ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ

Δημοσίευση από Phinix »

σίγουρα

σε γενικές γραμμές ναι, αλλα η διαχείριση είναι ένα, και η ιδιωτικοποίηση είναι άλλο

δηλαδή,
ιδιωτικοποίση της μορφής 10 εκατομουριουχοι στισουν 10 περιοχές ρεζέρβες, τότε το πράμα είναι λάθος,
εάν όμως η ιδιωτικοποίηση είναι όπως την περιγράψατε πιο πάνω , να γίνει

επίσης η διαχείριση αφού χρειάζεται χερια να δουλεψουν, ας γίνει μια δημοσια υπηρεσία εμπλουτισμού και διαχείρισης και ας η θήρα επικεντρωθεί σε αλλα θέματα

επίσης πολύ σωστά θα μπορούσε να αυξηθεί λίγο η άδεια με τα λεφτά να καταλήγουν στον εμπλουτισμό η αλλου
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Χθες βρεθικα με ενα παλιο φιλο και μιλουσαμε για το κυνηγι,μου ειπε οτι οι παρεα που πανε μαζι περιμενουν την εναρξη της φασσας για να κυνηγισουν το λαγο σε περιοχη ξερουν οτι εχει λαγους,ο ενας μαλιστα αστυνομικος,γιατι οταν του ειπα οταν τους αντηλειφθω εννα τους σασω, μου ειπε μην μπερτεψεις μαζι τους!!!Το αστειο ειναι οτι ξιλιφκουν τους λαγους στη φασσα και στο ενδυμικο βουρουν να εβρουν τοπο να πεξουν λαους!!!Το παραξενο ειναι οτι δεν τους πουλουν καν,απλα βιτσιο.Δεν ξερω τη να πω για ετσι πλασματα :?: :?: :?:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

christy2000 έγραψε:Χθες βρεθικα με ενα παλιο φιλο και μιλουσαμε για το κυνηγι,μου ειπε οτι οι παρεα που πανε μαζι περιμενουν την εναρξη της φασσας για να κυνηγισουν το λαγο σε περιοχη ξερουν οτι εχει λαγους,ο ενας μαλιστα αστυνομικος,γιατι οταν του ειπα οταν τους αντηλειφθω εννα τους σασω, μου ειπε μην μπερτεψεις μαζι τους!!!Το αστειο ειναι οτι ξιλιφκουν τους λαγους στη φασσα και στο ενδυμικο βουρουν να εβρουν τοπο να πεξουν λαους!!!Το παραξενο ειναι οτι δεν τους πουλουν καν,απλα βιτσιο.Δεν ξερω τη να πω για ετσι πλασματα :?: :?: :?:
δεν θέλω να σχολιάσω
κρίμας όμως, κρίμας εμάς τους νομιμους και σωστούς

