ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Re: ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
RESPECT

Δημοσίευση από RESPECT »

Φιλοι σταματηστε της πρωσοπικες διαφορες που εχεται ως ΕΔΩ :evil: :evil: :evil:
Ο ομιλος πρεπει να κοντεψη κοντα σε ολα τα μελη του και οχι τα μελη στον ομιλο. Ο αγαπητος φιλος ΑΚΙ ειπαι κατι σπουδαιο το σαββατο ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς ολους. Τα εργα του μιλουν απο μονα τους σαν εκτροφεας ,προεδρος αλλα και πανω απο ολα σαν ΑΝΘΡΟΠΩΣ
and73
Full Member

Δημοσίευση από and73 »

Πραγματικά κουράστηκα να παρακολουθήσω ολη την συζήτηση.

Τι να γινει, ανθρωποι ειμαστε και λάθη παντα θα κανουμε. Αν εγγραφονταν οι δυο σκυλοι, 1 χρονο πριν και επερναν την «υπηκοοτητα» τωρα πιθανον ολοι θα καναμε πανηγυρια. Πρωτος από ολους ο Κυνολογικος, αν περναμε και καμια θεση στον αγωνα, θα εστελνε τιμητικη διακριση και πλακεττα στον ιδιοκτητη!

Την προηγουμενη χρονια εγινε το ιδιο πραγμα με άλλη χώρα.

Δυστυχως, χωρις τους συγκεκριμενους σκυλους, δεν θα πηγαιναμε ποτε σε παγκοσμιο. Δεν υπαρχει συστημα αγωνων για επιλογη εθνικης στην Κυπρο. Αυτό δινει την δυνατοτητα στον οποιονδηποτε να κανει ατασθαλιες. Όχι βεβαια ότι οι δυο σκυλοι δεν ηταν επιπεδου αγωνων. Παραπονο θα επρεπε να εχει μονο ο Σ. με τον laky. Θελεις όμως και ευρωπουλλακια.

Ετσι γινεται σε ολες τις εθνικες ομαδες. Θυμαστε Dario, Juseppe etc για να μην αναφερω Πυρρο Δημα κτλ Ηλιαδη (τζουντο). Μακαρι να μπορουσαμε να τρεξουμε με σκυλια persassia, ή Κατωδρυς, μεχρι όμως να μπορεσουμε θα αρκεστουμε σε αυτό που εχουμε όπως αλλωστε κανουν και οι άλλες χωρες. Ο Κων/νος Γρηγοριου πηρε το κυπελλο με κυπριακης εκπαιδευσης σκυλο, αλλα Σερβικης εκτροφης και επωνυμιας.

Επισης ακουσα αποψεις από παιδια, που φυσικα και δικαιουνται να εκφρασουν την αποψη τους, αλλα δεν εχουν κατεβει ποτε σε αγωνες ουτε ως θεατες, ισως δεν κατεβασαν σκυλο ουτε και σε καποια εκθεση μορφολογιας, ασε που πιθανον να μην εχουν καν καθαροαιμα σκυλια. Η αποψη εχει την βαρυτητα αυτου που την εκφραζει.

Χριστο, ειπα σου να ταραξεις το αυτοκινητο σου γιατι εμποδιζει……

Αριστε, δημοσιογραφικα ήσουν σωστος, εριξες την σποντα, εγινε το σουσουρο. Αν ο ομιλος Κουρστχααρ δεν σας ενημερωνει για τις εκδηλωσεις τους, τοτε στειλε επιστολη στον ομιλο ότι θελεις να καλυψεις το καποιο γεγονος και αφησε τους να αποφασισουν, μετα από την απαντηση που θα παρεις μπορεις να ενεργησεις. Μεχρι και η ενωση συντακτων μπορει να εμπλακει (αν εισαι μελος).Σιγουρα η εμπολοκη περιοδικου με ομιλο και ο δεσμος που ολοι ξερετε ότι υπαρχει δημιουργει καποιο δημοσιογραφικο-ενημερωτικο κενο για να μην αναφερω προβλημα. Ο κοσμος πρεπει να ενημερωνεται, εγκαιρα και σωστα. Τωρα εμεις για το θεμα εχουμε ξεφυγει της εγκαιρης ενημερωσης και πιθανων να χανουμε καπου και στην εγκυροτητα.

Πισω στο προκυμενο. Ο Αγωνας Derby ηταν πολύ καλος, λυπηθηκα λιγο τα κουρστχααρ που …… δεν τα καταφεραν (ισως ηταν ζεστη!!) αλλα δεν πειραζει, την επομενη χρονια, αλλωστε ο υγιής ανταγωνισμος είναι αυτος που θα μας παρει στο επομενο σκαλοπατι.

Άκη εχεις κανενα αμουσο για να τους δωσουμε για να εχει λιγο action?? Ή να βαλουμε τον Δωρο να τρεξει με τον Conan??

Αντε παιδες, καλο μεσημερι, και αν θελει κανενας πραγματικο σκυλο ξερω καποιο που εχει γεννα.

