Εκπαιδευτικα 2014
- GiorgosT
- Full Member
Re: Εκπαιδευτικα 2014
τους 4 μηνες που θα καθουμαστε να πελανουμε τις ποντιτσιες και τους αλουπους, μετα φορμες ΝΙΚΕ παπουτσια ΝΙΚΕ και ασπρεσ καλτσουες και να μαθουμε και εμεις τουτο το πραμα που λαλουν second cup και ξερω εγω κουβεντες.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Laurona
Σε αυτο το τοπο την πληρωνουν παντα οι νομοταγεις και ευσυνηδειτοι.
Αυτοι που προσφερουν και τηρουν τους νομους.
Αυτοι που εχουν τσιππα πανω τους.
Αυτοι που κοπιαζουν καθε μερα για ενα καλυτερο αυριο σια τις οικογενειες τους και τον συνανθρωπο
Αυτοι που αν τους πουν πεσε στο κρεμμο γιατ ιετσι ειναι το σωστο θα το κανουν.
Αυτοι που κτιζουν για να χαλουν αυτοι που αναλαβαν να κτιζουν αλλα προτιμουν την καρεκλα.
Αυτοι που κοπιασαν να κτισουν το σπιτι αλλα μεσα μενουν και το χαιροντε καποιοι που περνουσαν απλα απ εξω και τους αρεσε.
Αυτοι που τους ληστευουν το σπιτι και δεν σκοτωνουν τους ληστες γιατι θα ειναι φονος
Αυτοι που οι ληστες στο σπιτι τους κτυπησαν κατα την ληστεια και τους πληρωνουν αποζημιωση απο πανω.
Λογοκριμενα λογια για οσους ξερουν να δουν πισω απ τις κουρτινες.
Εγινε ο κοσμος μια πουτανα που πληρωνει κιολας να την γα.......
Μπηξε ποδα, μπηξε ποτζιει και να νιωθεις και τυψεις κιολας οτι δεν προσφερεις αρκετα και θα επρεπε να σου μπηξουν κι αλλα.
Γιατι?
Για να συνχιζεται ο κυκλος αυτος που κανει τους ''χορτατους'' πιο χορτατους και τους '' πεινασμενους'' ακομη πιο πεινασμενους.
Και το χρημα να ειναι στο πρωτο βαθρο της ηγεσιας...............
Να δουλευεις τοσα χρονια τιμια και συνεσταλμενα για να σου πουν μια μστιγμη απολυεσε.
Να πληρωνεις ολους σου τους φορους για να σου λενε , παρε κ αλλους , κερασου, μην ντρεπεσε.
Να χρωστουν οι μεγαλοκαρχαριες δις στις τραπεζες και να σου περνει το σπιτι εσενα.
Να μην εχεις το δικαιωμα να εκπαιδευσης ενα σκυλι και να πρεπει να πληρωσεις το μεροκαματο της εφτομαδας και παραπανω.....ενω ο καθε ενας του αλλου συναφκιου να το κανει με καλυψη και ασυδοσια.
Εσυ να πρεπει να κλειστεις σπιτι, ενω ο επαγγελματιας που πουλα σκυλους να μπορει να κανει οτι θελει.
Σκυψε κοσμε κ αλλο ....θα σαρεσει , μην φοβασαι.
ΑΣΣΙΧΤΙΡ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΤΙς ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΣΥΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.
Αυτοι που κοπιαζουν καθε μερα για ενα καλυτερο αυριο σια τις οικογενειες τους και τον συνανθρωπο
Αυτοι που κτιζουν για να χαλουν αυτοι που αναλαβαν να κτιζουν αλλα προτιμουν την καρεκλα.
Αυτοι που κοπιασαν να κτισουν το σπιτι αλλα μεσα μενουν και το χαιροντε καποιοι που περνουσαν απλα απ εξω και τους αρεσε.
Αυτοι που τους ληστευουν το σπιτι και δεν σκοτωνουν τους ληστες γιατι θα ειναι φονος
Αυτοι που οι ληστες στο σπιτι τους κτυπησαν κατα την ληστεια και τους πληρωνουν αποζημιωση απο πανω.
Μπηξε ποδα, μπηξε ποτζιει και να νιωθεις και τυψεις κιολας οτι δεν προσφερεις αρκετα και θα επρεπε να σου μπηξουν κι αλλα.
Γιατι?
Για να συνχιζεται ο κυκλος αυτος που κανει τους ''χορτατους'' πιο χορτατους και τους '' πεινασμενους'' ακομη πιο πεινασμενους.
Να δουλευεις τοσα χρονια τιμια και συνεσταλμενα για να σου πουν μια μστιγμη απολυεσε.
Να πληρωνεις ολους σου τους φορους για να σου λενε , παρε κ αλλους , κερασου, μην ντρεπεσε.
Να χρωστουν οι μεγαλοκαρχαριες δις στις τραπεζες και να σου περνει το σπιτι εσενα.
Να μην εχεις το δικαιωμα να εκπαιδευσης ενα σκυλι και να πρεπει να πληρωσεις το μεροκαματο της εφτομαδας και παραπανω.....ενω ο καθε ενας του αλλου συναφκιου να το κανει με καλυψη και ασυδοσια.
Εσυ να πρεπει να κλειστεις σπιτι, ενω ο επαγγελματιας που πουλα σκυλους να μπορει να κανει οτι θελει.
ΑΣΣΙΧΤΙΡ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΤΙς ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΣΥΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- 682 GOLD E
- Full Member
εν να γλυκαθείς με την παρέλαση που θα δείς.... και νομίζω εν θα ξαναπάεις εκπαιδευτικόGiorgosT έγραψε:τους 4 μηνες που θα καθουμαστε να πελανουμε τις ποντιτσιες και τους αλουπους, μετα φορμες ΝΙΚΕ παπουτσια ΝΙΚΕ και ασπρεσ καλτσουες και να μαθουμε και εμεις τουτο το πραμα που λαλουν second cup και ξερω εγω κουβεντες.

