο πιθανον οπως σε θωρω...αν κατσουμε διπλα διπλα εμεις οι 2...ε να συνεννοουμαστε με νοηματα...WOODPIGEONHUNTER έγραψε:χαχαχα προτιμω να σε θορω να τρωεις και να μεινω νηστικος!!BAIKAL 1980 έγραψε:...αν κατσεις διπλα μου ε νομιζω...εκτος αν μου πεις τα ποστα σου στις φασσες!!!!![]()
![]()

...χαχαχα...ακριβως...!!!!αμπα τζαι φυει μας κουβεντα για τα ποστα....
- FRANCHI
- Full Member
Μπράβο παιθκιά, από ότι βλέπω επεράσετε τέλεια! Ήθελα τσιαι γω πολλά να έρτω αλλά λόγο απόστασης, ώρας και υποχρεώσεων ήταν δύσκολο..Την επόμενη φορά να το κανονίσουμε κάπου ενδιάμεσα για να μπορέσουμε να έρτουμε περισσότεροι..Christy2000 είσαι τσιάκκος
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- christy2000
- Full Member
Το λοιπον ρε κοπελλια....εγω θα σας πω ουλλην την αληθκια για την ψεσινη "Τ-Ρ-Α-Γ-Ω-Δ-Ι-Α"
Μετα την αγορα του φαγητου που ειχα παραγκειλη απο την προηγουμενη,το πειρα στο καφενειο για να το ετοιμασω. Μπενωντας στο καφενειο αρκεψαν μου ουλλοι στον καφενε,-Μα ποσο κρεας εννα βαλεις,-με τουτα που εφερες τρων σαραντα πλασματα,-με μια κκελε του βουου εμεις τρωμε δεκαπεντε ατομα,.... Και διαφορα τετοια.
Εγω αφου ο Μαρινος μου ειχε πει για περιπου δεκαπεντε ατομα,αρχισα να καμνω δευτερες σκεψεις μετα τα λεγωμενα των "παλιων"!Ετσι και εγω αποφασισα να βαλω μονο τις δυο κελλουες του δαμαλιου και εφτα κιλα σκλερο,αφου λεω θα εχει ταββα και πατατες θα ειμαστε ενταξη!!!(Που ν'αξερα ο φτοχος)
Εγινε η ετοιμασια,οφτο στο φουρνο,τραπεζια στρωμενα,και περιμενα τα κοπελια μας παρεα με ενα φιλο και πινωντας μπυρα.
Το πρωτο αυτοκινητο φτανει και παω να τους πω που να παρκαρουν.
Κατεβενει ο Ανθιμος....οπα,οκ λαλω εν νακων αναγιουμενος τουτος εννα σωζιασουμε με κανενα σπλινι!
Πισω του κατεβενει ο Πανικος σεττερ,αμαν λαλω, τζετουτος αρμαρι,επουτ*******μεν την ποψε,εννα μεινουμεν νηστιτζη
Μαζι με τον Πανικο ηταν τζε ενα ψιντρουιν Αχερκωτικων που μου αναπτερωσε το ηθικο(μονο για λιων ομως) περκιμου εχει ακομα θκιο τρεις ετσι γιατι εν την φκαλλουμεν αλλοσπος την νυχτα,εννα γινουμε ρεζιλι!
Ομως υστερα φερνει ο φουρνος την πυρα.....Αρκεψαν τα οργανα,Μαρινος,που τ'αληθκια πρεπει να μου εφαεν θκιο τρια σερβιτσια τζε στην ιστατη επρολαβα την πιατελλα!!!Ο Γιατρος τζε ο virtual greek εκατεβηκαν οπως τα φωτομοντελλα,οΓιατρος με τα λινα του τζε τα πουρα του πρεπει να του ειπαν οτι ηταν να βρεθουμε στο Aperitivo
το καλο ηταν μετα που ο γιατρος τζε ο μακρης εφααν μια κελλε μονη τους ηθελαν τζε diet pepsi,προφανος ειναι σε διαιτα για να μπαινουν τα κολλαν.Ο Αντρεαςdr και ο Μαρκος εκατσαν ποξο ποξο γιατι προφανος ξερουν καλα το Μαρινο,ο Αθος και ο Κυπρος εκοψαν μακρια τζε εν τους επολλω ειδα αλλα ο Αθως εσιγγοψα τον πρεπει να εφαεν τζε τζινος καμιαν αλατερα,οΠετρος,φχιουξ,ευτηχος ηρτε χορτατος τζε ο πεζουνοτζινιος εκατσε μονο πεντε λεπτα,και τελευταια ηρθαν τα αδερφια απο την Λαρνακα,μιση οτζια,τζε ο μιτσις εβιαζετουν να παει μεσα εγλιπαρα μεν την φτηνα φτηνα!
Αρα οποιος αλλος εχει την ιδεα για φαγητο με το φορουμ πρεπει να ξερει τα ποιο κατω:
1) Οπως δηποτε μακρια απο Μαρινο,Ανθιμο!
2)Να ντυθητε κοτε ρεπανακιες
3)Και οπωσδηποτε να εχει μπυρες!!!!!

