ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ....ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ :P

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ(ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ)ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :D :D :D
Μ ε κανεις και νοιωθω πολυ ξεχωριστος :D :D :D κατακριβειαν αυριο μπορω να ερτω.Θελω να δοκιμασω κατι καινουργια αποκτηματα αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να βρω χαρτονια μεχρι αυριο.Ειμαι δουλεια τωρα.Αν τα καταφερω θα σε πιασω τηλεφωνο μεχρι αποψε
ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ....ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ......ΧΑΡΤΟΝΙΑ (ΚΑΛΑ)1Χ1,ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΙ ΤΣΟΚ,ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΛΕΝΓΧΟΣ(ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ) Κ.Λ.Π

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΚΟΝΑΚΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ :D

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ?

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΟ...ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΠΕΛΑΓΩΝΕΙΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΛΕΣ...Α ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ(ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ)ΔΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Ξυπνατε ρεεεε....εφααν μας οι φασσες!!! :D :D :D
"Η υπομονή είναι αρετή" λαλούν οι φιλόσοφοι. Υπομονή παίδες, κοντέφκουμεν. Θεωρητικά όλοι οι φασσάριες πρέπει να έχουν ατέλειωτη υπομονή. :lol:
Εποσκολιστικαμε και σήμερα.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Ξυπνατε ρεεεε....εφααν μας οι φασσες!!! :D :D :D
"Η υπομονή είναι αρετή" λαλούν οι φιλόσοφοι. Υπομονή παίδες, κοντέφκουμεν. Θεωρητικά όλοι οι φασσάριες πρέπει να έχουν ατέλειωτη υπομονή. :lol:
Εποσκολιστικαμε και σήμερα.....
Τζίνος ο καημένος ο δίσκος, ούτε ο Τσιακ Νόρρις δεν μπορεί να τον συναρμολογήσει. :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Δίσκος who??? :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Sergios έγραψε:Δίσκος who??? :lol:
Σέργιε μου, τούτη η Rottweil που μου έδωσες πόσο παλιά είναι; Η ιστοσελίδα τους μόνο την ΗV έχει. Εν η ίδια με τούτην;
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ....ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ :P

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ(ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ)ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :D :D :D
Μ ε κανεις και νοιωθω πολυ ξεχωριστος :D :D :D κατακριβειαν αυριο μπορω να ερτω.Θελω να δοκιμασω κατι καινουργια αποκτηματα αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να βρω χαρτονια μεχρι αυριο.Ειμαι δουλεια τωρα.Αν τα καταφερω θα σε πιασω τηλεφωνο μεχρι αποψε
ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ....ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ......ΧΑΡΤΟΝΙΑ (ΚΑΛΑ)1Χ1,ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΙ ΤΣΟΚ,ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΛΕΝΓΧΟΣ(ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ) Κ.Λ.Π

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΚΟΝΑΚΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ :D

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ?

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΟ...ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΠΕΛΑΓΩΝΕΙΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΛΕΣ...Α ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ(ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ)ΔΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
Σωστός ο Σολων, οποιος ασχολείται σοβαρά με δοκιμές κάνει αρκετή προετοιμασία . Εγώ πχ μου μπηκε η ιδέα να δω την πλήρη ανάπτυξη της τουφεκιας στα30- 35μ με 3* και στα 45- 50μ με 1* γιαυτό κόλησα διαφορα χαρτονάκια και εκανα ενα στόχο 130Χ130. Με πρώτη ευκαιρεία θα πάω σκοπευτήριο για το αποτέλεσμα. :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Σέργιε μου, τούτη η Rottweil που μου έδωσες πόσο παλιά είναι; Η ιστοσελίδα τους μόνο την ΗV έχει. Εν η ίδια με τούτην;
εν η HV φίλε πολλά ωραία α...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Λεύκιε πήγα με τον Σπύρο σκοπευτήριο και έκανα κάποιες δοκιμές με φυσίγγια που έχω στόκ.....με το δικό μου όπλο που είναι 30αρι 4-2 φιξτσοκ.....ποιά απόσταση πρέπει να δοκιμάζω το 4* και ποιά το 2*? Γιατι ενεκατοθήκαμε επίεζε μας ο χρόνος και οι άλλοι που είμασταν μαζί εσουξουλούσαν μας με αποτέλεσμα να κάμνω δοκιμές με σπασμένα νεύρα ο ένας ελάλε έτσι ο άλλος άλλοσπος έν μιλω για τον Σπύρο.....τούτη η δουλειά για να πογιατίσεις στόχους να φωτογραφήσω να μετρήσω σκάγια εντός εκτός και να κάμεις καταγραφές θέλει ώρα και υπομονή....

θέλω να μου πείτε τη διαδικασία πόσα μέτρα στέκουμε.....αν κάμνω κάποιο κύκλο και πυροβολώ μέσα η απλός πυροβολώ τον στόχο και μετά βλέπω το κέντρο της ντουφεκιάς και υπολογίζω περίπου τι γίνετε.....

