SilverPigeonS έγραψε:Καλημέρα ρε παιδιά, δύναμη και κουράγιο σε όλους!
Έτσι για να ξεχαστούμε λίγο βρίσκεται κάποιο ενδιαφέρον σε αυτό το είδος κυνηγιού εκτός από το χιονισμένο τοπίο;
Ελάτε ρε παίδες στη Cyprus να δούμε πόσα περδίκια θα πάρετε! Ούτε να επομίσουν δεν θα προλάβουν!
Κυριε ελεισον κυριε ελεισον. Αν ενει για να παρακαλω τους περτικους να σηκωστουν για να τους πεξω καλιττερα να τα πεταξω ουλλα να πασιν! Αλλο να παρπατας αχαπαρος μεσ τεσ λαξιεσ τζαι μεσ τα ακαμωτα τζαι να ακουεις το
φουρρου που μες ποθκια σου τζαι να νομιζεις οτι εν παγωνι που εσηκωσες τζαι να εσιεις 2-3 δευτερολεπτα να τον πεξεις πριν να καμει κατω μες το αρκατζι!
Το δέχομαι αυτό που λέτε και το καταλαβαίνω πλήρως απλά δεχτείτε ότι υπάρχουν χώρες με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για κυνήγι από εμάς. Με εκατομμύρια εκτρεφόμενα / αγρια θηράματα, τεράστιες εχτάσεις, λιγότερη πίεση στο θήραμα. E δεν θα είναι έτσι? Δεν θα χρειάζεται να τους πατάς καμια φορα?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Δεχουμαι το να πρεπει να παεις τελλια κοντα του για να σηκωστει! Αλλα δαμε τουτη εκατσε του τον βολαρο σαννα τζαι εν ο κριστιανο ροναλντο για να ταραξει το κρεας!! Ε εν νομιζω να μετρα για θηραμα τουτο!!
g13marcos έγραψε:Δεχουμαι το να πρεπει να παεις τελλια κοντα του για να σηκωστει! Αλλα δαμε τουτη εκατσε του τον βολαρο σαννα τζαι εν ο κριστιανο ροναλντο για να ταραξει το κρεας!! Ε εν νομιζω να μετρα για θηραμα τουτο!!
εναν μπρακ και να λαλεις ο σκυλος μου τσιλλα τους φασιανους χαμε εν φτανουν να σηκοστουν..... εν πολλα δυνατος.... αλλα τουτους τσιλλα τους και ο γιος μου που εν 5 χρονων
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ D.V.D ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΙΔΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΛΗΜΑ.
miky55 έγραψε:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ D.V.D ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΙΔΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΛΗΜΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΤΣΙ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ.....ΟΧΙ ΜΕ 12αρι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 28αρι-32αρι....ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕ 36αρι-0,410(ΦΛΟΠΕΡ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
miky55 έγραψε:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ D.V.D ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΙΔΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΛΗΜΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΤΣΙ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ.....ΟΧΙ ΜΕ 12αρι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 28αρι-32αρι....ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕ 36αρι-0,410(ΦΛΟΠΕΡ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
νομιζω ρε σολωνα εν να μπορεις να πεξεις και κανενα με το αεροβολο του φτερου
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!