Μετα την αγορα του φαγητου που ειχα παραγκειλη απο την προηγουμενη,το πειρα στο καφενειο για να το ετοιμασω. Μπενωντας στο καφενειο αρκεψαν μου ουλλοι στον καφενε,-Μα ποσο κρεας εννα βαλεις,-με τουτα που εφερες τρων σαραντα πλασματα,-με μια κκελε του βουου εμεις τρωμε δεκαπεντε ατομα,.... Και διαφορα τετοια.
Εγω αφου ο Μαρινος μου ειχε πει για περιπου δεκαπεντε ατομα,αρχισα να καμνω δευτερες σκεψεις μετα τα λεγωμενα των "παλιων"!Ετσι και εγω αποφασισα να βαλω μονο τις δυο κελλουες του δαμαλιου και εφτα κιλα σκλερο,αφου λεω θα εχει ταββα και πατατες θα ειμαστε ενταξη!!!(Που ν'αξερα ο φτοχος)
Εγινε η ετοιμασια,οφτο στο φουρνο,τραπεζια στρωμενα,και περιμενα τα κοπελια μας παρεα με ενα φιλο και πινωντας μπυρα.
Το πρωτο αυτοκινητο φτανει και παω να τους πω που να παρκαρουν.
Κατεβενει ο Ανθιμος....οπα,οκ λαλω εν νακων αναγιουμενος τουτος εννα σωζιασουμε με κανενα σπλινι!
Πισω του κατεβενει ο Πανικος σεττερ,αμαν λαλω, τζετουτος αρμαρι,επουτ*******μεν την ποψε,εννα μεινουμεν νηστιτζη

Μαζι με τον Πανικο ηταν τζε ενα ψιντρουιν Αχερκωτικων που μου αναπτερωσε το ηθικο(μονο για λιων ομως) περκιμου εχει ακομα θκιο τρεις ετσι γιατι εν την φκαλλουμεν αλλοσπος την νυχτα,εννα γινουμε ρεζιλι!
Ομως υστερα φερνει ο φουρνος την πυρα.....Αρκεψαν τα οργανα,Μαρινος,που τ'αληθκια πρεπει να μου εφαεν θκιο τρια σερβιτσια τζε στην ιστατη επρολαβα την πιατελλα!!!Ο Γιατρος τζε ο virtual greek εκατεβηκαν οπως τα φωτομοντελλα,οΓιατρος με τα λινα του τζε τα πουρα του πρεπει να του ειπαν οτι ηταν να βρεθουμε στο Aperitivo

Αρα οποιος αλλος εχει την ιδεα για φαγητο με το φορουμ πρεπει να ξερει τα ποιο κατω:
1) Οπως δηποτε μακρια απο Μαρινο,Ανθιμο!
2)Να ντυθητε κοτε ρεπανακιες
3)Και οπωσδηποτε να εχει μπυρες!!!!!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- Γιατρός
- Full Member
Σήμερα έβαλα την κκελέ πάνω στο γραφείο μου καθαρή γυαλλί τζαι πλυμμένη για να την βλέπουν οι ασθενείς. Έβαλα μέσα πένες κόλλες και λίγα πούρα
Πρέπει να με πείραξε η γλώσσα του βου εψές έβλεπα όνειρο λαγό να του κάνουν ηλεκτροσιόκ για να μιλήσει που κρύβονται οι άλλοι 2( για κάρπωση είπαμε...)
Η μύτη του εν εμασκιέτουν οξά εν ήταν η μύτη
Μαρίνο τα πούρα σου άλλη φορά
κράτα τα ζουμερά
Κατά τα άλλα ολόκληρο το ζώο θα ήταν οκ
Πρέπει να με πείραξε η γλώσσα του βου εψές έβλεπα όνειρο λαγό να του κάνουν ηλεκτροσιόκ για να μιλήσει που κρύβονται οι άλλοι 2( για κάρπωση είπαμε...)
Η μύτη του εν εμασκιέτουν οξά εν ήταν η μύτη
Μαρίνο τα πούρα σου άλλη φορά

Κατά τα άλλα ολόκληρο το ζώο θα ήταν οκ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;