ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- christy2000
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Παντος αν εχει τοπο ερκουμε τζε εγω,δεχουμε με κανενα ποστουι πισω που των 129! 

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- Artemis G.
- Full Member
Hlias έγραψε:φιλε σωτηρη θα διαφωνισω μαζι σου.. δεν θα παρεις ενα χορκο αγνωστο σε σενα..θα παρεις φιλους σου που ξερεις πως και κυνηγετικα και χαρακτηριστικα ταιριαζεται.. ειναι τεραστια απολαυση να κυνηγας με φιλους σου που καταλαβενεσε μαζι τους..ατε και επεξα εγω μια φασσα και ο αλλος επιασε 3.. θα νιωσω τεραστια ικανοποιιση που ειβρα ενα καλο ποστο και εδοκα του το.. εμενα η παρεα μου που παμε τζικλες μαζι κ οχι ενδημικο, οτι πεκσουμεμειραζουμεν το στα 3 και ενδηαμεσα αλλαζουμε και ποστα αν δουμε πως ενας απο εμας δεν εσυρε σιηπεδκια..και την πεμπτη παμε στην ταβερνα και οτι πεκσαμε τρομεν το
μιαν τα δικα μου, μιαν του αλλου κ την αλλη του αλλου.. ετσι την βρισκουμε εμεις.. φιλικα
Ρε κουρκουτα 129 ακουε να μαθαινεις.....

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Hlias
- Full Member
-
- Full Member
Για να έρθει η επιτυχία στο κυνήγι της φάσας πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες .Ιεράρχησα κατά την γνώμη μου τα ποιό κάτω.
Α. Να προηγηθεί καλή αναγνώριση που υπάρχουν πουλιά.( Το να σηκωστό το πρωί και να παω κάπου στου κουτουρού… είναι θέμα τύχης να έβρω πουλιά όπως θέμα τύχης.. … είναι να κερδίσω το joker σήμερα.
Β. Να ξυπνήσω στη ωρα μου , προγραματησμένα με καλή διάθεση χωρίς νεύρα.
Γ. Να ετοιμάσω το πόστο μου( τέλεια απόκρυψη, ακινησία, ορατότητα, να έχω υπομονή και να είμαι σε ετοιμότητα συνέχεια. Μην ξεχνάτε ότι η φασσα εμφανίζεται όταν δεν την περιμένεις).
Δ. Να σκοπεύω σωστά, ψύχραιμα και με αυτοπεποίθηση.
Ε. Να επιλέξω τα κατάλληλα φυσίγγια σε σχέση με καιρικές συνθήκες, Νο σκαγιών, γραμμάρια κλπ.
Ζ. Να εχω και λίγη τύχη……. γιατί χωρίς τύχη τίποτε δεν τελειώνει όμορφα.
Αν γίνουν όλα αυτά τότε θα εχω σίγουρα ένα ευχάριστο κυνήγι . Καλή επιτυχία σε ολους.
Α. Να προηγηθεί καλή αναγνώριση που υπάρχουν πουλιά.( Το να σηκωστό το πρωί και να παω κάπου στου κουτουρού… είναι θέμα τύχης να έβρω πουλιά όπως θέμα τύχης.. … είναι να κερδίσω το joker σήμερα.
Γ. Να ετοιμάσω το πόστο μου( τέλεια απόκρυψη, ακινησία, ορατότητα, να έχω υπομονή και να είμαι σε ετοιμότητα συνέχεια. Μην ξεχνάτε ότι η φασσα εμφανίζεται όταν δεν την περιμένεις).
Ε. Να επιλέξω τα κατάλληλα φυσίγγια σε σχέση με καιρικές συνθήκες, Νο σκαγιών, γραμμάρια κλπ.
Αν γίνουν όλα αυτά τότε θα εχω σίγουρα ένα ευχάριστο κυνήγι . Καλή επιτυχία σε ολους.
- Laurona
ego simmerizomai apolita tin gnomi tou savvi kai tou ilia
san tin partouza den exei :)o allos o mitsis den exei empeiries kai giauto
axaxax 
sotiraki poli kala sta lene
kai an den eixes ton artemi k ton rai, na sou kamnoun parea, tha sou san to koukkoufo kai apo kapoia stigmi k meta, olo to thirama tou kosmou na pezes ama den moirazese tin xara tou me filous, ti na to kameis, den exei axia.
Oso gia to leukio......simfono alla......ola ayta an ta kaneis kai katsei mprosta sou enas malakas kai sta xalasei ola pou tha ertei to proi na mpei mrosta sou san ton kyrio, tote pane ola peripato.
Treis fores ivra ta poulia sta tosa xronia pou den xanaeida pote stin zoi mou kai stis treis periptoseis omos ypirxe enas malakas.
Giauto kai eimai tsakomenos me auto to kinigi.
Apo kinito

