ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από Laurona »

Πε τους τα ρε Ανθιμε και εν να μπει στον μεγαλυτερο μπελα της κυνηγετικης του ζωης ο μιτσις.

Ρε ΣΩτο εγεμωσες ενα φορτιγο θηραμα, με το κοπο σου και το δρωμα σου, λαλεις τζινα να επεσσαν που το φοβο τους οξα επαθαν εμφραγμα?

Το οπλο σου σκοτωνει μια χαρα, μην καμεις το λαθος να χασεις την εμπιστοσυνη που του σιεις και θα τραβας τα μαλια σου και το πορτοφολι σου.

Απλα ειχεν το η μερα τζιε το σημαδιν σου , ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ.

Φυσικα εχεις ΤΟ ΟΠΛΟ στον οπλοβαστο σου ( Laurona koympare Laurona :lol: ) και περνεις το μπερεττα( πειραζω σε) αλλα δεν εχει σχεση το οπλο σου ρε κουμπαρε, μεν το δεις ετσι και εφας την μετα.

Αλλαξε σκαι και φουσιεκκιν και να σε πανω της και εννα φκαλεις το κ.... της φασσας.

Εν φασσα ρε φιλε εντζιε πουλλουιν.

ΑΑΑ τζιε μεν καρτζιλατισεις το μπερεττα γπανω σου να δεις εαν σκοτωνει, τζιε εννα παεις αδικα, εν θα πεις μανα, εισαι τζιε ξεροπαστος, πασυνε νακκον τζιε υστερις :lol: ( ουτε για αστειο να το ξαναπεις τουτο, απλα πειραζουμε σε να σου φυει η ασσιμη ιδεα που το νουν)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Μη μου κατηγορειτε τα BERETTA μου και θα με θυμωσετε!!! :P :P εν κουβεντες του καφενε τουτες!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Παραδειγματα απο δικες μου εμπειριες χωρις να ειμαι κατοχος Beretta.

Συγγενης μου με Beretta S682 Gold το παλιο Sporting πολλα καλος στη σκοπευση πολλα καλα αποτελεσματα.

Ο συντροφος S682 GOLD E το νεο Sporting πολλα καλα αποτελεσματα.

Και αλλα πολλα παραδειγματα!!!! Δηλαδη τοσοι σκοπευτες που πεζουν με Beretta οταν πανε κυνηγι πιανουν αλλη μαρκα τζιαι πασειν? επειδη εν σκοτωνουν με τα Beretta???
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

φιλε RAI πως γινεται να λες εν επιασες σεκκο πουλλι με το μπερετα σου ως τωρα??? μα εν δυνατο ρε φιλε??? ακουεται πολλα υπερβολικο!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Εμένα το beretta μου σκοτώνει, εγώ είμαι το πρόβλημα . ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ.
ΤΑ BERETTA ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΗΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΟΝ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 35 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΩΤΟΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΟΤΙ ΦΥΣΗΓΓΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΥΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΟΝΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝ.....
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΦΙΛΙΚΑ
RAI
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

louisll έγραψε:Εμένα το beretta μου σκοτώνει, εγώ είμαι το πρόβλημα . ΤΕΛΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εν να αναγκαστω να παρω ενα ασχετο που σας μαζι μου χωρις οπλο (ασχετο, ενοο που να μεν ξερω οι ασχετο στο κυνηγι)να φερει μια παλα του κασαπη ομως γιατι εγω εν 8α κοντεψω φασας χαμε... να πιενει να τες πιανει να τες σκοτονει ζε να ερκεται πισω ζε στο τελος της μερας χαλαλι του να τες πιαει να τες καθαρισει ζε να δει ζε ποσα σκαγια εχει η καθε 1 πανω της!

ε φιλε ενεν θεμα οτι εν σε ακουσα ...ειπαν μου 30 ατομα δαμε που 30 χαρτουτσιες σιγα σιγα εν ζε ηταν να παω να αγορασω 100 πακετα ζε να παιζω 1-1 οσπου να δω πια καμει!

