ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:καλα εστο να δεχτω πως εν τα περιφεριακα σκαγια που τρωων τα πουλια, που τα 15-20 μετρα 5 περιφερικα σκαγια δεν ειναι αρκετα για να σκωτοσουν 1 πουλι 400gr ? τουτο εν το προβλημα μου οχι η βολη αλλα μετα την βολη τι γινεται!

ρε Σωτο ας με διορθωσουν αν καμνω λαθος, αλλα η βολή εν οπως ενα συννεφο οπου τα σκαγια στη αρχη και το κεντρο έχουν πιο πολυ ενέργεια και αυτα στην ουρα και την περιφερεια . Αν η προσκοπευση σου στελλει τα πρωτα σκαγια εξοδου μπροστα απο το πουλι και το κτυπας με τα τελευταια σκαγια του κωνου (μαλλον αυτο γινεται επειδη έχεις κτυπηματα πάντα στο κεφαλι) η ορμη της βολης δεν ειναι επαρκης για να καταβάλει ενα "σκληρό" πουλι όπως η φασσα....
Μαλλον καμνεις πολη προσκοπευση!!
οι παραπανο που ειδα το προβλημα ηταν του καθου αρα εν εχει προσκοπευση :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:
Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:καλα εστο να δεχτω πως εν τα περιφεριακα σκαγια που τρωων τα πουλια, που τα 15-20 μετρα 5 περιφερικα σκαγια δεν ειναι αρκετα για να σκωτοσουν 1 πουλι 400gr ? τουτο εν το προβλημα μου οχι η βολη αλλα μετα την βολη τι γινεται!

ρε Σωτο ας με διορθωσουν αν καμνω λαθος, αλλα η βολή εν οπως ενα συννεφο οπου τα σκαγια στη αρχη και το κεντρο έχουν πιο πολυ ενέργεια και αυτα στην ουρα και την περιφερεια . Αν η προσκοπευση σου στελλει τα πρωτα σκαγια εξοδου μπροστα απο το πουλι και το κτυπας με τα τελευταια σκαγια του κωνου (μαλλον αυτο γινεται επειδη έχεις κτυπηματα πάντα στο κεφαλι) η ορμη της βολης δεν ειναι επαρκης για να καταβάλει ενα "σκληρό" πουλι όπως η φασσα....

Ατε κανει παραδέκτου ότι εν κουτσιας τζαι κανει!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anthimos την 16 Φεβ 2012, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

sotiris!129 έγραψε:
Anthimos έγραψε:

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

που έτσι απόσταση θέλει τσιαι προσκόπευση :?: :)
αστ αστεία ρε φίλε εν ηξέρω αν σε ρώτησε κανένας πιο πριν αλλά άμαν έρκεται η φάσσα να σε καπελιάσει στα 15 20μ πόσο μπροστά της παίζεις :?:
I believe half of what I see and nothing of what I hear
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

sotiris!129 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Ρε Σωτηρη μου φετος επροσεξες τουτο το προβλημα??? Ποσα χρονια εχεις το οπλο? Παντα ειχες ζωντανα? Αφου πεζεις θηραμα εν ουλλα ζωντανα??

Εγω συμφωνω με τη λογικη οτι εν τα περιφερειακα σκαγια που τρωσειν οι φασσες και δεν πεφτουν. Φαινεται μου παραλογο στα 15 μετρα να φαει ολη τη σιεπεθκια τζιαι να μεν πεσει...Τζιαι εν θα φαει ουτε 5 ουτε 7-8 σκαγια θα φαει μια μαζα μολυβδου!
Εν μπορω να σκεφτω τιποτε αλλο. Τι επαθαν τιποτε οι καννες? τζιαι συρνουν ασιερο??

Ατε να δουμε τζιαι πρεπει να βρεθει λυση! :)
φιλε μου εχω το οπλο 4 χρονια πρωτη χρονια ασχολιικα σοβαρα με τες φασσες και εχω τοσες εφκεριες για ντουφεκιες για να βγαλω διαγνοση!
τα περτιζια οπως ειπα και σε αλλα ποστ πιανει τα ο σκυλος και φερνει τα αρα εν μπορω να ξερω σε τη κατασταση τα πιανει,
ζικλες πολλες ειναι κουτσοφτερες αλλα ατε ενα πουλουι αμαν φαει 2-3 σκαγια εν να παιθανει αρα ουτε ζιαμε μπορεις να φκαλεις σιγουρα διαγνοση, γιατι ετσι και αλιος περπατιτες που τες κυνηγο παντα οι βολες γινοντε γριγορα και δεν μπορεις να τες θυμασε αρα παλε εν εμπορουσα να φκαλω διαγνοση
τριονια το καλοκαιρι αμανα μου μανα μου ερκουμουν καθε μερα σπιτι με τα νευρα!!!
στες φασες παλε το ιδιο το καλοκαιρι!!! αλλα ατε λαλεις εν οι θερμοκρασιες ιγρασιες καλοκαιρι παλε εν μπορεις να φκαλεις συνπερασμα!
στο λαο??? αμανα μου μανα μου να μεν σας θυμισω τον λαο που επαιξα που την εφαε ουλι και επιεν 80 μετρα και ε3ανακατσε και ε3αναφκαλαν τον οι σκυλοι και εκρεμουνταν οι πετσιες του ποζι ποδα ζε επιαν τον!
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

FRANCHI έγραψε:που έτσι απόσταση θέλει τσιαι προσκόπευση :?: :)
αστ αστεία ρε φίλε εν ηξέρω αν σε ρώτησε κανένας πιο πριν αλλά άμαν έρκεται η φάσσα να σε καπελιάσει στα 15 20μ πόσο μπροστά της παίζεις :?:
φιλε τουτη ερωτηση εν εχει απαντηση. εξαρταται που την ταχυτητα τησ φασσας και που αλλα πραματα. αν τραβας το οπλο ασπουμε την ωρα που πεζεις εν θελει πολλα μπροστα. αν συνεχιζεισ την πορεια του οπλου θελει παραπανω. αν ερκεσε που πισω και προσπερνας την παλε εν διαφορετικο.
παντωσ η φασσα σε συγκριση με τζικλα θελει αρκετη προσκοπευση
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ2003 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΘ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΕΞΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ 5ΣΚΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΔΩΚΗΜΑΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΣΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΣΤΑ ΤΟΝ ΘΗΑΡΑΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ Η ΜΟΝΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η CONDORE NO3 KAI H MIRAGE ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΜΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΘΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΡΑ ΒΟΥΡΑ ΠΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ :lol:
sotiris!129

enjoy the club
οτι μα οτι και αν γινει μεν παεις με τουτο το οπλο στα τριονια :lol: :lol: :lol: καλιτερα παρε σφεντονα!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

ρε σωτηρη αυριο την κυριακη παιξε Νο.5-6 οτι χαρτουτσια θελεις αλλα με ψηλες ταχυτητες πχ. nobelsport κατα προτιμηση απο μενα για ετσι καταστασεις(καθοντα) γιατι οσο να πεις τα φτερα της αμαν εν κλειστα εν οπως το αλεξισφαιρο ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

η αληθεια να λεγετε ζε τουτες οι μαυρογεριμες εν οπως τον τσιγκο! :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”