ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

γιαονομα ρε!!! οι 2 στες 3 ειχαν σκαγια στο κρανιο και παλε ολοζωντανες?!?! ΕΛΕΩΣ ΡΕ!!! φερε παπα καμε αγιασμο!! εν εχει αλλη λυση!! :D :D
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:εν να αναγκαστω να παρω ενα ασχετο που σας μαζι μου χωρις οπλο (ασχετο, ενοο που να μεν ξερω οι ασχετο στο κυνηγι)να φερει μια παλα του κασαπη ομως γιατι εγω εν 8α κοντεψω φασας χαμε... να πιενει να τες πιανει να τες σκοτονει ζε να ερκεται πισω ζε στο τελος της μερας χαλαλι του να τες πιαει να τες καθαρισει ζε να δει ζε ποσα σκαγια εχει η καθε 1 πανω της!

ε φιλε ενεν θεμα οτι εν σε ακουσα ...ειπαν μου 30 ατομα δαμε που 30 χαρτουτσιες σιγα σιγα εν ζε ηταν να παω να αγορασω 100 πακετα ζε να παιζω 1-1 οσπου να δω πια καμει!

εχτες λιο πρην ερτει ο Rai ειρταν κατι αλλοι φιλοι μου που κυνηγουσαν στην περιοχη και ειδαν το αυτοκινητο μου... εκατσαν τα κοπελια ζιαμε μαζι μου ειπαμεν τα μετα που ηταν να φιουν και αφου φασα ειχε ωρα να φανει ειπα να κατεβω κατω στο αυτοκινητο να πιασω τες ευροπα...στην διαδρομι ειχε ενα ποταμουι με πολλι ξιμαρισια και πολλες ζικλες μεσα... λαλο τους πιαστε οι 3 πουποζι να μινουμε οι 2 πουποδα... Tordo 32gr 9 no mpam mpam mpam επαιξα 3 χαρτουτσιες 3 ζικλες ο παρεας μου εστεκετουν διπλα μου εν επρολαβε να αξαμοση...3 σεκες μεσα στο ποταμο 1 ειβραμε... αλλα ζε οι 3 που τες ειδα ηταν σεκκες εν εκλοτσισαν ... ειχα 6 διαφορετικα πακετα χαρτουτσιες
2 για φασες 4 για ζικλες εδοκιμασα τα 4 της ζικλας , europa εν μου εδο8ικε η εφκερια να παιξω πανω σε σιουρη φασα για να καταλαβω... αλλα η tordo ηταν η μονι που μ εδοσε σεκκο πουλι εστο ζε ζικλα δαμε και πολες εξορμισης!!!
Για άσχετο με όπλο πάρε με τηλεφωνο :mrgreen:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε 682 ζινη που εβαλα μονη της επαιξα την με το 2 chock 35 γρ victory 5no sta 7 -8 μετρα ερκετουν να κατσι πανω μου με ολη την συνμασια της λεξης, ηταν κοπαι τον 500 ζε ερκουνταν να κατσουν αλλα ο μαλακας ο οδηγος αντι να κατσι πας τον απεναντι πεφκο για να περιμενο να κατσουν ζε οι αλλες ζε με μια χαρτουτσια να πεσουν 5-6 ηρτεν σιου ζε καλα να κατσι πανω μου... καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι λαλω αφου αν τον αφινα ηταν να με δει ζε να φιουν ουλες :lol: επεσε μες τα ποθκια μου επιτηλαν η κελε του γαιματα! ζε εφτερουζιζε εκαμε με ολογαιματο!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:ε 682 ζινη που εβαλα μονη της επαιξα την με το 2 chock 35 γρ victory 5no sta 7 -8 μετρα ερκετουν να κατσι πανω μου με ολη την συνμασια της λεξης, ηταν κοπαι τον 500 ζε ερκουνταν να κατσουν αλλα ο μαλακας ο οδηγος αντι να κατσι πας τον απεναντι πεφκο για να περιμενο να κατσουν ζε οι αλλες ζε με μια χαρτουτσια να πεσουν 5-6 ηρτεν σιου ζε καλα να κατσι πανω μου... καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι λαλω αφου αν τον αφινα ηταν να με δει ζε να φιουν ουλες :lol: επεσε μες τα ποθκια μου επιτηλαν η κελε του γαιματα! ζε εφτερουζιζε εκαμε με ολογαιματο!

αν ερκουνται χαμηλα παιξε πιο μεγαλο νουμερο σκαι, οχι 5αρι αλλα 6 αρι ακομα κι 7αρι.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

sotiris!129 έγραψε:ε 682 ζινη που εβαλα μονη της επαιξα την με το 2 chock 35 γρ victory 5no sta 7 -8 μετρα ερκετουν να κατσι πανω μου με ολη την συνμασια της λεξης, ηταν κοπαι τον 500 ζε ερκουνταν να κατσουν αλλα ο μαλακας ο οδηγος αντι να κατσι πας τον απεναντι πεφκο για να περιμενο να κατσουν ζε οι αλλες ζε με μια χαρτουτσια να πεσουν 5-6 ηρτεν σιου ζε καλα να κατσι πανω μου... καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι λαλω αφου αν τον αφινα ηταν να με δει ζε να φιουν ουλες :lol: επεσε μες τα ποθκια μου επιτηλαν η κελε του γαιματα! ζε εφτερουζιζε εκαμε με ολογαιματο!
αμπα τσιε επαθε νευρικό σοκ. ασ πουμε που κοφκουν την κκελε του κοκορα με την ππαλα και παλε βουρα να φει...
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οχι εφακκαν π[ανω του που το καχχι του, γιατι ηθελε μια αλλη φασσα να οδηγησει τζιε εν την αφηκε για να οδηγησει τζινος.

Λαλει σου τον οδηγον εν τον παιζουν ποττε.

Που να ξερε οτι ηταν στην περιοχη του Σωτηρη :lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

ουτε εγω τους παιζω ρε φιλε... αλλα εθορουν την ερκετουν ερκετουν αμαν λαλω εν πανω μου που να κατσι :lol:
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

φίλε εν πολλά παραξενο τούτο με τόσα τσάγια πάνω τους δοκίμασε αλλο όπλο με τα ίδια φουσιέκκια. Φκαίνουν που την άλλη τα σκάγια; Εδοκίμασες να βάλεις σε εκτελεστικό απόσπασμα πέζουνους που σου είπα :lol:
Θυμούμαι ένας παρέας μου είχε το ίδιο πρόβλημα με το αποκορύφωμα μια μέρα έρκεται τσιαι λαλεί μου Ρε έκατσε ο μαυρόπουλος που πάνω μου 3μέτρα τσαι έπεξα τον με την 2 τσοκ τσαι έπεσε σιδερωμένος εν έπαθε τπτ
Ρε φίλε στο ενδημικό αν φύγει λαός μεν τον παίξεις ώσπου να βρείς λύση
I believe half of what I see and nothing of what I hear
sotiris!129

τωρα που ειπες λαος... 1 επαιξα φετος ζε ζινος ετσι επαιξα τον εφαν την εζαοσεν το σιασι του ζε εφιεν... ευτιχος που ηταν ζε ο Rai ζινη την μερα μαζι μου ζε σε 5 λεπτα ειχαν τον ξαναεβρει οι σκυλοι του 80 μετρα πιο κατω ζε επιαν τον!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλε Σωτήρη κι εγω νομίζω παίξε 7 νουμερο σκαι ....31 το πολύ 32 γραμμάρια!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”