Kαταλαβένω φίλε μου γιατί και εγώ ως επί το πλήστον σε 'ετσι παλιότοπους Κυνηγώ Και όντως, μπορεί να γίνει επικύνδινο αν είσαι μόνος. Πάντα όμως βρίσκεται ένα σημείο Που βολεύει.BAIKAL TEAM έγραψε:Μαριε μου εσιει...αλλα ακομα εν επιεσα να κατεβω ολο τον γκρεμο...επειδή επια 2 φορες μονος μου...δεν ρισκαρα ρε φιλε γιατι αν γινει κανενας χατας δεν σε φκαλουν ουτε με απατσι...θα τον δουλεψω τον τοπο μαλλον και στις αναγνωρίσεις το καλοκαιρι που ισως περνουν καποια πουλια πιο ψηλα στο βουτημα για το νερο...ότι πιανει πουλια είναι δεδομενο...το θεμα είναι αν παιξεις και κανενα να μπορεις να παεις να το πιασεις...Prestige 8 έγραψε:Καλά τα πήγες φίλε μου..BAIKAL TEAM έγραψε:περισσοτερο πηγα σημερα για να δω κατι γκρεμους για τις φασες...εκει που ημουν αρκοσιηρο να παιξεις δεν τον βρίσκεις...κατά μεγαλη μου τυχη καταφερα να βρω 5 πουλια από τα 8 που επεξα...αν και ειχε πολλα πουλια ημουν απελπιστικα μονος και σε πολύ δυσβατο τοπο με αποτέλεσμα τα πουλια να καθουνται και εγω απλα να τις ακουω...ασε που θελεις και ελικοπτερο για να επιστρεψεις πισω στο αυτοκινητο...
Φασσουες εν παιζουν?
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- Prestige 8
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Kαταλαβένω φίλε μου γιατί και εγώ ως επί το πλήστον σε 'ετσι παλιότοπους Κυνηγώ Και όντως, μπορεί να γίνει επικύνδινο αν είσαι μόνος. Πάντα όμως βρίσκεται ένα σημείο Που βολεύει.[/quote]
Mαριε μου εν εχει...πιστεψε με...γιαυτο επιβιώνουν τα πουλια τζιμεσα...οπου και να κατσεις περιμετρικα εισαι λαθος...ερεξαν 15-20 πουλια σημερα στα 40-50 μετρα που μενα και δεν εριχνα αφου δεν θα εβρισκα πουλι....αν ηταν άλλος θα εριχνε 1 πακετο και οπου ηθελαν ας επεφταν...εκοψε το ματι μου 1 σημειο που ισως μπορει να τους γελασω αλλα θελει πολύ ψαξιμο και αναγνωριση για το που να κατεβεις και να σταθεις
Mαριε μου εν εχει...πιστεψε με...γιαυτο επιβιώνουν τα πουλια τζιμεσα...οπου και να κατσεις περιμετρικα εισαι λαθος...ερεξαν 15-20 πουλια σημερα στα 40-50 μετρα που μενα και δεν εριχνα αφου δεν θα εβρισκα πουλι....αν ηταν άλλος θα εριχνε 1 πακετο και οπου ηθελαν ας επεφταν...εκοψε το ματι μου 1 σημειο που ισως μπορει να τους γελασω αλλα θελει πολύ ψαξιμο και αναγνωριση για το που να κατεβεις και να σταθεις
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Mαριε μου εν εχει...πιστεψε με...γιαυτο επιβιώνουν τα πουλια τζιμεσα...οπου και να κατσεις περιμετρικα εισαι λαθος...ερεξαν 15-20 πουλια σημερα στα 40-50 μετρα που μενα και δεν εριχνα αφου δεν θα εβρισκα πουλι....αν ηταν άλλος θα εριχνε 1 πακετο και οπου ηθελαν ας επεφταν...εκοψε το ματι μου 1 σημειο που ισως μπορει να τους γελασω αλλα θελει πολύ ψαξιμο και αναγνωριση για το που να κατεβεις και να σταθεις[/quote]BAIKAL TEAM έγραψε:Kαταλαβένω φίλε μου γιατί και εγώ ως επί το πλήστον σε 'ετσι παλιότοπους Κυνηγώ Και όντως, μπορεί να γίνει επικύνδινο αν είσαι μόνος. Πάντα όμως βρίσκεται ένα σημείο Που βολεύει.
Αυτό ακριβώς φιλούι μου, μετά από Ψάξιμο πολύ Και αρκετές αναγνωριστικες εξορμήσεις. Ένα πόστο που β0λεύκει θα ΤΟ βρείς φίλε μου.
- kanaris
- Full Member
Αυτό ακριβώς φιλούι μου, μετά από Ψάξιμο πολύ Και αρκετές αναγνωριστικες εξορμήσεις. Ένα πόστο που β0λεύκει θα ΤΟ βρείς φίλε μου.[/quote]Prestige 8 έγραψε:Mαριε μου εν εχει...πιστεψε με...γιαυτο επιβιώνουν τα πουλια τζιμεσα...οπου και να κατσεις περιμετρικα εισαι λαθος...ερεξαν 15-20 πουλια σημερα στα 40-50 μετρα που μενα και δεν εριχνα αφου δεν θα εβρισκα πουλι....αν ηταν άλλος θα εριχνε 1 πακετο και οπου ηθελαν ας επεφταν...εκοψε το ματι μου 1 σημειο που ισως μπορει να τους γελασω αλλα θελει πολύ ψαξιμο και αναγνωριση για το που να κατεβεις και να σταθειςBAIKAL TEAM έγραψε:Kαταλαβένω φίλε μου γιατί και εγώ ως επί το πλήστον σε 'ετσι παλιότοπους Κυνηγώ Και όντως, μπορεί να γίνει επικύνδινο αν είσαι μόνος. Πάντα όμως βρίσκεται ένα σημείο Που βολεύει.
Κοπέλια διαθέτουμε αναρριχητικο εξοπλισμό καθώς και διπλώματα ορεινης διάσωσης...!

