Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από GiorgosT »

να γινει τσιε τουτο τσιε ας κρουσει η καρκια μας που εν να θωρουμε τα σκυλια να μεγαλωνουν τα νιχια τους και να πελλανισκουν μεστα κλουβιά. για τους προβουριμενους εισε σιουρος οτι ηταν λαγοι τσιε οχι αλουποι?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

alekos_paphos έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΛΕΝΤΑΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ,20 ΤΑΠΕΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 5 ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ...

Μαλλον απο γνωστους αγνωστους αγανακτισμενους λαθροθήρες και κυνηγοταλιμπαν που εγιναν τουτα που λαλεις ρε Αλέκο.. :?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ναι ρε φιλε μου το 70% ηταν σιουρα λαγοι! και ναι οταν ο λαγος πριν το κυνηγη βουρισουτον 4-5 φορες ναι μετα εν θα στεκετε η θα αλλαξη τοπο και ειδικα αν ειναι κοντα σε απαγορευμενη! υπαρχουν τοποι που μπορεις να παρεις τους σκυλλους για να μεν μεγαλωσουν ουτε τα νυχια τους ουτε τιποτε! ειναι πιο καλα να γυριζουν μες τα βουνα 7 μερες την ευδομαδα χωρης ελενχο χωρης τιποτε με τες βερκες? η να κυνηγο εγω με σκυλλο και αλλοι να στεκουντε σταμα με καρεκλουες και να παιζουν οσους προβουρουν!?
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

α και κατι αλλο τουτη που γιριζουν ουλη μερα να καμνουν και ζημειες εμεις περσι σαν κυνηγετικος συλλογος εβαλαμεν 8 ποτιστρες με δικα μας εξοδα μετα τα εκπεδευτικα επιαν τες ουλλες ειναι η 3 συνεχομενη χρονια που γινετε το ιδιο πραμα
Petros
Full Member

Δημοσίευση από Petros »

Εγώ απλά διαφωνώ εντελώς με αυτό το μέτρο. Από την στιγμή που το περσινό διάταγμα απαγόρευε το 95% των επιτρεπομενων περιοχών και το 90 % των απαγορεύμενον για 6 μήνες, από την στιγμή που στην αναπαραγωγικη περίοδο τα θηράματα είχαν την ησυχία τούς να αναπαραχθούν και αυτό δεν έγινε, έπρεπε οι ιθύνοντες υπευθύνοι και ανεύθυνοι να κάτσουν να σκεφτούν τη πραγματικά φταίει, βρήκαν την εύκολη λύση 4 μίνες πουποτε οι σκυλοι, σαν να τζε φτεουν οι σκυλοι. εμείς οι νομοταγείς εν θα πηεννουμεν οι άλλοι γνωστοί άγνωστοι φιλουθκια τζε παρέες του κάθε ενός θηροφυλακα τζε εν να πηεννουν με την ησυχία τους. Να τους χερομαστε όλους από την ομοσπονδία μέχρι την θήρα. ότι πάθουμε χαλάλι μας.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Εγω το ξαναλαλω οπως βκαλουν ευκολα νομος για σκυλλους πρεπει να βκουν νυκτα μες τα βουνα να χτυπησουν εκει που πρεπει και οχι να καθουντε μες τους καφενεδες!εγω παντος οταν επιασα την θυρα και της ειπα οτι σε απαγορευμενη καθε νυκτα ακουμε σιηπεδκια εγραψαμε κανονικα! εμιλησα μα τον ουλαμο και στες 2 μερες επιαν τους τωρα τη εγινε και τη τους εκαμαν εν ξερω
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

ANTROS BREDA έγραψε:Πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι το θηραμα πρεπει να πνασει λιο και τα εκπαιδευτικα επρεπε να τελιωνουν 2-3 ευδομαδες πριν την εναρξη φετος ηταν για ρεκορ η λαγοι που μας επροβουρισαν οχι μονον εμενα αλλα και οσους εμιλισα! το καταλαβω εν κριμα οι σκυλοι αλλα εγω φκαλω τους πολλες ωρες μεσ την αυλη για εκτονοση! τωρα αν θελω θυραμα παω κανενα ττελιασμενο και κανει! για να δουμε ασπρη μερα ορισμενα πραγματα πρεπει να αλλαξουν!
+++1000
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Καλαν ρε παιδκια η θηρα ατομα να γυριζει να κοφκει εξωδικα για τους σκυλους εχει ικανοποιητικα αλλα για να γυριζει να γραφει λαθροθηρες την νυχτα δεν εχει;;; εγω νομιζω απλα γεμωνουν το παντελονι να κινηθουν νυχτα κατα τους γνωστους λαθροθηρες. Και το αλλο φιλοι μου και να πετυχει το διαταγμα και να πολληνουν οι λαοι που βαζω κ στοιχημα με οποιο θελει οτι θα μειωθουν θα πεχτουν παλε και θα καθαρισουν απο τες πρωτες εξορμησεις οπως γινεται στις απαγορευμενες που ανοιγουν για πρωτη φορα.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Με τον νέο εξοπλισμό Night vision που έχει η θήρα θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα αν δεν υπήρχαν τόσοι κουμπάροι μέσα στη μέση
Από την άλλη οι μη σωστοί κυνηγοί θα γυρίσουν σε άλλο θήραμα για να μεγαλώνει η πουλλού τους επομένως δεν είναι θέμα του λαγού μόνο
Σε μια οικογένεια άμαν ένας δεν πάει καλά υποφέρουν όλοι
Λυπάμαι τους σωστούς κυνηγούς που έχουν τα σκυλιά όπως τα μωρά τους
Μακάρι οι ειδικοί να βρουν την άκρη
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

GiorgosT έγραψε:να γινει τσιε τουτο τσιε ας κρουσει η καρκια μας που εν να θωρουμε τα σκυλια να μεγαλωνουν τα νιχια τους και να πελλανισκουν μεστα κλουβιά. για τους προβουριμενους εισε σιουρος οτι ηταν λαγοι τσιε οχι αλουποι?
:D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”