ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Ο θεος να βαλει το χερι του Καπταιν γιατι αλιως μας βλεπω καθαρισμα λαδωμα και τελος για φετος.![]()
θα μπουνε πουλακια σωτηρη μου , ειναι νωρις απο τωρα για λαδωμα .

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Ο θεος να βαλει το χερι του Καπταιν γιατι αλιως μας βλεπω καθαρισμα λαδωμα και τελος για φετος.![]()
ΚΑΠΤΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑCaptain theodoros έγραψε:ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Ο θεος να βαλει το χερι του Καπταιν γιατι αλιως μας βλεπω καθαρισμα λαδωμα και τελος για φετος.![]()
Σόλων μου δεν αξίζει τόσο ταξίδι για δέκα τσίκλες , μετά δεν ξέρω εάν έλθουν αλλά τώρα δεν έχει ?solon loyka έγραψε:ΚΑΠΤΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑCaptain theodoros έγραψε:ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Ο θεος να βαλει το χερι του Καπταιν γιατι αλιως μας βλεπω καθαρισμα λαδωμα και τελος για φετος.![]()
ΤΣΙΚΛΑΡΙΕΣ......ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙALEXIS έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΑΜΑ
ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΗ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΝΩΝΑΣ
ΛΑΡΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ
solon loyka έγραψε:ΤΣΙΚΛΑΡΙΕΣ......ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙALEXIS έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΑΜΑ
ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΗ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΝΩΝΑΣ
ΛΑΡΑ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ
ελα ελα κοσμε εδω το φρεσκο sandwich , εχω ζε φρεσκα λαχμαζιου... εχω ζε κουπες home made!!!Breda Pegaso έγραψε:Θα κλαψει ο Ακαμας αυριο!![]()
![]()
solon loyka έγραψε:ΤΣΙΚΛΑΡΙΕΣ......ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙALEXIS έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΑΜΑ
ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΗ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΝΩΝΑΣ
ΛΑΡΑ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