Όσο για τα πόστα πλήρη εχεμύθεια

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- ANTROS BREDA
εγω καταφερα να παω 1 απογευματινο περιπατο για τσιδκιαστρο ποιο πολλα τα πουλια που αλλες μερες επεξα 9 και ηβρα τες 6 θα μπορουσα να πιασω παραπανο αλλα μεχρι και για τες τσικλες υπαρχουν ταλιμπαν καθος μετα που επεξα τες πρωτες 3 καποιοι που εκαθουνταν στα αριστερα μου επιασαν το αυτοκινητο και επιαν 100 μετρα μπροστα μου! αλλα εν πειραζει ρε κοπριτες αφου εν κουτσιατε να πιενετε στα πεζουνια που σας περνα κοπροσκυλα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Chris B725
- Full Member
Καλημέρα φίλοι...
Η μέρα εχτές εθύμιζε παραπάνω κυνήγι τριονιού παρά τζίκλας...
Πολλή ζέστη.. καλοκαίρι... Ξεκίνησα το γνωστό περπατητό αλλά στην πολλη την ώρα που τον πολλή τον ήλιο εζαλίστηκα... Καλλίτζι πολλή
Έδωκε μας ο ήλιος κατακούτελλα εν εκουτσιούσαμε...
Ως το μεσημέρι άντεξα και εδίπλωσα τα...
Πήρα 7 πουλιά από τα οποία τα 5 ήταν κουτσόφτερα και εβουρούσα τα που πίσω...
Εφάνηκα τυχερός και τα έβρισκα επείδή εκρύφαν στο καθαρό... Έκαμα και 2-3 ξυφτερίσματα να γεμώνει ο ουρανός φτερά και να παενουν ακόμα (τελευταίο πουλί στο φιλμάκι)... Έχασα και 2 πουλιά ο ένας μαυρόπουλος (πρώτο πουλί στο φιλμάκι)
πιθανών και αυτά κουτσόφτερα... Πρώτη φορά τόσα πολλά κουτσόφτερα…
Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος… Κυριακή μάλλον θα γράψω απουσία
Τετάρτη πάλι με το καλό
Μερικές βολές από τα κουτσόφτερα μου
Βάρτε 1080p
Η μέρα εχτές εθύμιζε παραπάνω κυνήγι τριονιού παρά τζίκλας...