εχτες λιο πρην ερτει ο Rai ειρταν κατι αλλοι φιλοι μου που κυνηγουσαν στην περιοχη και ειδαν το αυτοκινητο μου... εκατσαν τα κοπελια ζιαμε μαζι μου ειπαμεν τα μετα που ηταν να φιουν και αφου φασα ειχε ωρα να φανει ειπα να κατεβω κατω στο αυτοκινητο να πιασω τες ευροπα...στην διαδρομι ειχε ενα ποταμουι με πολλι ξιμαρισια και πολλες ζικλες μεσα... λαλο τους πιαστε οι 3 πουποζι να μινουμε οι 2 πουποδα... Tordo 32gr 9 no mpam mpam mpam επαιξα 3 χαρτουτσιες 3 ζικλες ο παρεας μου εστεκετουν διπλα μου εν επρολαβε να αξαμοση...3 σεκες μεσα στο ποταμο 1 ειβραμε... αλλα ζε οι 3 που τες ειδα ηταν σεκκες εν εκλοτσισαν ... ειχα 6 διαφορετικα πακετα χαρτουτσιες
2 για φασες 4 για ζικλες εδοκιμασα τα 4 της ζικλας , europa εν μου εδο8ικε η εφκερια να παιξω πανω σε σιουρη φασα για να καταλαβω... αλλα η tordo ηταν η μονι που μ εδοσε σεκκο πουλι εστο ζε ζικλα δαμε και πολες εξορμισης!!!
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΠΕ ΜΟΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:εν να αναγκαστω να παρω ενα ασχετο που σας μαζι μου χωρις οπλο (ασχετο, ενοο που να μεν ξερω οι ασχετο στο κυνηγι)να φερει μια παλα του κασαπη ομως γιατι εγω εν 8α κοντεψω φασας χαμε... να πιενει να τες πιανει να τες σκοτονει ζε να ερκεται πισω ζε στο τελος της μερας χαλαλι του να τες πιαει να τες καθαρισει ζε να δει ζε ποσα σκαγια εχει η καθε 1 πανω της!

ε φιλε ενεν θεμα οτι εν σε ακουσα ...ειπαν μου 30 ατομα δαμε που 30 χαρτουτσιες σιγα σιγα εν ζε ηταν να παω να αγορασω 100 πακετα ζε να παιζω 1-1 οσπου να δω πια καμει!

εχτες λιο πρην ερτει ο Rai ειρταν κατι αλλοι φιλοι μου που κυνηγουσαν στην περιοχη και ειδαν το αυτοκινητο μου... εκατσαν τα κοπελια ζιαμε μαζι μου ειπαμεν τα μετα που ηταν να φιουν και αφου φασα ειχε ωρα να φανει ειπα να κατεβω κατω στο αυτοκινητο να πιασω τες ευροπα...στην διαδρομι ειχε ενα ποταμουι με πολλι ξιμαρισια και πολλες ζικλες μεσα... λαλο τους πιαστε οι 3 πουποζι να μινουμε οι 2 πουποδα... Tordo 32gr 9 no mpam mpam mpam επαιξα 3 χαρτουτσιες 3 ζικλες ο παρεας μου εστεκετουν διπλα μου εν επρολαβε να αξαμοση...3 σεκες μεσα στο ποταμο 1 ειβραμε... αλλα ζε οι 3 που τες ειδα ηταν σεκκες εν εκλοτσισαν ... ειχα 6 διαφορετικα πακετα χαρτουτσιες
2 για φασες 4 για ζικλες εδοκιμασα τα 4 της ζικλας , europa εν μου εδο8ικε η εφκερια να παιξω πανω σε σιουρη φασα για να καταλαβω... αλλα η tordo ηταν η μονι που μ εδοσε σεκκο πουλι εστο ζε ζικλα δαμε και πολες εξορμισης!!!
Ψαξε χαρτουτσιες καλο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”