ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΔΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΟΔΕΙΑRODOSTHENIS έγραψε:Χθεσινό απογευματινώ 2ορο κυνήγι περίεργων. Απολογισμός 16 στο χέρι, 6-7 χαμένους και 3-4 τραυματίες!!! Πολύ εντιπωσιακό κυνήγι!!!![]()
![]()

ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΔΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΟΔΕΙΑRODOSTHENIS έγραψε:Χθεσινό απογευματινώ 2ορο κυνήγι περίεργων. Απολογισμός 16 στο χέρι, 6-7 χαμένους και 3-4 τραυματίες!!! Πολύ εντιπωσιακό κυνήγι!!!![]()
![]()
Ήμουν τζίνος που σε ερώτησα αν εν με τζίνο που παίζεις του κοράζινουςRODOSTHENIS έγραψε:Φιλε spyrosspyrou851, δεν ηξερα πιός είσουν χθές. O Λεύκιος πιος ήταν και έσει πιος ησούν? Δεν έδοσα την απαραίτητη σημασία για ενόμισα ότι είδατε τις φωτογραφίες στο Facebook. Οσο για την Concorde no 5 για τις σιδερένειες και τους περίεργους είναι πολυ καλλές και ακομί πολύ καλές είναι και η Mirage No 5!!!
Να δω αν θα μπορέσω διότι μάλλον θα πάω Λευκωσία την Κυριακή. Τι ώρα είναι οι αγώνες;RODOSTHENIS έγραψε:Aτε ρε φίλε εν με τους φίλους που είμουν αλλα δεν θα με ενοχλουσές.Ελα πανω την κυριακή θα έχει απνγκυπριους αγώνες να γνωριστούμε τζιωλάς!!!
Μην στεναχωριέσαι, μάλλον θα έρθω πρωί της Κυριακής, να δούμε κανένα αγώνα και να γνωριστούμε. Θα συμμετέχεις ή θα παρακολουθείς; Επίσης αν είναι γράψε μου το τηλέφωνο σου να μιλήσουμε όταν έρτω. Αν δεν θέλεις δημόσια στείλε μου π.μ.RODOSTHENIS έγραψε:Είναι απο το πρωί μέχρι το απόγευμα!! οποτε μπωρέσεις φίλε, γτ εστναχωρίθηκα!!Είσαστουν τζιαμέ τζε να μεν γνωριστούμε είναι κρίμα![]()
κατι σαν το μυλο δηλαδη?RODOSTHENIS έγραψε:Νε είμουν εγώ και ο Θυροφύλακας....Το Blaser oti tou valis mesa alethei....
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:κατι σαν το μυλο δηλαδη?RODOSTHENIS έγραψε:Νε είμουν εγώ και ο Θυροφύλακας....Το Blaser oti tou valis mesa alethei....
που λαλουσιν ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει?
Φίλε όπως φυσικά μου είπαν και μένα πρέπει να είσαι γραμμένος σε σύλλογο και διαμέσου του προέδρου του να καταθέσεις μια σχετική λίστα με ομάδα 4-5 ατόμων και να αναγράφεται ονοματεπώνυμο ταυτότητα αριθμός άδειας κυνηγίου τοποθεσία με περιοχή που έχει πρόβλημα με κορακοειδή και ημερομηνίες προτίμησης των εξορμησεων......στην τοποθεσία θα αποστέλλεται θηροφύλακας θα καταγράφει τους κυνηγούς με τα στοιχεία τους και θα έρχεται να παρακολουθά την καταπολέμηση.....Αυτά απο μέναBreda Pegaso έγραψε:Τελικα εδωσαν αδεια? και ποτε?