παρη μηπως αρκεψες και πινεις τιποτε περιεργο???Paris87 έγραψε:24 τζικλες , 1 μπεκατσα, ενα λαο με νουρο μακρυ πας τα 7 κιλα, πολλα λια τα πουλια γενικα εχαθηκασιν
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- πανικος
Λιγα τα πουλια και σημερα πρωινο στο χωριο και δειλινο λεμεσιανα ακομα λιγο να γινουν τουζινα 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Σημερα καναμε συνδιασμό κυνηγιόυ
, πρωι τσικλες και απογευμα για περασμτα φασσας. Το πρωι σχετικά λιγα τα πουλια καταφεραμε να καρπωθουμε 15τσιλκλες. Μετα τις δυο πιασαμε τα ποστα για τις φασσες, Ικανοποιητική κινηση ομως δυστυχώς περνουσαν εκτος βολής 70-80μ. Ειμαστε στα συνορα της απογορευμένης και δεν μπορουσαμε να ανεβουμε ποιό ψηλά. Τελικά με αρκετη υπομονη καταφεραμε να παρουμε 5 πουλιά (3 οπλα) . Κυνηγησαμε επαρχία Λαρνακας .
Επειδή σκοτίνιασε δεν βγαλαμε φωτο για τις φασσες. 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
ε κουμπαρε ο αθροπος εν ενοα λαο αλλα αλ..ποARRWSTOSFASSAS έγραψε:παρη μηπως αρκεψες και πινεις τιποτε περιεργο???Paris87 έγραψε:24 τζικλες , 1 μπεκατσα, ενα λαο με νουρο μακρυ πας τα 7 κιλα, πολλα λια τα πουλια γενικα εχαθηκασιν
-
- Full Member
ξερωτο μαστρε μ απλα εν παρεας και αστειευκω τονHunterCY έγραψε:ε κουμπαρε ο αθροπος εν ενοα λαο αλλα αλ..ποARRWSTOSFASSAS έγραψε:παρη μηπως αρκεψες και πινεις τιποτε περιεργο???Paris87 έγραψε:24 τζικλες , 1 μπεκατσα, ενα λαο με νουρο μακρυ πας τα 7 κιλα, πολλα λια τα πουλια γενικα εχαθηκασιν
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
φιλε αν επιτρεπεται που στεκοσουν? κοντα στην χιονιστρα η κατω χαμηλα που ειναι το λιβαδι? σκεφτομαι για Κυριακη αλλα δεν ξερω τι παιζειAvis777 έγραψε:Τροοδος σημερα εφανηκαν λλιες κοτσινουες, πολλα λιες τριζαρες και αρκετοι μαυροπουλλοι...αλλα φανταζουμε επειδη ηταν πολλα λιγοι οι τζινηοι εν εκινουνταν. 1 κοτσινου κρεμασμενη, 2 χαμενες και 5-6 καλλιτζια
- MARIOSE
Κοπέλια πάω ψάρεμα λάρνακα μερκές. Που να στέλλω τες τζιήκλες που εννά μπαίνουν?? 

- Pathfinder
να σου πω απευθειας....αν εν ζωντανες πεψε τες κατα Παναγια μερκες...αν εν καθαρισμενες Κολοκοτρωνη 24, ΠαφοςMARIOSE έγραψε:Κοπέλια πάω ψάρεμα λάρνακα μερκές. Που να στέλλω τες τζιήκλες που εννά μπαίνουν??

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Στείλε τους sms να μπουν που την περιοχή του Αγ. Θεοδώρου, τζαι πέτους να φέρουν γνωστούς, φίλους τζαι συγγενείς.MARIOSE έγραψε:Κοπέλια πάω ψάρεμα λάρνακα μερκές. Που να στέλλω τες τζιήκλες που εννά μπαίνουν??
- Markos killer
- Full Member
Ρε Μάριε μα είσαι αχάππαρος οι τσικλές σήμερα επεθάναν από το πρωί στο Άγιο Θεώδωρο.MARIOSE έγραψε:Κοπέλια πάω ψάρεμα λάρνακα μερκές. Που να στέλλω τες τζιήκλες που εννά μπαίνουν??

κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!