ρε Σωτηρη εν αφικες τσιωικαρι για σουρμαγια. Μπραβο. Τοθτη εν η δουλεια που σου περνα οχι οι ΦΑΣΣΕΣsotiris NIKOLAOU έγραψε:2

ρε Σωτηρη εν αφικες τσιωικαρι για σουρμαγια. Μπραβο. Τοθτη εν η δουλεια που σου περνα οχι οι ΦΑΣΣΕΣsotiris NIKOLAOU έγραψε:2
?isimerinos έγραψε:πανικό εσύ τι κάμερα έχεις ?Πανικος Setter έγραψε:τζαι συνεχίζουμε , παρεπιπτόντως εκαταντισα ο κλαμουρις του φόρουμ
όχι μονο κλαμουρις αλλα τζάι αχαπαρος , κάποιοι το ξέρουν και είναι καιρός να το μάθουν και οι υπόλοιποι
την προπερασμένη κυριακή έπρεπε να κρατώ 5 μπεκάτσες και πήρα μονο μια , τέσσερις φερμαριστες και
μια σηκωτή , καλιτζι πάνω στο καλιτζι
μίλησα με τον άριστο το μεσημέρι τζάι μου είπε ότι εκαπνιστικε σήμερα το πρωί , λαλώ του τζάι εγώ ότι με καπνισματα μας πιάνουν μεν τίποτε , όπως πάμε μόνο με μαύρη μαγεία μπορεί να γίνει κάτι
πάω το απόγευμα στο χωρκο σε ένα τόπο που είχα υποψία ότι μπορεί να κρατα καμια μπεκάτσα ,
με το που φτάνω ππέφτω πάνω σε μανιταρά , παω παρακατω , κυνηγός , πάω παρακάτω μανιταράς
πάω σε άλλο τόπο
μόνος μου επιτέλους , ξεκινώ πανιά
πάω , πάω , μόλις περνω τις πρώτες ενδείξεις ( 2 . 15 ) για μπεκάτσα ήταν σαν και άνοιξες το διακόπτη να τρέξει νερό , βούρος πίσω στο αυτοκίνητο
περαστικά μου , τζάι από του χρόνου
Nice picture φιλεBreda Pegaso έγραψε:Μια βελουδοματα εχτες και ακομα μια στα πυκνα που δεν μου εδωσε χερι...
Ευχαριστω φιλε Αthos.Athos 1978 έγραψε:Nice picture φιλεBreda Pegaso έγραψε:Μια βελουδοματα εχτες και ακομα μια στα πυκνα που δεν μου εδωσε χερι...
ευχαριστωΠανικος Setter έγραψε:CONTOUR GPS
ε Σωτο βλεπω τουτες τες φωτογραφιες σου με τους λαους που εν ετσι σιδερομενοι χτενισμενοι σαμπος και επειαν κομμωτηριο, και μετα βλεπω τον λαο του GiorgouT εν σαμπος και ετσιλησεν τον τραινοsotiris NIKOLAOU έγραψε:1
ρε φιλε τι να σου πω και εγώsotiris!129 έγραψε:ε Σωτο βλεπω τουτες τες φωτογραφιες σου με τους λαους που εν ετσι σιδερομενοι χτενισμενοι σαμπος και επειαν κομμωτηριο, και μετα βλεπω τον λαο του GiorgouT εν σαμπος και ετσιλησεν τον τραινοsotiris NIKOLAOU έγραψε:1
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ .......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΙΛΕ....ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗBreda Pegaso έγραψε:Μια βελουδοματα εχτες και ακομα μια στα πυκνα που δεν μου εδωσε χερι...
Είναι για να δεις τι εστί beretta ρε φίλε, μακελειόsotiris!129 έγραψε:ε Σωτο βλεπω τουτες τες φωτογραφιες σου με τους λαους που εν ετσι σιδερομενοι χτενισμενοι σαμπος και επειαν κομμωτηριο, και μετα βλεπω τον λαο του GiorgouT εν σαμπος και ετσιλησεν τον τραινοsotiris NIKOLAOU έγραψε:1