Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
g13marcos
Full Member

Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από g13marcos »

SilverPigeonS έγραψε:Καλημέρα ρε παιδιά, δύναμη και κουράγιο σε όλους!
Έτσι για να ξεχαστούμε λίγο βρίσκεται κάποιο ενδιαφέρον σε αυτό το είδος κυνηγιού εκτός από το χιονισμένο τοπίο;
Ελάτε ρε παίδες στη Cyprus να δούμε πόσα περδίκια θα πάρετε! Ούτε να επομίσουν δεν θα προλάβουν!

Κυριε ελεισον κυριε ελεισον. Αν ενει για να παρακαλω τους περτικους να σηκωστουν για να τους πεξω καλιττερα να τα πεταξω ουλλα να πασιν! Αλλο να παρπατας αχαπαρος μεσ τεσ λαξιεσ τζαι μεσ τα ακαμωτα τζαι να ακουεις το
φουρρου που μες ποθκια σου τζαι να νομιζεις οτι εν παγωνι που εσηκωσες τζαι να εσιεις 2-3 δευτερολεπτα να τον πεξεις πριν να καμει κατω μες το αρκατζι!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από Phinix »

Το δέχομαι αυτό που λέτε και το καταλαβαίνω πλήρως απλά δεχτείτε ότι υπάρχουν χώρες με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για κυνήγι από εμάς. Με εκατομμύρια εκτρεφόμενα / αγρια θηράματα, τεράστιες εχτάσεις, λιγότερη πίεση στο θήραμα. E δεν θα είναι έτσι? Δεν θα χρειάζεται να τους πατάς καμια φορα?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
g13marcos
Full Member

Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από g13marcos »

Δεχουμαι το να πρεπει να παεις τελλια κοντα του για να σηκωστει! Αλλα δαμε τουτη εκατσε του τον βολαρο σαννα τζαι εν ο κριστιανο ροναλντο για να ταραξει το κρεας!! Ε εν νομιζω να μετρα για θηραμα τουτο!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

g13marcos έγραψε:Δεχουμαι το να πρεπει να παεις τελλια κοντα του για να σηκωστει! Αλλα δαμε τουτη εκατσε του τον βολαρο σαννα τζαι εν ο κριστιανο ροναλντο για να ταραξει το κρεας!! Ε εν νομιζω να μετρα για θηραμα τουτο!!
εναν μπρακ και να λαλεις ο σκυλος μου τσιλλα τους φασιανους χαμε εν φτανουν να σηκοστουν..... εν πολλα δυνατος.... αλλα τουτους τσιλλα τους και ο γιος μου που εν 5 χρονων :D :D :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ D.V.D ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΙΔΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΛΗΜΑ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

miky55 έγραψε:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ D.V.D ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΙΔΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΛΗΜΑ. :lol: :lol: :lol:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ :) ΕΤΣΙ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ.....ΟΧΙ ΜΕ 12αρι :oops: :oops: :oops: ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 28αρι-32αρι....ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕ 36αρι-0,410(ΦΛΟΠΕΡ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

solon loyka έγραψε:
miky55 έγραψε:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ D.V.D ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.ΙΔΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΛΗΜΑ. :lol: :lol: :lol:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ :) ΕΤΣΙ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ.....ΟΧΙ ΜΕ 12αρι :oops: :oops: :oops: ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 28αρι-32αρι....ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕ 36αρι-0,410(ΦΛΟΠΕΡ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
νομιζω ρε σολωνα εν να μπορεις να πεξεις και κανενα με το αεροβολο του φτερου :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ....ΘΑ ΜΕ ΦΚΑΛΟΥΝ ΠΕΛΛΟΝ :lol:

ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΝΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ :shock: :shock: :shock:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

dimitris savva έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=gIMsxusTfIM
ο Μπαμπης και τα victory! καλα εν επονησε τη κκελε του με τες starlight kai lucky shot?! :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”