Πολλή ζέστη.. καλοκαίρι... Ξεκίνησα το γνωστό περπατητό αλλά στην πολλη την ώρα που τον πολλή τον ήλιο εζαλίστηκα... Καλλίτζι πολλή

Πήρα 7 πουλιά από τα οποία τα 5 ήταν κουτσόφτερα και εβουρούσα τα που πίσω...

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος… Κυριακή μάλλον θα γράψω απουσία

Τετάρτη πάλι με το καλό

Μερικές βολές από τα κουτσόφτερα μου

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
- Alfa33s16v
- Full Member
Εζιλεψα και εγω που τα φιλμακια σου και εξεθαψα την καμερουα μου που ειχα για το κυνηγι και εφαρμοσα την και πας το καπελουι. Εβαλα την να φορτιστει, παω να την τσιακαρω ηστερα που κανενα 30λεπτο ηταν πεθαμενη παταρια. Μαλλον επεξεντα που τον πολυ καιρο που καθετε και εμεινα ετσι.Chris B725 έγραψε:Καλημέρα φίλοι...
Η μέρα εχτές εθύμιζε παραπάνω κυνήγι τριονιού παρά τζίκλας... [emoji38] [emoji38]
Πολλή ζέστη.. καλοκαίρι... Ξεκίνησα το γνωστό περπατητό αλλά στην πολλη την ώρα που τον πολλή τον ήλιο εζαλίστηκα... Καλλίτζι πολλή [emoji38] [emoji38] [emoji38] Έδωκε μας ο ήλιος κατακούτελλα εν εκουτσιούσαμε...Ως το μεσημέρι άντεξα και εδίπλωσα τα... [emoji38]
Πήρα 7 πουλιά από τα οποία τα 5 ήταν κουτσόφτερα και εβουρούσα τα που πίσω...![]()
Εφάνηκα τυχερός και τα έβρισκα επείδή εκρύφαν στο καθαρό... Έκαμα και 2-3 ξυφτερίσματα να γεμώνει ο ουρανός φτερά και να παενουν ακόμα (τελευταίο πουλί στο φιλμάκι)... Έχασα και 2 πουλιά ο ένας μαυρόπουλος (πρώτο πουλί στο φιλμάκι)
![]()
πιθανών και αυτά κουτσόφτερα... Πρώτη φορά τόσα πολλά κουτσόφτερα…
Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος… Κυριακή μάλλον θα γράψω απουσία![]()
Τετάρτη πάλι με το καλό
Μερικές βολές από τα κουτσόφτερα μου [emoji38] [emoji38] Βάρτε 1080p
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
- MARIOSE
Μπράβο παίδες!
Γείτο μου μα πε μου τούτος ο θκιαμαντοπέζουνος επούλησε σε τέλεια?
Κρις ωραίος όπως πάντα φίλε! Φίλε alfa33s16v κανόνισε σάστην κάμερα να βλέπουμε τζιαί από εσένα κανένα φιλμάκι
Άντρο εν γλυτώνεις που τούτους φίλε, απλά αγνόα τους
Γείτο μου μα πε μου τούτος ο θκιαμαντοπέζουνος επούλησε σε τέλεια?

