Ο Digweed ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ........ ΕΡΚΟΥΝΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ...ΚΟΝΤΑ- ΜΑΚΡΙΑ- ΧΑΜΗΛΕΣ-ΨΗΛΕΣ....ΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΟΥΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΚΑΤΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΑΜΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΠΕΞΩ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ......ΑΛΛΑ.....ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΞΕΙ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΖΩ ΕΓΩ ΔΑΚΑΤΩ Η ΕΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ?????? [/quote]
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ....ΕΝ ΝΑ ΠΕΙ...ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΜΙΑΝ ΚΑΛΟΦΑΓΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΡΤΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ ΟΥΛΛΗ ΜΕΡΑ [/quote]
ΜΑ ΕΝ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΞΕΙ ΤΕΣ 2 ΟΞΑ ΕΝ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΩΣΟΥΝ????
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Σκεφτου τον ομως να κατεβαζει τζινες τες ψηλουμενες που περνουν με σιγουρια 70-80 μετρα υψος....να μαι σε μια γωνια να τον θωρω τζαι ας μεν παιξω μιαν εγω (η επιθυμια να μεν παιξω μιαν ισχυει μονο για μιαν εξορμηση για να εξηγουμαστεν)
σε μια φαση στην αρχη λεει οτι η συγκεκριμενη φασσα ηταν 100 γυαρδες μακρυα (90μ). εν κανονι που βαστα ρε κουμπαρε η εν βολια που συρνει...ας ερτει κυπρο και να τον δω ποσο μαγκας ειναι....να δρωνει ο κωλος του και να μεν θωρει πουλι.Να του δινεται μια ευκαιρια την ωρα που εν αντεχει να αφηκει τα μαθκια του αλλο ανοιχτα και να την καλλικωνει. Να τον δω με τες ευκαιριες που εχει ενας κυπραιος φασσαρης τι DIGWEED θα γινοταν...ατε ρε..ατε ρε...εγυνικε μου και ο DIGWEED φασσαρης!!
Υ.Γ Kυριε DIGWEED εγω εν τζιε ααα...ηταν αστειο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Μερικά tips από τον καλύτερο Ατε για να βράσετε για τα καλά...!!!
ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ.....ΕΠΑΡΑΒΡΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ
Α...ΡΕ ΓΙΩΡΚΟΥΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΜΝΕΙΣ
Ο Digweed ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ........ ΕΡΚΟΥΝΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ...ΚΟΝΤΑ- ΜΑΚΡΙΑ- ΧΑΜΗΛΕΣ-ΨΗΛΕΣ....ΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΟΥΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΚΑΤΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΑΜΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΠΕΞΩ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ......ΑΛΛΑ.....ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΞΕΙ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΖΩ ΕΓΩ ΔΑΚΑΤΩ Η ΕΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ??????
Pathfinder έγραψε:σε μια φαση στην αρχη λεει οτι η συγκεκριμενη φασσα ηταν 100 γυαρδες μακρυα (90μ). εν κανονι που βαστα ρε κουμπαρε η εν βολια που συρνει...ας ερτει κυπρο και να τον δω ποσο μαγκας ειναι....να δρωνει ο κωλος του και να μεν θωρει πουλι.Να του δινεται μια ευκαιρια την ωρα που εν αντεχει να αφηκει τα μαθκια του αλλο ανοιχτα και να την καλλικωνει. Να τον δω με τες ευκαιριες που εχει ενας κυπραιος φασσαρης τι DIGWEED θα γινοταν...ατε ρε..ατε ρε...εγυνικε μου και ο DIGWEED φασσαρης!!
Pathfinder έγραψε:σε μια φαση στην αρχη λεει οτι η συγκεκριμενη φασσα ηταν 100 γυαρδες μακρυα (90μ). εν κανονι που βαστα ρε κουμπαρε η εν βολια που συρνει...ας ερτει κυπρο και να τον δω ποσο μαγκας ειναι....να δρωνει ο κωλος του και να μεν θωρει πουλι.Να του δινεται μια ευκαιρια την ωρα που εν αντεχει να αφηκει τα μαθκια του αλλο ανοιχτα και να την καλλικωνει. Να τον δω με τες ευκαιριες που εχει ενας κυπραιος φασσαρης τι DIGWEED θα γινοταν...ατε ρε..ατε ρε...εγυνικε μου και ο DIGWEED φασσαρης!!
Ηρθε Κυπρο φιλε αρκετες φορες , περσι ειχαμε την τιμη να τον παρακολουθησουμε στο Grand Prix στο Ολυμπιακο σκοπευτηριο Λευκωσιας
Εν εχει ετσι πραμα
Το Perazzi φαινετε 20 αρι 26 ιντζες αμα το κρατα τζαι ο ανθρωπος σκοπευτικα ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
Respect
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Ηρθε Κυπρο φιλε αρκετες φορες , περσι ειχαμε την τιμη να τον παρακολουθησουμε στο Grand Prix στο Ολυμπιακο σκοπευτηριο Λευκωσιας
Εν εχει ετσι πραμα
Το Perazzi φαινετε 20 αρι 26 ιντζες αμα το κρατα τζαι ο ανθρωπος σκοπευτικα ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
Respect
Ηρθε κυπρο και οι κυπραιοι ελαλουσαν " ου εν πυρα δαμε και εν να τον δερουμε και εν θα αντεξει κτλ" και εκαμε 199/200 διοτι επιε ενας και εμασχιετουν να κοψει μια πετσεττα πας σε μια λαμαρινα πισω του και ενοχλισε τον και εχασε ενα δισκο. Αλλιος ηταν να καμει 200/200!!
Φυσικα δεν ειναι το καλυτερο προτιπο σε θεμα τεχνικης και στυλ που επομιζει αλλα εχει αποτελεσμα. Δεν ειναι ο κανονας ομως ουτε θα πρεπει να μιμιτε καποιος το τι καμνει και να το παιρνει της μετριτης. Εχει αθλητες με πιο σωστη τεχνικη και στυλ που ειναι πιο κοντα στο προτιπο
Εν εχει ετσι πραμα
Respect
Ηρθε κυπρο και οι κυπραιοι ελαλουσαν " ου εν πυρα δαμε και εν να τον δερουμε και εν θα αντεξει κτλ" και εκαμε 199/200 διοτι επιε ενας και εμασχιετουν να κοψει μια πετσεττα πας σε μια λαμαρινα πισω του και ενοχλισε τον και εχασε ενα δισκο. Αλλιος ηταν να καμει 200/200!!
Φυσικα δεν ειναι το καλυτερο προτιπο σε θεμα τεχνικης και στυλ που επομιζει αλλα εχει αποτελεσμα. Δεν ειναι ο κανονας ομως ουτε θα πρεπει να μιμιτε καποιος το τι καμνει και να το παιρνει της μετριτης. Εχει αθλητες με πιο σωστη τεχνικη και στυλ που ειναι πιο κοντα στο προτιπο
πραγματικα εν παιχταρας εν χανει ο ανθρωπος ΑΛΛΑ 5 ΓΑΟΥΡΟΦΑΣΣΕΣ - ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΕΝ ΤΕΣ ΠΕΖΕΙ! ΕΠΙΜΕΝΩ!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Σοβαρά όμως, στα 90 μέτρα τι νούμερο έχει ενέργεια να καταβάλει το θήραμα, μιλούμε για εξωφρενική απόσταση. Ίσως ο Λεύκιος μπορεί να βοηθήσει.