Εντομεταξύ όσες έπεξα εξαιρουμένου 3-4 φυσιγγίων από τα 10 είχαν διασπορές μαύρες και γέριμες....ρε παιδια μα τί παίζουμε? (το όπλο είναι το τελευταίο που φταίει)....πιστεύω λόγω της κρίσης έπεσε κατακόρυφα η ποιότητα των φυσιγγίων.....μόνο οι ROTTWEILL 36HV NO.6 plastic , Victory Sporting Nickel 36gr no.6 και NSI PM-40 no.6 ήταν μάσσιαλλα τους για διασπορές.....οι άλλες GAZAL 36gr no.1 (έπιασα τες κατα λάθος έθελα 6άρι) Victory άσπρη 35γρ νο.5 . Victory Europa 32gr no.6 , Killer 37gr no.3 (για λαγό) , Olympia Scatter 36gr ήταν απογοήτευση.....νομίζω θα δοκιμάσω την σειρά της OLYMPIA GEM 28gr - 36gr σιγά σιγά θά κάμω τις συγκρίσεις μου
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Sergios έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
εν η HV φίλε πολλά ωραία α...
Άρεσε μου πολλά αλλά τσούζει η τιμή της :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Sergios έγραψε:Λεύκιε πήγα με τον Σπύρο σκοπευτήριο και έκανα κάποιες δοκιμές με φυσίγγια που έχω στόκ.....με το δικό μου όπλο που είναι 30αρι 4-2 φιξτσοκ.....ποιά απόσταση πρέπει να δοκιμάζω το 4* και ποιά το 2*? Γιατι ενεκατοθήκαμε επίεζε μας ο χρόνος και οι άλλοι που είμασταν μαζί εσουξουλούσαν μας με αποτέλεσμα να κάμνω δοκιμές με σπασμένα νεύρα ο ένας ελάλε έτσι ο άλλος άλλοσπος έν μιλω για τον Σπύρο.....τούτη η δουλειά για να πογιατίσεις στόχους να φωτογραφήσω να μετρήσω σκάγια εντός εκτός και να κάμεις καταγραφές θέλει ώρα και υπομονή....

θέλω να μου πείτε τη διαδικασία πόσα μέτρα στέκουμε.....αν κάμνω κάποιο κύκλο και πυροβολώ μέσα η απλός πυροβολώ τον στόχο και μετά βλέπω το κέντρο της ντουφεκιάς και υπολογίζω περίπου τι γίνετε.....

Εντομεταξύ όσες έπεξα εξαιρουμένου 3-4 φυσιγγίων από τα 10 είχαν διασπορές μαύρες και γέριμες....ρε παιδια μα τί παίζουμε? (το όπλο είναι το τελευταίο που φταίει)....πιστεύω λόγω της κρίσης έπεσε κατακόρυφα η ποιότητα των φυσιγγίων.....μόνο οι ROTTWEILL 36HV NO.6 plastic , Victory Sporting Nickel 36gr no.6 και NSI PM-40 no.6 ήταν μάσσιαλλα τους για διασπορές.....οι άλλες GAZAL 36gr no.1 (έπιασα τες κατα λάθος έθελα 6άρι) Victory άσπρη 35γρ νο.5 . Victory Europa 32gr no.6 , Killer 37gr no.3 (για λαγό) , Olympia Scatter 36gr ήταν απογοήτευση.....νομίζω θα δοκιμάσω την σειρά της OLYMPIA GEM 28gr - 36gr σιγά σιγά θά κάμω τις συγκρίσεις μου
ΣΕΡΓΙΕ....ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΕΡΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ(ΧΑΡΤΟΝΙ) ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΒΟΛΩΝ....ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ,ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΗ...ΓΕΜΙΖΩ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ...ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ :? :D ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ :? ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ 55 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΑΡΤΟΝΙ :?

ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ!

ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ?ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ...ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Κ.Λ.Π...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ(ΛΑΜΑΡΙΝΑ)!

Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΙΝΑΚΑ(ΛΑΜΑΡΙΝΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ:P

ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ
ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΦΥΣΙΓΓΙΑ,ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΤΣΟΚΣ Κ.Λ.Π,Κ.Λ.Π.

ΤΩΡΑ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΚΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ "ΠΡΕΠΕΙ''....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ "ΠΡΕΠΕΙ''!!!

ΜΕ ΤΣΟΚ 4* ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙ ΘΕΛΕΙΣ....30-35-40-45 Κ.Λ.Π.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76ΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 130 ΣΚΑΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΔΙΚΑ,ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 100 ΣΚΑΓΙΑ.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ 4*(130 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ 76ΕΚ)ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 37-38Μ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4-18.5!

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ,ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ!

ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ(ΠΑΚΟΣΜΙΟΣ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 36.5 ΜΕΤΡΑ(40 ΓΙΑΡΔΕΣ)ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ.....ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΩΝ Η ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΤΣΟΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ!

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ....ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ....ΕΝΩΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ;)

ΑΝΤΕ...... ΚΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”