Καφές και κυνηγοκουβεντα τη Τετάρτη που έρχεται στη Λευκωσία

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Καφές και κυνηγοκουβεντα τη Τετάρτη που έρχεται στη Λευκ

Δημοσίευση από Laurona »

Μπραβο κοπελια. ετσι να περνατε παντα καλα :)

Απολογουμε στην παρεα που δεν μπορεσα να παρευρεθω, δεν εχει σημασια ομως, την επομενη φορα :)

Εγω παντως με τες φωτο που τες πιατελλες, δεν μπορω να καταλαβω ποσον εφατε και εαν ηταν ωραιο το φαι.

Θελω φωτο ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ καποιων λεβεντων για να καταλαβω την ποσοτητα , και το ποιοι τελικα εφααν ....και ποιοι τηνεφκαλαν νηστικοι :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Laurona έγραψε:Μπραβο κοπελια. ετσι να περνατε παντα καλα :)

Απολογουμε στην παρεα που δεν μπορεσα να παρευρεθω, δεν εχει σημασια ομως, την επομενη φορα :)

Εγω παντως με τες φωτο που τες πιατελλες, δεν μπορω να καταλαβω ποσον εφατε και εαν ηταν ωραιο το φαι.

Θελω φωτο ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ καποιων λεβεντων για να καταλαβω την ποσοτητα , και το ποιοι τελικα εφααν ....και ποιοι τηνεφκαλαν νηστικοι :lol:
εγω παντως εμισοεφαα!! :( αλλα εγω φταιω που εφηα την ωρα που ηταν γεματα τα τραπεζια οφτο!!
την επομενη φορα θα φαω διπλα να καλυψω την χασουρα!! :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:

εγω παντως εμισοεφαα!! :( αλλα εγω φταιω που εφηα την ωρα που ηταν γεματα τα τραπεζια οφτο!!

...αν κατσεις διπλα μου ε νομιζω...εκτος αν μου πεις τα ποστα σου στις φασσες!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Περάσαμε όμορφα. Φάγαμε καλό φαγητό, ύπιαμε τις μπυρίτσες μας, αστειέψαμε, γελάσαμε αλλά πάνω από όλα γνωριστήκαμε με νέους φίλους.

Θα ήταν παράληψη μου να μην αναφέρω ότι ο Γιατρός μου εκμυστηρεύτηκε την κάρπωση του, μιάς και για κάρπωση δεν μιλά ποτέ!!! Υποσχέθηκα να μην αναφέρω νούμερα, αλλά παιδιά ο άνθρωπος είναι όπως τον τοίχο! :lol: :lol: :lol: Τίποτε δεν καταφέρνει να περάσει πίσω του! ;)

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αυτο θα πει ΣΥΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ κυνοφιλος.

Ταιζει τον σκυλο σε ΣΥΡΤΑΡΙ :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

BAIKAL 1980 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:

...αν κατσεις διπλα μου ε νομιζω...εκτος αν μου πεις τα ποστα σου στις φασσες!!!! :lol:
χαχαχα προτιμω να σε θορω να τρωεις και να μεινω νηστικος!! :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Α ρε Χρυσανθε τι χασαμε.... :( :( Τζιαι τζίνος ο συντροφος σου εκλωσε τελια πριν την λήξη!! :lol:
Την επομενη φορα εν το χανω....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

O φίλος Christy2000 καταπληκτικο παιδί και φοβερος οικοδεσπότης . Τα φαγια του ( κκελε του δαμαλιου & κλεφτικο) ηταν ΑΨΟΓΑ

Στεναχωριεμαι μόνο επειδη ο φιλος ο αχερκωτης μες το μαραζι τζαι την ιδιοτροπια επειδη εκλεισεν η "τραπεζα" τζαι εν εμπορουσεν να καμει "καταθεση" και σε καποια φαση με τον Μαρινο απεναντι του τζαι μενα διπλα έπαθεν σοκ και δεος!! :lol:

Ο Απολλων εψες ηταν πολλη φορμα ( αλλα εκαμε το λαθος και μας καλεσε να μας πάρει στους πέρτικους στο χωρκο του) Εν τζαι ξερει οτι εμεις στη χανταρα κολυμπουμε τζαι χειμωνα αμα λαχει ....(ΑΝ μας παρει σας υποσχομαστε πλουσιο οπτικοακουστικο υλικο).... :D

Ο Γιατρος επαθε πολιτισμικο σοκ....................... :? νομιζω !!!.........

Πέραν απο την πλακα ηταν καταπληκτικα εψες ,

............. η επομενη με σουβλακι τζαι βακλι στον WOODPIGEON o οποιος φαινεται πρωτο παιδι λεβεντης
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
axerkwtis

Καφές και κυνηγοκουβεντα τη Τετάρτη που έρχεται στη Λευκωσία

Δημοσίευση από axerkwtis »

Παραληψη ολων μας στο νεοεμφανιζομενο μελος Δημητρη που υπηρετα την πατριδα και ηρτε να γνωρισει τους χωρκατους του φορουμ εξαιρουμενου του κωλονοσκοπου..

Ανθιμε μου εν εχει καταθεση εστειλα εμβασμα ομως!!!

Στεναχωριεμαι για την πιατελλα που ηταν στην αλλη πλευρα κ εμεινε απηραχτη ενω εμας μετα απο μαθηματα χειρουργικης εν εμεινε τπτ!

Ο Μαρινος εγελαν συνεχεια του Πανικκου επιανε τα καλυτερα κομμαθκια κ ο Πανικκος να φωναζει που το ηβρες ρε τουντο κομματι..γιαυτο μετα σταση στην Σκαρινου..υπηρχε ακομα μια σταση στον Κορνο για εμπλουτισμο των ομβριων υδατων!!!

Γενικα νυχτα απολαυση με την παρεα Ανθιμο Μαρινο Κυπρο Αθω Αντρικκο μουστακαλλι Πετρο απολλων και Πετρο σκεττο Πανικκο Δασκαλο το μεγα Δρ Μπακντορ!!!
Ολα τα λεφτα οι λαμπουες π πανω για να δικαιολογει το χαρντ κορ που παρακολουθησαμε και το φουρνι διπλα να μουσκομυριζει..

Φιλε Μαρινο..ποτζι μας στελλεις ποδα μας στελλεις αλλα εν κ λαλεις για το φουρνι σ..εν εχει αντζεντα για τζιαμε φαινεται..νοου προμπλεμ!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ρε αχάριστο πλάσμα λαλείς μου την και πουπανω?

Πυροσ τον πυρος τον τζεινο το φουρνι ενεκατσιασα το οφτο...
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”