sotiraki poli kala sta lene

kai an den eixes ton artemi k ton rai, na sou kamnoun parea, tha sou san to koukkoufo kai apo kapoia stigmi k meta, olo to thirama tou kosmou na pezes ama den moirazese tin xara tou me filous, ti na to kameis, den exei axia.
Oso gia to leukio......simfono alla......ola ayta an ta kaneis kai katsei mprosta sou enas malakas kai sta xalasei ola pou tha ertei to proi na mpei mrosta sou san ton kyrio, tote pane ola peripato.
Treis fores ivra ta poulia sta tosa xronia pou den xanaeida pote stin zoi mou kai stis treis periptoseis omos ypirxe enas malakas.
Giauto kai eimai tsakomenos me auto to kinigi.
Apo kinito
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Captain theodoros
Μπράβο πολλά σωστά τα τοποθετείς τα πράγματα και έτσι είναι , αυτό με έχει διδάξει τα τόσα χρόνια που κυνηγώ την φάσα , να είσαι καλά φίλε μας !LEFKIOS έγραψε:Για να έρθει η επιτυχία στο κυνήγι της φάσας πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες .Ιεράρχησα κατά την γνώμη μου τα ποιό κάτω.
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- APOLLON_1
"αρεσεμου" το θέμα που αναπτύξετε να σας πω και εγώ τις αρχές μου για αυτό το θέμα εγώ χαίρομαι να πάρο φίλους να κυνηγήσουμε μαζί τώρα παράδειγμα την φάσσα θα τον κάτσω στο πόστο μου που νομίζω ότι είναι το καλύτερο με την ευχή να κτυπήσει λίγα πουλάκια και ας μην παίξω τίποτα εγώ μονο η ευχάριστη παρέα είναι όλα τα λεφτά νομίζω επήρα κάποιους από εδώ μαζί μου και ξέρουν πως είμαι στο κυνήγι και τσίι τσίκλα πολλοί φίλοι από εδώ που δεν είχαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν το τρόοδος "προσφερτικα" να τους πάρο και να τους στήσω σε πόστα με άλλους καταφέραμε και πήγαμε με άλλους δυστυχώς δεν ήταν η τύχη μας άλλοι κτύπησαν πουλια αλλα όχι αλλα σημασία έχει η παρέα. ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι κυνηγήσουμε

EPANIEL POWER
APOLLON_1 έγραψε:"αρεσεμου" το θέμα που αναπτύξετε να σας πω και εγώ τις αρχές μου για αυτό το θέμα εγώ χαίρομαι να πάρο φίλους να κυνηγήσουμε μαζί τώρα παράδειγμα την φάσσα θα τον κάτσω στο πόστο μου που νομίζω ότι είναι το καλύτερο με την ευχή να κτυπήσει λίγα πουλάκια και ας μην παίξω τίποτα εγώ μονο η ευχάριστη παρέα είναι όλα τα λεφτά νομίζω επήρα κάποιους από εδώ μαζί μου και ξέρουν πως είμαι στο κυνήγι και τσίι τσίκλα πολλοί φίλοι από εδώ που δεν είχαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν το τρόοδος "προσφερτικα" να τους πάρο και να τους στήσω σε πόστα με άλλους καταφέραμε και πήγαμε με άλλους δυστυχώς δεν ήταν η τύχη μας άλλοι κτύπησαν πουλια αλλα όχι αλλα σημασία έχει η παρέα. ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι κυνηγήσουμε![]()
![]()
Είσαι λεβέντης!
Φτάνει να μεν πάρουν άλλους 27 την επόμενη Κυριακή
- sotiris!129
ρε τωρα το ειδα τουτοArtemis G. έγραψε:Hlias έγραψε:φιλε σωτηρη θα διαφωνισω μαζι σου.. δεν θα παρεις ενα χορκο αγνωστο σε σενα..θα παρεις φιλους σου που ξερεις πως και κυνηγετικα και χαρακτηριστικα ταιριαζεται.. ειναι τεραστια απολαυση να κυνηγας με φιλους σου που καταλαβενεσε μαζι τους..ατε και επεξα εγω μια φασσα και ο αλλος επιασε 3.. θα νιωσω τεραστια ικανοποιιση που ειβρα ενα καλο ποστο και εδοκα του το.. εμενα η παρεα μου που παμε τζικλες μαζι κ οχι ενδημικο, οτι πεκσουμεμειραζουμεν το στα 3 και ενδηαμεσα αλλαζουμε και ποστα αν δουμε πως ενας απο εμας δεν εσυρε σιηπεδκια..και την πεμπτη παμε στην ταβερνα και οτι πεκσαμε τρομεν το
μιαν τα δικα μου, μιαν του αλλου κ την αλλη του αλλου.. ετσι την βρισκουμε εμεις.. φιλικα
Ρε κουρκουτα 129 ακουε να μαθαινεις.....![]()
![]()