Κρις ωραίος όπως πάντα φίλε! Φίλε alfa33s16v κανόνισε σάστην κάμερα να βλέπουμε τζιαί από εσένα κανένα φιλμάκι

Άντρο εν γλυτώνεις που τούτους φίλε, απλά αγνόα τους

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Κοπέλια διαθέτουμε αναρριχητικο εξοπλισμό καθώς και διπλώματα ορεινης διάσωσης...!kanaris έγραψε:Αυτό ακριβώς φιλούι μου, μετά από Ψάξιμο πολύ Και αρκετές αναγνωριστικες εξορμήσεις. Ένα πόστο που β0λεύκει θα ΤΟ βρείς φίλε μου.Prestige 8 έγραψε:Mαριε μου εν εχει...πιστεψε με...γιαυτο επιβιώνουν τα πουλια τζιμεσα...οπου και να κατσεις περιμετρικα εισαι λαθος...ερεξαν 15-20 πουλια σημερα στα 40-50 μετρα που μενα και δεν εριχνα αφου δεν θα εβρισκα πουλι....αν ηταν άλλος θα εριχνε 1 πακετο και οπου ηθελαν ας επεφταν...εκοψε το ματι μου 1 σημειο που ισως μπορει να τους γελασω αλλα θελει πολύ ψαξιμο και αναγνωριση για το που να κατεβεις και να σταθειςBAIKAL TEAM έγραψε:Kαταλαβένω φίλε μου γιατί και εγώ ως επί το πλήστον σε 'ετσι παλιότοπους Κυνηγώ Και όντως, μπορεί να γίνει επικύνδινο αν είσαι μόνος. Πάντα όμως βρίσκεται ένα σημείο Που βολεύει.

Όσο για τα πόστα πλήρη εχεμύθεια

χαχαχα...φιλε εχει αθρωπους που με βλεπουν και βαζουν τον σταυρο τους...πηγα μια μερα στο ενδημικο να δω τον τοπο...ηρθαν 2 παρεες περτικαρηες και λαλουν μου.....ρε παρεα μα τι καμνεις τζιαμε όπως το ταλιμπαν???λαλω τους παιζω τσικλες...λαλουν μου ότι πινεις με μας δωκεις γιατι ε λιγμενο...δαμε εν βρίσκουμε τους περτικους με τους σιηλους και συ παιζεις τσικλες???
Ασχέτως αν ημουν παρατηρητης της φασας...αλλα για να μεν με καταλαβουν...εσταθηκα στην άλλη καρα του τοπου που ηθελα να τσιακκαρω...!!!
Γειτο εχει 1μηνα επουλησε με...μια ηταν εξωτερικο....μια ειχε τραπεζια...μια το ένα μια το άλλο...εδαγραψα τον....

Παλε καλα που με αντεχει ο ανθρωπος...εν τζαι το πιο ευκολο πραμα να καμνεις παρεα φασσαρη το τζινη...χαλαρωνει το νευρικο σου συστημα!!!

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Chris B725
- Full Member
Εν θα το κρύψω ότι και εγώ εν που έβλεπα φιλμάκια στο φόρουμ και αποφάσισα να πιάσω κάμερα....Alfa33s16v έγραψε:
Εζιλεψα και εγω που τα φιλμακια σου και εξεθαψα την καμερουα μου που ειχα για το κυνηγι και εφαρμοσα την και πας το καπελουι. Εβαλα την να φορτιστει, παω να την τσιακαρω ηστερα που κανενα 30λεπτο ηταν πεθαμενη παταρια. Μαλλον επεξεντα που τον πολυ καιρο που καθετε και εμεινα ετσι.

Αγόρασα μια που τουτες τες φτηνιάρικες στο ebay αλλά που την εδοκίμασα ειδικά στες τσίκλες εν εφενετουν τίποτε

Τυχαία την ίδια περίοδο αγόρασε ο αρφός μου την GoPro για άλλες χρήσεις (εννεν κυνηγός) αλλά δανείζουμε την...

Έχει και άλλες καλές όμως...
Με το καλό να δούμε και δικά σου φιλμάκια

I`d rather be hunting !!!