APOLLON_1 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΡΙΖΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ ΒΓΕΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο Kostantinos KAI O Avis777 ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑVIS ΔΕΝ ΕΤΙΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ 10 +4 ΧΑΜΕΝΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ 7 +2ΧΑΜΕΝEΣ Ο ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΑΝ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑVIS ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΟΜΗΧΛΗ ΠΟΛΛΗΣ ΑΕΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΚΤΙΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΖΕΤΕ ΨΩΦΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΜΕΝΕΣ. ΠΕΖΕΤΕ ΤΕΣ ΟΛΑΝ ΣΙΕΡΩΜΈΝΕΣ
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
MARIOSE έγραψε:Άντρο εγώ εν τα τρώω, παίζω τα μόνον...
Θεωρώ πως δεν είναι σωστό τζιαί επροσπάθησα να το γυρίσω στο ψάρεμα επειδή τρώω τα ψάρια, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να πηγαίνω Τετάρτη/Κυριακή κυνήγι τζιαί τις υπόλοιπες μέρες/νύχτες ψάρεμα...
ώσπου εν μας φκάλλουν έξω εν καλά...
ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΠΕΖΕΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ!!! ΑΡΕΣΚΟΥΝ ΜΑΣ. ΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥΘΚΙΑ ΤΟΥΣ.
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
Τα πουλια πρεπει να αλλαξαν περιοχη, σημερα σε 3ωρη αναγνωρηση το αποτελεσμα ηρθε λιγο ποιο κατω απο τον Αρακαπα , μεταξι Επταγονιας-Ορας , οχι υπερβολικα πουλια αλλα αρκετα για μια αξιωπρεπι εξορμηση !
Αν και η περιοχη μου ειναι αγνωστη ελπιζω η εξορμηση να μην παει στραβα λογο ποστου !
Θα δειξει και η αυριανη αναγνωρηση !
ANTROS BREDA έγραψε:εγω εκτες ειδα πολλα περτιτσια μαλιστα σε μιαν φαση 1 εκατσε 5 μετρα διπλα μου ερωτησα το αν θελει mrbrown αλλα νωμιζο ηταν της pokka επειδη επετασεν και εφιεν
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΠΕΞΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΙΗΚΛΟΥΔΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
εγω μια χαρα παιζω εν εχω προβλημα!αν ειχα ηταν να βαλλω και εγω φοτο με φασσες του καλοκαιριου και να καμνω και εξηπναδες οτι εσιει χιλιαδες και κανει να ιρονευκεσρ ουλλους! α τσιε αν θελεις παμε μαζι κυνηγη ι σκοπευτιριο το πρωτο μαθημα δωρεαν
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.