λοιπον εγω εχω το εξης προβλημα στο κυνηγι ...
οι φιλοι ... φιλοι !!! το κυνηγι ομως ΚΥΝΗΓΙ !!!
οταν μιλαμε για κυνηγι φασσας τοτε παιζονται πολλα...
αφου θα παει μια παρεα κυνηγι τοτε πρεπει να απολαυσει τα παντα μαζι ακομα και την διαδρομη !
τοτε αρχηζουν τα προβληματα
Α) διαφωνιες για την ωρα / τοπο / ποστα
Β) καποιος θα αποκοιμηθεί και η παρεα θα αργησει ...
Γ)καποιος ο οποιος δεν θα βαρεσει οσα πουλια βαρεσαν οι αλλοι και φανικε ατυχος θα θελει να αλαξει περιοχη
Δ) καποιος θα θελει να παει θαλασσα γιατι εν Κυριακη και θυματε το κατα την διαρκεια του κυνηγιου...
Ε)καποιος θα βαρεθει οοοοοοσα πουλια και να παιξει και θα μουρμουρα !
Ζ) καποιος θα θελει να φερει ακομα 1 ατομο που δεν το ξερεις και στο τελος θα θεωρεις τον ευατο σου Μαλακα για τον κοπο/πεζινα που εφαες για να εβρεις τα ποστα
και πολλα αλλα μικροπροβληματα που στο τελος της μερας μπορει να σου χαλασουν την καλη σου
οσα ποιο πολλα ατομα αποτελουν μια παρεα τοσο ποιο πιθανο ειναι να βρεθεις αντιμετωπος με τετεια προβληματα, και αφου μιλαμε για ενα κυνηγι ποστου που απετει ησυχια και ο καθενας θα εχει αποσταση 70-100 μετρα απο τον αλλο και η επικοινωνια θα ειναι ελαχιστη τοτε ναι πρωτιμω λιγοι και καλοι

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Hlias
- Full Member
Φιλε λουη αυτος ειναι αγραφος κανονας!louisll έγραψε:APOLLON_1 έγραψε:"αρεσεμου" το θέμα που αναπτύξετε να σας πω και εγώ τις αρχές μου για αυτό το θέμα εγώ χαίρομαι να πάρο φίλους να κυνηγήσουμε μαζί τώρα παράδειγμα την φάσσα θα τον κάτσω στο πόστο μου που νομίζω ότι είναι το καλύτερο με την ευχή να κτυπήσει λίγα πουλάκια και ας μην παίξω τίποτα εγώ μονο η ευχάριστη παρέα είναι όλα τα λεφτά νομίζω επήρα κάποιους από εδώ μαζί μου και ξέρουν πως είμαι στο κυνήγι και τσίι τσίκλα πολλοί φίλοι από εδώ που δεν είχαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν το τρόοδος "προσφερτικα" να τους πάρο και να τους στήσω σε πόστα με άλλους καταφέραμε και πήγαμε με άλλους δυστυχώς δεν ήταν η τύχη μας άλλοι κτύπησαν πουλια αλλα όχι αλλα σημασία έχει η παρέα. ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι κυνηγήσουμε![]()
![]()
Είσαι λεβέντης!
Φτάνει να μεν πάρουν άλλους 27 την επόμενη Κυριακή