Breda Pegaso
Δημοσίευση
από Breda Pegaso » 08 Φεβ 2016, 18:32
Laurona έγραψε: Εεε Στεφοοοο
Εβαλες τες πιο ωραιες φωτο μαζι με τον Σωτο (εννοω διαφορετικες απο τις συνηθησμενες οχι να παρεξηγηθω) κ εβαλες ψωμι μαυρο.
Εκαμες χαρουμενο τον Σολωνα ξερω το αλλα τα ευλοημενα...καμε το καπηρα κ εν μπορω να το θωρω διπλα που ετσι όμορφα τσιμπηματα
Εν σαν να θωρω πλαγιοκαννο με ακιδα φωσφορουχα
Φιλε μου σε παρακαλω δειξε λιγην επιεικια!
Εν κουλλουρι που ηθελα αλλα ειχα το σπιτι τζιαι επαρασυραν με να το παρω μαζι μου. Παντος εν πολυσπορο....
θα προςπαθηςω να επανορθωσω...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129
Δημοσίευση
από sotiris!129 » 08 Φεβ 2016, 19:03
Laurona έγραψε: Εεε Στεφοοοο
Εβαλες τες πιο ωραιες φωτο μαζι με τον Σωτο (εννοω διαφορετικες απο τις συνηθησμενες οχι να παρεξηγηθω) κ εβαλες ψωμι μαυρο.
Εκαμες χαρουμενο τον Σολωνα ξερω το αλλα τα ευλοημενα...καμε το καπηρα κ εν μπορω να το θωρω διπλα που ετσι όμορφα τσιμπηματα
ε Χρυσαθε εμενα ασε με εξω ... εχω γινει κρεατοσυλλεκτης !!!
2.jpg
Γιατρε κερνω καφε !
1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Laurona
Δημοσίευση
από Laurona » 09 Φεβ 2016, 13:23
Breda Pegaso έγραψε: Laurona έγραψε: Εεε Στεφοοοο
Φιλε μου σε παρακαλω δειξε λιγην επιεικια!
Εν κουλλουρι που ηθελα αλλα ειχα το σπιτι τζιαι επαρασυραν με να το παρω μαζι μου. Παντος εν πολυσπορο....
θα προςπαθηςω να επανορθωσω...
Βεβαιως και θα επανορθωσεις.την Κυριακη θα εχεις κουλουρη και θα πιεις και μιαν κρασιαν στην υγεια μας
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Laurona
Δημοσίευση
από Laurona » 09 Φεβ 2016, 13:24
sotiris!129 έγραψε: Laurona έγραψε: Εεε Στεφοοοο
ε Χρυσαθε εμενα ασε με εξω ... εχω γινει κρεατοσυλλεκτης !!!
2.jpg
Γιατρε κερνω καφε !
1.jpg
Καλο γιατι μου κοφκεις τα αγγρελια ρε?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Kostas M.
Full Member
Δημοσίευση
από Kostas M. » 09 Φεβ 2016, 14:56
Πανικος Setter έγραψε: Κοπελια οποιος θέλει πληροφορία για περιοχή Λεμεσού να μου στείλει μήνυμα , σε μια περιοχή που πήγα για λίγο με τους σκύλους είδα να σηκώνονται αρκετά πουλια , Δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ ότι θα είναι και αύριο εκεί
Εγιω θελω πληροφορια για περιοχη που εχει λαους να παρω τους σκυλους, εν γινεται;
sotiris!129
Δημοσίευση
από sotiris!129 » 09 Φεβ 2016, 18:48
Πανικος Setter έγραψε: η πληροφορια δοθηκε , good luck
φιλε θα με πεις και μενα καμια πληροφορια μπας και δουμε ασπρη μερα !!! ???
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
ANTROS BREDA
Δημοσίευση
από ANTROS BREDA » 10 Φεβ 2016, 11:36
με φωνη με ακροαση αλοπος τα κοπελια που επιαν σημερα καμνουν πολεμο μονη τους κρυφα!
ε κοπελια αν εχει κανενα που εμινε που χαρτουτσιες πιαστε ενα τηλεφωνο να ερτουμε να καμουμε delivery
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
πανικος
Δημοσίευση
από πανικος » 10 Φεβ 2016, 12:16
αναμενουμε ανταποκριση .γραφειο σημερα για πρωτη τεταρτη
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....