η φύση συνήθως σε έτσι περιπτώσεις ανταμείβει αναλόγως
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Άδοξο τέλος είχε η «περιπέτεια» νεαρού ο οποίος βρισκόταν για αναβάσεις στην περιοχή Χαλεπιανές στο Τσέρι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Σύμφωνα με την μαρτυρία 22χρονου, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, δέχθηκε πυροβολισμούς από μέλη του Κλιμακίου Πάταξης της Λαθροθηρίας, αφού πρώτα συγκρούστηκαν μαζί του ρίχνοντας τον σε γκρεμό βάθους 10 περίπου μέτρων.
Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν με άλλα δύο πρόσωπα στην περιοχή για αναβάσεις με τετράτροχη μοτοσικλέτα. Σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο, αυτοκίνητο του Κλιμακίου, με σβηστά φώτα, τον πλησίασε και συγκρούστηκε μετωπικά μαζί του ρίχνοντας τον σε γκρεμνό. Στη συνέχεια δέχθηκε πυροβολισμούς και τραυματίστηκε στα οπίσθια.
Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου του πήραν κατάθεση. Η αστυνομία δεν εξέδωσε ακόμη σχετική ανακοίνωση.
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Δεν νομιζω ετσι απλα οι αστυνομικοι χωρις λογω να των χτυπησαν με τη τετρατροχη!!!Εγω καθε βραδυ για να παω σπιτι μου περνω μερικα χιλιομετρα χοματοδρομο για συντομι και ποτε δεν μου ετυχε τετοιο περιστατικο!Τυχαιο???
Δεν νομιζω!!!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Αναβάσεις? Πρώτες πρωινές ώρες?
Εννα φταίξουν οι θηροφύλακες στο τέλος. Εν αφήσαν τα μωρά να κάμουν τες αναβάσεις τους!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Πιστεύω οι πλείστοι από εμάς δεν θεωρούν ορθό ότι το να χάσει την ζωή του κάποιος εξυπηρετεί σε κάτι. Ωστόσο, στην Κύπρο φαίνεται ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα συνετιστούν επιτέλους κάποιοι. Αν θυμάστε πριν μερικούς μήνες, σχεδόν καθημερινά ακούγαμε για ληστείες σε φούρνους και περίπτερα στην Λευκωσία. Πείτε μου από την ημέρα που έγινε εκείνο το συμβάν σε φούρνο στην Λακατάμια που κατέληξε στο θάνατο του ληστή, ακούσατε ξανά για τέτοιες ληστείες στην Λευκωσία;;;;;; Δυστυχώς και με τους λαθροθήρες φαίνεται ότι η κατάληξη θα είναι η ίδια, οπότε προσωπικά συγχαίρω τα μέλη του κλιμακίου που είχαν την τόλμη να τα βάλουν επιτέλους με τους λαθροθήρες.
tzikloktonos
Full Member

Δημοσίευση από tzikloktonos »

Hunting Maniac έγραψε:Πιστεύω οι πλείστοι από εμάς δεν θεωρούν ορθό ότι το να χάσει την ζωή του κάποιος εξυπηρετεί σε κάτι. Ωστόσο, στην Κύπρο φαίνεται ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα συνετιστούν επιτέλους κάποιοι. Αν θυμάστε πριν μερικούς μήνες, σχεδόν καθημερινά ακούγαμε για ληστείες σε φούρνους και περίπτερα στην Λευκωσία. Πείτε μου από την ημέρα που έγινε εκείνο το συμβάν σε φούρνο στην Λακατάμια που κατέληξε στο θάνατο του ληστή, ακούσατε ξανά για τέτοιες ληστείες στην Λευκωσία;;;;;; Δυστυχώς και με τους λαθροθήρες φαίνεται ότι η κατάληξη θα είναι η ίδια, οπότε προσωπικά συγχαίρω τα μέλη του κλιμακίου που είχαν την τόλμη να τα βάλουν επιτέλους με τους λαθροθήρες.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

tzikloktonos έγραψε:
Hunting Maniac έγραψε:Πιστεύω οι πλείστοι από εμάς δεν θεωρούν ορθό ότι το να χάσει την ζωή του κάποιος εξυπηρετεί σε κάτι. Ωστόσο, στην Κύπρο φαίνεται ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα συνετιστούν επιτέλους κάποιοι. Αν θυμάστε πριν μερικούς μήνες, σχεδόν καθημερινά ακούγαμε για ληστείες σε φούρνους και περίπτερα στην Λευκωσία. Πείτε μου από την ημέρα που έγινε εκείνο το συμβάν σε φούρνο στην Λακατάμια που κατέληξε στο θάνατο του ληστή, ακούσατε ξανά για τέτοιες ληστείες στην Λευκωσία;;;;;; Δυστυχώς και με τους λαθροθήρες φαίνεται ότι η κατάληξη θα είναι η ίδια, οπότε προσωπικά συγχαίρω τα μέλη του κλιμακίου που είχαν την τόλμη να τα βάλουν επιτέλους με τους λαθροθήρες.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

NA ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ 50.000 ΚΥΝΙΓΟΥΣ... ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ΑΚΟΥ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ( ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ ΜΕ ΣΒΗΣΤΑ ΦΩΤΑ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΙ)
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

Ναι ρε φιλε, εγω εξανακουσα
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”