ΑΑ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αγαπητέ φίλε τα πράγματα τα παρουσσιάζεις ωράια αλλά ωραία και απλά ακούγονται μόνο. Επιστολή στείλαμε και ξανά αλλά το προεδρίο του ομίλου έκανε το αδύνατο δυνατο να μην παραστούμε στην εκδήλωση και μάλιστα οι ίδιοι και μερικοί που ακολουθον τον πρόεδρο θα αρνιόντουσαν αν φωτογραφηθούν ή να κινηματογραφηθούν τα σκυλιά τους για να μην υπάρχει ικανοποιητικό υλικό πρός δημοσίευση. Και απο την ένωση συντακτών να στείλεις επιστολή ένας όμιλος μπορεί να βρεί 1000 πρφάσεις να μην σε αφήσει να κάνεις την δουλειά σου!!! Τώρα εμείς προσωπικά δέν έχουμε την ανάγκη να προωθήσουμε κάποια συγκεκριμένη φυλή ή κάποιο συγκεκριμένο όμιλο ιδιαίτερα μετά απο τέτοιο φιάσκο!!! Κούτσχαρτ θα δείτε στα νέα μας dvd ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ. Απο εκεί και πέρα οι σκύλοι και εθνικότητα κυπριακή να έπαιρναν πάλι θα ήταν παράνομοι γιατί είχαν αγωνιστεί με άλλη εθνική τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επαναλαμβάνω όταν οι παρατυπίες γίνονται απο την κεφαλί πώς να είναι υγιές το σώμα !!!! Αυτά τα έγραψα όχι για να γίνει σούσουρο όπως έγραψες αλλά για να βγούνε κάποια πράγματα στην επιφάνεια για το καλό και της φυλής και των ανθρώπων που σκέφτονται ή θα σκεφτούν να ασχοληθούν με αυτό το ανικείμενο. Εγώ προσωπικα΄έγινα δέκτης πολλές φορές παραπόνων απο αναγνώστες γιατί μόνο setter- english-και Beagle δείχνετε. όταν δέν υπάρχει η θέληση για συνεργασία τότε αναγκαστικα΄συνεργάζεσαι καταρχήν με αυτούς που έχουν κάτι αξιόλο να δείξουν και κατα δεύτερο να είναι συνεργάσιμοι.
Προσέχουμε...για να έχουμε
RESPECT

Δημοσίευση από RESPECT »

Εγώ προσωπικα΄έγινα δέκτης πολλές φορές παραπόνων απο αναγνώστες γιατί μόνο setter- english-και Beagle δείχνετε(ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ )
Το περιοδικο πρεπει να ζητα τα αποτελεσματα η οι ομλοι πρεπει να τα στελουν :?:
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ -ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ.
Ε ΚΡΟΥΚΚΙ ΜΟΥ ΕΝ ΣΕ ΠΚΙΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑΝ ΤΟ ΚΟΛΑΝΙ ;)
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

φίλε, ας μην γενικεύουμε το θέμα σε παρακαλώ.

αφήστε αυτή την άκομψη κουβέντα να 'ποκατσει' να τελειώνουμε
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΝΑ ΜΕΝ ΠΟΚΑΤΣΕΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΟ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΥ?
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Είμαι πρόεδρος του άτυπου συνδέσμου σπαρκομενων κυνηγών περιφέρειας Σαλαμιους. ;)

Οκ, δεν διαφωνώ μαζι σου… ειμαι ο πρώτος που υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην αφήσω πισω καμιά μάχη που πρέπει να δοθεί, αλλά…
Στις μάχες που πρέπει να δοθούν είναι και αυτές δίνονται στο σωστό πεδίο και που η νικη τους επιφέρει κάποιο κέρδος.
Μπορεί να εχω και λάθος αλλα νομίζω ότι ότι ηταν να ειπωθεί εδώ ειπώθηκε διότι αυτό δεν είναι το πεδίο της μάχης.
Αν θελεις να πολεμήσεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν (γουστάρω πολύ τους μαχητές) να το κάνεις εκεί που πρέπει ρε φιλε αλλιώς σπαταλάς την ενέργεια σου.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

RESPECT έγραψε:Εγώ προσωπικα΄έγινα δέκτης πολλές φορές παραπόνων απο αναγνώστες γιατί μόνο setter- english-και Beagle δείχνετε(ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ )
Το περιοδικο πρεπει να ζητα τα αποτελεσματα η οι ομλοι πρεπει να τα στελουν :?:
Φίλε το περιοδικό πρέπει 1)να ενημερώνεται για τους αγώνες 2) Μετά τους αγώνες πρέπει αν στένονται τα αποτελαίσματα σε όλα τα media πως γίνεται και με την σκοποβολή 3) Οι αγώνες να μην περιέχουν έτσι καταστάσεις μέσα!!! για να μην γίνετε προβολή εκεί που δέν πρέπει
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”