- Savvas
- Full Member
Ξύπνησες?Laurona έγραψε:Σε αυτο το τοπο την πληρωνουν παντα οι νομοταγεις και ευσυνηδειτοι.
Γιατι?

Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- Laurona
Εγω Σαββα ξερω τα φιλε μου.
Εν για να ξεστραβωθουνς και οι αλλοι που τα γραψα......
Εν για να ξεστραβωθουνς και οι αλλοι που τα γραψα......
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Savvas
- Full Member
Κάττο μες το σώβρακο να του βάλεις, εν ταράσσει ο κυπραίος φιλούη μου.
Μόνο όταν έχει συμφέρον....
Μόνο όταν έχει συμφέρον....
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
-
- Full Member
που L εν να πάεις XL......GiorgosT έγραψε:τους 4 μηνες που θα καθουμαστε να πελανουμε τις ποντιτσιες και τους αλουπους, μετα φορμες ΝΙΚΕ παπουτσια ΝΙΚΕ και ασπρεσ καλτσουες και να μαθουμε και εμεις τουτο το πραμα που λαλουν second cup και ξερω εγω κουβεντες.

-
- Full Member
Καλά τι είχε το περσινό σύστημα με τις συγκεκριμένες περιοχές εξόδου των σκυλιών και θα το αλλάξουν; Ήταν να κουτσοπεράσουμε και φέτος σιγά σιγά. Το 3 φορές την εβδομάδα ακούγεται λογικό αλλά 4 μήνες γενική απαγόρευση.......ρεεεεεε πάτε καλά! Ετοιμαστείτε για απίστευτα σκηνικά/αντίποινα -όπως αυτά που άρχισαν από τους Παφίτες- (καταδικαστέα εννοείτε) που δυστυχώς υποψιάζομαι θα αγγίξουν το περδίκι..........
-
- Full Member
Εννοείτε πως θα έχει άτομα που μέχρι τώρα δεν ήταν λαθροθήρες αλλά θα γίνουν θα καμουν εκκαθάριση στα πάντα και άντε να δώ τη Θήρα αν θα ανταπεξέλθει. Έν θα μείνει φτερό .
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- Anthimos
- Moderator
VALENTINOS έγραψε:Εννοείτε πως θα έχει άτομα που μέχρι τώρα δεν ήταν λαθροθήρες αλλά θα γίνουν θα καμουν εκκαθάριση στα πάντα και άντε να δώ τη Θήρα αν θα ανταπεξέλθει. Έν θα μείνει φτερό .
Ρε Βαλεντινο μου , τουτο το πραγμα πραγματικά εν το κατάλαβα!!
Δηλαδη....... ?...... ειτε επιτρεπεται να βγαινει καποιος "αρρωστος" με τα εκπαιδευτικα εξω οπως γουσταρει αδιαφορόντας αν γινετε ζημια με οποιοδηποτε τροπο - , ειτε γινετε ετσιθελικα τουτο που θελουν αλλιως λαθροθηρια , παρανομια , φκάλλω ταπελλες , ξιλωνω κλουβες κτλ.....???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!