ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πανικος έγραψε:Χθεσινα πουλια παχιοκολες ολες σημερα εμεινα μονος λογω κακης συνεννοησης με τη παρεα ακομα πεντε που τες εδωσα δωρο στον θειο μου :D περιμενα πουλια σημερα πηγα μονος αγιο θεοδωρο αλλα νεκρα δυο πρωινες μετα ακομα τρεις στο χωριο.τεταρτη παλι.
.
πανικουι μου την κυριακη πιασμε τηλ να σε παρω πανω :D
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

APOLLON_1 έγραψε:
πανικος έγραψε:Χθεσινα πουλια παχιοκολες ολες σημερα εμεινα μονος λογω κακης συνεννοησης με τη παρεα ακομα πεντε που τες εδωσα δωρο στον θειο μου :D περιμενα πουλια σημερα πηγα μονος αγιο θεοδωρο αλλα νεκρα δυο πρωινες μετα ακομα τρεις στο χωριο.τεταρτη παλι.
.
πανικουι μου την κυριακη πιασμε τηλ να σε παρω πανω :D
Θα παει και η τζιβανα εκει ρε πετρη θα θελει να αρχισουμε τα ντριφτ παλι εγω με την σιεβρολα και εσυ με το σαμουραι :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
axerkwtis

ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από axerkwtis »

Θελετε το βιντεο αλοπως μεν τον κουρτιζεις ρε πανικκο εν θα μεινει πευκος ή παγκουι..
Το πρωι παω με τον κουμπαρο περαπεδι..παρκαρουμε εν ειχε αλλους..λιο πριν χαραξει ερκεται μια παρεα 3 ατομα ηλικιωμενοι παρκαρουν μπροστα μας κ βουρουν να πιαν τα ποστα..ξεκινησε ασχημα η μερα..περνουσαν π πανω τους π κατω π διπλα τιποτε..ελυσαν τα νευρα μ..περνα μια π πανω τους καλλιτζι ο ενας ο αλλος εν γυριζει καν το οπλο κ ηταν τελια π πανω του..απελπισμενα παιζω για να τον καπνισω..ακουω τους να συζητουν..γιατι εν την επαιξες;ηταν να ππεσει στα χορτα κ βαρκουμουν να παω να την πιασω..!!!εφυα εν αντεξα παω τροοδος π καποιος ελυφτηκε τες χαρτουτσιες..με το π πιανω ποστο ουτε φτερο..πολλα ωραια μερα κατα τα αλλα..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:Θελετε το βιντεο αλοπως μεν τον κουρτιζεις ρε πανικκο εν θα μεινει πευκος ή παγκουι..
Το πρωι παω με τον κουμπαρο περαπεδι..παρκαρουμε εν ειχε αλλους..λιο πριν χαραξει ερκεται μια παρεα 3 ατομα ηλικιωμενοι παρκαρουν μπροστα μας κ βουρουν να πιαν τα ποστα..ξεκινησε ασχημα η μερα..περνουσαν π πανω τους π κατω π διπλα τιποτε..ελυσαν τα νευρα μ..περνα μια π πανω τους καλλιτζι ο ενας ο αλλος εν γυριζει καν το οπλο κ ηταν τελια π πανω του..απελπισμενα παιζω για να τον καπνισω..ακουω τους να συζητουν..γιατι εν την επαιξες;ηταν να ππεσει στα χορτα κ βαρκουμουν να παω να την πιασω..!!!εφυα εν αντεξα παω τροοδος π καποιος ελυφτηκε τες χαρτουτσιες..με το π πιανω ποστο ουτε φτερο..πολλα ωραια μερα κατα τα αλλα..

Sent from my iPhone using Tapatalk
αμπα τσε τελικα εισαι καχτος :lol: :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Σε περιοχή μεταξύ αρακαπά και εφταγώνειας σήμερα λίγα τα πουλιά. Πήρα 2 τσίχλες έχασα 2 συν 5-6 βασιλικά καλλίτζια(ΕΝ μου έσπασε το καψούλι στην πρώτη χαρτούτσια που προσπάθησα να ρίξω φέτος σε φάσσα :evil: και από εκείνη την ώρα εκτός που μου ξαναέτυχε άλλες 2 φορές :!: :? με διαφορετικές χαρτούτσιες, έχασα την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή μου :( ). Συνολικά παρέας 3 ατόμων 3 τζίκλες.
Μια παρέα 4 άτομα λίγο πιο κάτω από μας με το "πιθκιαβλούι" από τις 8 μέχρι τις 10 που κινήθηκαν λίγα πουλιά πήραν από 5-6 :evil: .
Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας...Δε χρειάζεται να βρίσκεις πόστο...Το δημιουργείς.
Επιμένω παραδοσιακά και ευτυχώς που μπορώ να ξεχωρίζω το τσιχ της πραγματικής τζίκλας από αυτό της μεγαφωνικής!!
Καληνύχτα. Υγεία να έχουμε να προσέχουμε τη φύση και το χόμπι μας.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ANTROS BREDA έγραψε:εποσκολιστικαμε καλα 11 εγω 7 ο συντροφος +10 χαμενες και η 2 μαζι
Φίλε Breda, απλώς να ενημερώσω ότι το φιλικουτούνι τέλιωσε μαζί με το ενδημικό.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

spyrosspyrou851 έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:εποσκολιστικαμε καλα 11 εγω 7 ο συντροφος +10 χαμενες και η 2 μαζι
φιλε το φιλικουτουνι εν το επεξεμεν ηταν χαμε κουτσοφτερο! και εν το εξερα οτι τελειωσε! :oops:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ANTROS BREDA έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
φιλε το φιλικουτουνι εν το επεξεμεν ηταν χαμε κουτσοφτερο! και εν το εξερα οτι τελειωσε! :oops:
Απλώς είπα να σε ενημερώσω επειδή και ο ξάδερφος μου εγύρισε το όπλο πάνω σε ένα τζιαι τον διόρθωσα. Τζιαι εγώ με την ίδια ιδέα ότι επιτρέπεται ήμουν μέχρι που έπιασε το μάτι μου στον χάρτη ότι τέλιωσε. Απλώς να μην βρείτε τον μπελά σας για ένα φιλικουτούνι, γι'αυτό το λέω.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλα εκαμες αλλα ηταν σιουρο φαι τους αλουπους :oops:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:περασαμε και σημερα... αν και το βουνο εδειχνε να ηθελε και το δικο του μεριδιο.... +5 χαμενες :cry:
Που να ειχες ακομη την σβελταδα και την τσαχπινια μου στης βολες :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”